Sabıkan yoksa 5 yıl HAGB.
Öncelikle;
1. Sonucuna katlanamayacaksan insanlara küfür etmeyeceksin.
2. Onlar vazgeçse dahi sen vazgeçme bir kaç şahit bul kesinlikle küfür etmemiştir diye git mahkemeye ifadeni ver. Onlar gitmedi diyorsun sende gitmezsen yine sen suçlusun git kendini kanıtla tam tersi olayları lehine çevir onların aleyhine olsun.
3. 1. seçeneği tekrardan gözden geçir.
Yigitinkinden daha saglam fikir: cunhurbaskanimiza hirsiz dediler bahcede konusurlarken dersin, aninda 155ten hizli polis gelir tutuklar
Binada insanlar ortak kararla çardak yapıyorlar, günümüz için büyük bir başarı bence. Seni neden rahatsız etti ki yeri başka yer yok mu araç koymak için?
Hukuki boyut aciklanmista, sana cardak yaparken yer gosterdi mi kat malikleri?
Eger yer gosterildiyse neden kabul etmedin, merakimdan soruyorum gercekten.
Yer gosterilmedi ise, sonuna kadar haklisin. Yer gosterdiler ise, fiziki sartlarida uygun ise birak 50-100-200 bin liralik arabalar icin birilerini uzmeye degmez.
Bizim sitede dolandirici bir spor hocasi vardi. Butun site cephe aldi isten cikardilar. Bu sefer bambaska olaylar girdi. En son benim peder sinirlenip mailde saymis yavs.sak bilmem ne diye(mail oldugu icin yazili olarakta mevcut). Adam herkezle davali zaten. Bizede acmis. En son durusmaya gittigimizde peder girdi iceri 5-10'dk sonra cikt. Hakim, yargic(tam bilgim yok hangisiyse) sormus neden soyledin boyle birsey diye. Pederde duzgun bir dille yavsaga baska ne denir demissonrada mevzu kapandi. 5-10 dk da cozuldu yani
otopark gecıyorsa sıkıntı yok orayı cardaga cevırmelerı ıcın tum bına sakınlerınden ımza toplanması gerekıyor ve 1 kısı ıtıraz ederse olmuyor.Ellerınde boyle bı delıl yoksa ben senın yerınde olsam o arabayı ordan kıpırdatmam
Alıcan bi deli raporu... Memlekette dolandırıcı,terörist namussuza ceza yok, düzgün insanların yaşaması zor...
"Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"
Küfür ses tellerinin çarpışması ile çıkar ve yok olur.
Yalancı sahit olmak 2002 den beri türk milletinin kanında var.
Dava delil sayilmasi icin somut delil aranır.
Yemin ise komedidir. Yemin bu ülkede 1 dk edilip 1 dk bozulur.
2002 den beri öyledir
Ben olsam binayi komple tehdit ederim 1 kisi bile basvursa curuk raporu alınip kaymakamlik binayi bosaltabilirsin.
Allah bana boyle insanlar dusurmesin her deligi biliyoruz cok sukur itina ile mikerim nokta![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yanlis anlamayin objektif olmak uzere soruyorum;
Kufur olmayabilir anladimda, tutusu yiyen cektirsin vs gibi cumleler tehdit sayilirmi acaba? Olan olmus tabi ki uzucu can sıkıcı bir durum.
Ancak bu sahitlik isine bence de dikkat edin. Beklemediginiz bir bicimde bi kayit bir sey cikarsa sizin acmaya calistiginiz dava vs de size patlayabilir. Yakindaki bina is yeri vs de kamera vs varmidir, diyalog nerede gecmistir bilemem tabi.
Olayi siyasete baglamanin gereksiz oldugunu dusunuyorum ayrica(tarafsiz olarak) gereksiz olarak konu sapabilir.
Bu cumleyi lutfen yanlis anlamayin ama bile isteye aldiginiz curuk raporunu cok rahat bi sekilde hakem kuruluna vs sokarak binanin saglam cikabilecegini, yahut yaptirimlar tazminatlar magduriyetler gecen surelerinde magduriyet meblalariyla sizlere fatura edebilecek bilgi ve donelere sahip , en az ya da en cok sizler kadar cogu seyi bilen insanlarin oldugunuda unutmayin. Karsinizda ki insani kendinizden daha akilli dusunun lutfen her zaman. Bu basari yuzdesini artirir.
dinamomotorsport.net
Herkes böyle yalancı şahit bulup, birbirini şikayet etse ülkede birbirine girer,o yüzden birşey yapacaklarını hiç zannetmiyorum.Şayet ellerinde sizin küfür ettiğinize dair bir görüntü var ise canınızı yakarlar.Eğer birşey kanıtlayamazlar ise iftira atmaktan dolayı karşı taraflara dava açma imkanınız fazlaca olur o zaman sizde onların canını yakarsınız.
Türkiyede işler böyle yürüyor malesef dayın varsa kralsın.
Hahah yalnız onlar hem ampülcü ya![]()
O çardağı oraya koyanda benimarabamı sattım ortada diye kenara çektim aracımı alınca parkıma tekrar çekerim diye yerine getirdim olay bu.Garajın ortasına çardak koysalar seni rahatsız etmezmi ? Çardak için yer gösterildiğini cidden ilk defa duydum belediye geldi attı yol kenarına çektik bu kadar yer : KAZAN.
Bende buraya bakan savcı ile görüştüm böyle olayların hepsiyle uğraşsaydık başımızı kaşıyamazdık bişey olmaz işine bak dedi bende eyw dedim.
Onur abi yeri biliyorsun işte mevzu bu sekilde yürüdü ama çardağın adını geçiren yok olay döndü dolaştı tehdit ve küfüre anlaşılan biz bilmeden diş bilemişler simdide bir oluyorlar.
Malesef öyle .
Allah eline düşeceklere sabır versin halime şükrettim abi![]()
Yok raporla felan uğraşamam yani ortada bişey yokken velveleye vermeleri canımı sıkıyor gel sorunu benle konuş çöz yok çözsende aynılar kaç defa konuştuk 1 2 kişi birbirlerini dolduruyorlar geliyorlar tekrar.
Eğer olay mahkemeye taşınır ise delil isterim veremezler ise de Babam bypass Annem panik atak hastası piskolojik olarak etkilediğindiğimi belirtir açarım manevi tazminat davası onlar düşünsün.
Doğruluktan şaşma, otoriteni koru, haklarını bil, fa-sol (ellerine koz) verme.
Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...
Seni bu dünyada küçük düşürecek her kim varsa hayatı ona zindan et senden değerli kimse yok çünkü.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)