User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Apartman önü sabit dubalardan bıktım!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam eğer kafasına göre koyduysa gece vakti sök gitsin.12-13 anahtarla iş çözülür

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emrecan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fevzi cakmagin oralar dimi
    aynen orası Kılavuz çayırı başı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaanb34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apartman girişine koyulma sebebi ambulans geldiğinde veya engelli kişi geldiğinde rahat hareket edebilsinler diye sen onu söktüğün zaman ARABAN için bir İNSAN'ın hayatı ile oynayabilir bir engellinin kendisinden nefret etmesini sağlayabilirsin. Park yeri yoksa otopark icat edilmiş bu memlekette otoparka koyarsın. Maalesef ülkemiz de insanlar hep BEN BEN BEN BEN BEN BEN olmuş vaziyette bir hareket yapılmadan diğer insanları da düşünmek gerekir. Ayrıca zabıta bir halt a yaramayan bütün işi çay içip araba sireni ile vaaaov yapıp rüşvet yemek için kurulmuş bir birimdir.
    Sen üstü açık KAPRİO arabanla gez, gece gel açık yada kapalı otoparkına araç çekmek için düşün; biz 50 yıllık altındaki otoparkı apartmanında asansörü olmayan evlerde oturuyoruz aslanım! Bizde biliyoruz ambulans giriş çıkışını birgün bizim ev içinde gelebilir! başta yazdığım gibi kaldırım çıkmaları garaj girişlerini hariç tuttum. Adam çöp kutusu için ayrı bir duba garajı için ayrı bir duba, apartman girişi için ayrı bir duba koymuş hea bu dediğim adamlarda kendi garajlarını değil bizim yollara park ediyorlar! Sabah rahat çıkacaklarmış!!!! Biz napalım ceba konmuyor arabalar! OTOPARK var ben buraya gıcık olsın diye mi dertleniyorm BİZ BİLMİYOR MUYUZ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜ!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar söylediklerim akşam eve geldiğimizde arabamızı park edip eve çıkmamız için; keyfi bende çakayım 2 kilitli duba akşam gelince açayım ohh belediyenin 5 metre ortak alan yolunu işgal edeyim bundan ne farkı var_?

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende orda oturuyorum , gece geldiğimde park yeri bulamazsam polisler 3 turdan sonra karakolun önüne müsaede ediyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eyüp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende orda oturuyorum , gece geldiğimde park yeri bulamazsam polisler 3 turdan sonra karakolun önüne müsaede ediyor
    Şu terör olayları hayırlısı ile bitse rahatlıcaz okulun çevresini de kapattılar haklı olarak büyük sıkıntı oluyor.

asmisinsan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sorun bizim mahalledede oluyor bazen kedine park yeri yapmamaıs apartmanda bi dairede 3 arabası olan var benim kapalı garajım var çoğu zaman garajın önüne çekip bi yere gitmemi engelliyorlar insanlara binadan önce otopark yapmayı ögretmeleri lazım

Kaanb34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ZaZy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Adam çöp kutusu için ayrı bir duba garajı için ayrı bir duba, apartman girişi için ayrı bir duba koymuş hea bu dediğim adamlarda kendi garajlarını değil bizim yollara park ediyorlar! Sabah rahat çıkacaklarmış!!!! Biz napalım ceba konmuyor arabalar! OTOPARK var ben buraya gıcık olsın diye mi dertleniyorm BİZ BİLMİYOR MUYUZ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜ!
    'Apartman girişine koyulma sebebi ambulans geldiğinde veya engelli kişi geldiğinde rahat hareket edebilsinler diye' atarlanmışsın da boşu boşuna atarlanmışsın aslanım tarzında kelimeler bosu bosuna kullanma sana karşı bir saygısızlık yapmadım etmedim aslanım diye konuşarak bir şey elde etmiyosun. Sana belirttiğim gibi üstte alıntı da yaptım apartman girişi için ayrı duba koymuş demene ben tutuldum farkındaysan ve açıkladım. Apartmanında asansoru olmayan evlerde oturuyomuşsun (Allah inşallah nasip eder daha iyilerini) büyük bir artı değil zaten merak etme asansör olunca bir şey olmuyo merdiven çıkmak daha iyi bende merdiven çıkıyorum ordan biliyorum spor yapmış oluyoruz en azından.

İyi günler, Saygılar.

kesici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aslanım diye hitab edince yaşını başını almış bir abimiz zannetimde yaş daha 27 ama tanımadığı kişilere 'aslanım' demek...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    KABRİYOCU kardeş zaten farkını belli ediyor burada bir taraf aslanım diye hitab ederken diğer taraf saygısını belirtip konuyu kapatıyor Birde şunu anlamadım asansörümüz olmayınca noluyor onu da anlamlandıramadım

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kesici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KABRİYOCU kardeş zaten farkını belli ediyor burada bir taraf aslanım diye hitab ederken diğer taraf saygısını belirtip konuyu kapatıyor Birde şunu anlamadım asansörümüz olmayınca noluyor onu da anlamlandıramadım
    "Çoğu konuda ki inanılmaz tespit ve yorumlarınız için sizi sitenin sadettin teksoy'u ilan ediyorum." diyebilmeyi çok isterdim.. işin latifesi tabi
    dinamomotorsport.net

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jnrjames Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Çoğu konuda ki inanılmaz tespit ve yorumlarınız için sizi sitenin sadettin teksoy'u ilan ediyorum." diyebilmeyi çok isterdim.. işin latifesi tabi
    Hocam baksana insanlara yaptığı yakıştırmalara; MENOPOZLU, ANTREPOZLU, KABRİYOLU, ASANSÖRSÜZ...

Antrepoz ne zaten ilk başta anlamadım hani evlerde antre olur ya onu mu anlatmaya çabalıyor dedim ama hayır yok, meğerse andropozdan bahsediyormuş arkadaş. Arabasına park yeri için acil durumlarda kullanılan dubalara laf ediyor. Biniyorsan 5 tl yer parası ödeyip otoparka koyacaksın yer bulamayınca ya da toplu taşıma kullanacaksın.

Er34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim binanın önünde istinat duvarı var. Bahçe yolda 2 metre aşağıda yani. Duvar çöküyor diye dandik demirciden bir borular koydular. Çirkin oldu diye millet şikayet etti. Zabıta geldi. 1 ay içinde söküldü.Gitti.

Turuncu olanlara takıksanız alın bıçakla en dibinden 10sn de kesin. 3-5 sefer yaparsınız. Sonra komşu atar yapar birbirinizi öldürürsünüz falan. Herkes atarlı arkadaş anlamadım. Konu nereye gelmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Er34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim binanın önünde istinat duvarı var. Bahçe yolda 2 metre aşağıda yani. Duvar çöküyor diye dandik demirciden bir borular koydular. Çirkin oldu diye millet şikayet etti. Zabıta geldi. 1 ay içinde söküldü.Gitti.

Turuncu olanlara takıksanız alın bıçakla en dibinden 10sn de kesin. 3-5 sefer yaparsınız. Sonra komşu atar yapar birbirinizi öldürürsünüz falan. Herkes atarlı arkadaş anlamadım. Konu nereye gelmiş.
    Sorma birader bazı şeyleri konuşup tatlıya bağlamayı unutmuş bizim insanlar, en ufak şeyde asarım keserim...
    Sonunda birisi hastaneye diğeri karakola düşecek ama sonucunu düşünmeyecek kadar düşüncesiz insanlarımız.

tayreep_john - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üniversitemin ilk 2 yılında bende altıntepede oturmuştum mehmetçik sokakda sana tavsiyem keskin bir bıçak yada ufak bi testeredir kimsenin görmüceği bi saatte kes gitsin sonuçta evinin önü...
    SM PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evlerin yada aparman herneyse onlerine plastic duba koymanin kanunen hicbir engeli yok, hatta Sariyer belediyesi ucretsiz gelip dubalari sabitliyor ama evin onunu yarim metre acikda birakarak, bina girisinin onu acik kalacak sekilde. Bu yaz ben yaptirdim ordan biliyorum, sasirmistim hatta

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide bunlar var

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bizim Bostancıdaki dükkanın daracık sokağına ve haliyle bizim dükkanın önünede koymuşlar bu turuncu dubalardan , yani koymuşlardı ..... Her park etmeye çalışan bir defa geçti üzerlerinden yamuldu dik duramaz hale geldieler , en son kar küremeye gelen kepçe operatöründen allah razı olsun teşvik primi sonucunda kurtardı bizi bu dertten.

Altıntepede dikkat ediyorum yola paralel salak saçma yerlerde mevcut bu dubalar . Yık geç abi ama dikkat et içlerine demir çakılı olmasın önceden bi kontrol et .
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler birde saçma sapan yere demir yapıp asma kilit yapanlara önerim. ( Hakkı olmadan kaldırımı apartmanının önünü sokağı kendi malı gibi yapanlara)
    Asma kilidin takıldığı yerde boşluk varsa gidin bi tanede asma kilit siz takın kafayı yesin. Boşluk yoksa yine o küçük asma kilitlerin anahtarını alın takılı olan asma kilidin içine sokup kırın içerde. Eski evin orda kaldırıma yapmışlardı baya yürüncek yer kalmıyordu kaldırımda şikayet ettik iplemediler böyle çözdüm.
    Everyday I ** çapuling...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)