Adam eğer kafasına göre koyduysa gece vakti sök gitsin.12-13 anahtarla iş çözülür![]()
Adam eğer kafasına göre koyduysa gece vakti sök gitsin.12-13 anahtarla iş çözülür![]()
Sen üstü açık KAPRİO arabanla gez, gece gel açık yada kapalı otoparkına araç çekmek için düşün; biz 50 yıllık altındaki otoparkı apartmanında asansörü olmayan evlerde oturuyoruz aslanım! Bizde biliyoruz ambulans giriş çıkışını birgün bizim ev içinde gelebilir! başta yazdığım gibi kaldırım çıkmaları garaj girişlerini hariç tuttum. Adam çöp kutusu için ayrı bir duba garajı için ayrı bir duba, apartman girişi için ayrı bir duba koymuş hea bu dediğim adamlarda kendi garajlarını değil bizim yollara park ediyorlar! Sabah rahat çıkacaklarmış!!!! Biz napalım ceba konmuyor arabalar! OTOPARK var ben buraya gıcık olsın diye mi dertleniyorm BİZ BİLMİYOR MUYUZ SENİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜ!
arkadaşlar söylediklerim akşam eve geldiğimizde arabamızı park edip eve çıkmamız için; keyfi bende çakayım 2 kilitli duba akşam gelince açayım ohh belediyenin 5 metre ortak alan yolunu işgal edeyim bundan ne farkı var_?
Bende orda oturuyorum , gece geldiğimde park yeri bulamazsam polisler 3 turdan sonra karakolun önüne müsaede ediyor![]()
aynı sorun bizim mahalledede oluyor bazen kedine park yeri yapmamaıs apartmanda bi dairede 3 arabası olan var benim kapalı garajım var çoğu zaman garajın önüne çekip bi yere gitmemi engelliyorlar insanlara binadan önce otopark yapmayı ögretmeleri lazım
'Apartman girişine koyulma sebebi ambulans geldiğinde veya engelli kişi geldiğinde rahat hareket edebilsinler diye' atarlanmışsın da boşu boşuna atarlanmışsın aslanım tarzında kelimeler bosu bosuna kullanma sana karşı bir saygısızlık yapmadım etmedim aslanım diye konuşarak bir şey elde etmiyosun. Sana belirttiğim gibi üstte alıntı da yaptım apartman girişi için ayrı duba koymuş demene ben tutuldum farkındaysan ve açıkladım. Apartmanında asansoru olmayan evlerde oturuyomuşsun (Allah inşallah nasip eder daha iyilerini) büyük bir artı değil zaten merak etme asansör olunca bir şey olmuyo merdiven çıkmak daha iyi bende merdiven çıkıyorum ordan biliyorum spor yapmış oluyoruz en azından.
İyi günler, Saygılar.
Aslanım diye hitab edince yaşını başını almış bir abimiz zannetimde yaş daha 27 ama tanımadığı kişilere 'aslanım' demek...
KABRİYOCU kardeş zaten farkını belli ediyor burada bir taraf aslanım diye hitab ederken diğer taraf saygısını belirtip konuyu kapatıyorBirde şunu anlamadım asansörümüz olmayınca noluyor onu da anlamlandıramadım
Hocam baksana insanlara yaptığı yakıştırmalara; MENOPOZLU, ANTREPOZLU, KABRİYOLU, ASANSÖRSÜZ...
Antrepoz ne zaten ilk başta anlamadım hani evlerde antre olur ya onu mu anlatmaya çabalıyor dedim ama hayır yok, meğerse andropozdan bahsediyormuş arkadaş. Arabasına park yeri için acil durumlarda kullanılan dubalara laf ediyor. Biniyorsan 5 tl yer parası ödeyip otoparka koyacaksın yer bulamayınca ya da toplu taşıma kullanacaksın.
Bizim binanın önünde istinat duvarı var. Bahçe yolda 2 metre aşağıda yani. Duvar çöküyor diye dandik demirciden bir borular koydular. Çirkin oldu diye millet şikayet etti. Zabıta geldi. 1 ay içinde söküldü.Gitti.
Turuncu olanlara takıksanız alın bıçakla en dibinden 10sn de kesin. 3-5 sefer yaparsınız. Sonra komşu atar yapar birbirinizi öldürürsünüz falan. Herkes atarlı arkadaş anlamadım. Konu nereye gelmiş.
üniversitemin ilk 2 yılında bende altıntepede oturmuştum mehmetçik sokakdasana tavsiyem keskin bir bıçak yada ufak bi testeredir kimsenin görmüceği bi saatte kes gitsin sonuçta evinin önü...
SM PERFORMANCE
Evlerin yada aparman herneyse onlerine plastic duba koymanin kanunen hicbir engeli yok, hatta Sariyer belediyesi ucretsiz gelip dubalari sabitliyor ama evin onunu yarim metre acikda birakarak, bina girisinin onu acik kalacak sekilde. Bu yaz ben yaptirdim ordan biliyorum, sasirmistim hatta![]()
bide bunlar var
![]()
Bizim Bostancıdaki dükkanın daracık sokağına ve haliyle bizim dükkanın önünede koymuşlar bu turuncu dubalardan , yani koymuşlardı ..... Her park etmeye çalışan bir defa geçti üzerlerinden yamuldu dik duramaz hale geldieler , en son kar küremeye gelen kepçe operatöründen allah razı olsun teşvik primi sonucunda kurtardı bizi bu dertten.
Altıntepede dikkat ediyorum yola paralel salak saçma yerlerde mevcut bu dubalar . Yık geç abi ama dikkat et içlerine demir çakılı olmasın önceden bi kontrol et .
Beyler birde saçma sapan yere demir yapıp asma kilit yapanlara önerim. ( Hakkı olmadan kaldırımı apartmanının önünü sokağı kendi malı gibi yapanlara)
Asma kilidin takıldığı yerde boşluk varsa gidin bi tanede asma kilit siz takın kafayı yesin. Boşluk yoksa yine o küçük asma kilitlerin anahtarını alın takılı olan asma kilidin içine sokup kırın içerde. Eski evin orda kaldırıma yapmışlardı baya yürüncek yer kalmıyordu kaldırımda şikayet ettik iplemediler böyle çözdüm.
Everyday I ** çapuling...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)