Sanırım bazı araçları artık es geçecek abisi :)
Benim aracinda muaynesi gelmis.
Aracta eksoz yay seritler vs bi ton sey var. Bunlar varken gecirecek arkadas var midir :)
@fussy
abi araçta amerikan park + mercekli xenon far + sanırım halojen beyaz sis farı mevcut bunlar bi sorun çıkarır mı?
Katalizör iptali ve komple düz boru var sondaki varexi söküp sadece orjinal son susturucuyu taksak geçer miyiz?
katalizör iptal fakat egzoz pulunu alsak muayenede sıkıntı olur mu yine de?
Son olarak coiloverları aracın orjinal yüksekliğine mi ayarlamalıyız, basık kalsa sıkıntı çıkarır mı ?
@fussy
abi araçta amerikan park + mercekli xenon far + sanırım halojen beyaz sis farı mevcut bunlar bi sorun çıkarır mı?
Katalizör iptali ve komple düz boru var sondaki varexi söküp sadece orjinal son susturucuyu taksak geçer miyiz?
katalizör iptal fakat egzoz pulunu alsak muayenede sıkıntı olur mu yine de?
Son olarak coiloverları aracın orjinal yüksekliğine mi ayarlamalıyız, basık kalsa sıkıntı çıkarır mı ?
Senin araba baya sıkıntı Kardeşim birisine denk gelip kalma ihtimalin yüksek. Amerkan sıkıntı değil sinyalin yandığı sürece. Zenon mercek olduğundan geçerli. Ampul de sıkıntı yok zaten.
Kat iptali aracın altına girildiğinde dirsekte kaynak falan yoksa geçer. Egzoz pulunu dışarda al tuvden alma. Son susturucu şart.
Araç normal yükseklikte olsun basikta capraza alırlar sıkıntı yaşarsın.
abi şuan için aracın altına bakacak fırsatım yok gözümün önüne getirebilsem kaynak var mı yok mu söylerdim ama kat iptali yapılırken hafif tüp görünümlü bir boru kaynatılmıştı belki kurtarırsa ordan kurtarır diye düşünüyorum (yersen) :D Pulu zaten dışardan alıcam abi onda sıkıntı yok. Gitmeden önce de coilleri biraz kaldırırız artık napalım. Eğer far grubu sıkıntı çıkarmazsa dediğin gibi amerikan parklar xenonlar falan umarım geçer çünkü xenon olan araçta far yıkama olmak zorunda diye bişey duymuştum ondan sordum. Bide amerikan parkları söken arkadaşlarımız da var tereddütte kaldım biraz :)
Amerikan parktan kalmıştım ben, ön farlardakileri sökmüştüm ancak yan çamurluk sinyalleri yanmaya devam ediyormuş :D O kadar rica ettim ancak bıraktı muayeneden. Bence o riski alma. Söktür amerikanları
Vanali eksozlar muayeneden gecer mi
Son sustrucu yok aracımda kat ve orta yerinde muaynede sorun olurmu ?
son susturucu nun olmaması agır kusur
Aracıma High Flow Cat takıcam, komple iptal değil sadece yüksek geçirgen olanı ile değişicem. Geçer mş muayneden?
Cumartesi günü muayeneye girdi aracım. Araç füme renk tavan parlak siyah kaplıydı, ön farlarda uzunlarda led vardı ve sisler sarı renk idi. Araçta önlerde custom coil var camlar film. Sorunsuz geçtim. :)
Geçtiğimiz Perşembe günü Ayvalık'ta muayeneye soktum aracı. Şansıma Çarşamba günü aracın sol aynası kırıldı, bantla tutturdum ve bu sebepten geçmez diyordum ama hafif kusur bile yazmadılar. Sabah 08:00'e randevu almıştım, 08:15'te muayene bitti. Hayatımda ilk kez bir aracımda far ayarına kusur yazılmadı.
Kısacası harika istasyonmuş, herkese tavsiye ederim :D