User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Tehdit ve küfür cezası hakkında.

Emre Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabıkan yoksa 5 yıl HAGB.

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle;

1. Sonucuna katlanamayacaksan insanlara küfür etmeyeceksin.

2. Onlar vazgeçse dahi sen vazgeçme bir kaç şahit bul kesinlikle küfür etmemiştir diye git mahkemeye ifadeni ver. Onlar gitmedi diyorsun sende gitmezsen yine sen suçlusun git kendini kanıtla tam tersi olayları lehine çevir onların aleyhine olsun.

3. 1. seçeneği tekrardan gözden geçir.

By CrAzY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle;

1. Sonucuna katlanamayacaksan insanlara küfür etmeyeceksin.

2. Onlar vazgeçse dahi sen vazgeçme bir kaç şahit bul kesinlikle küfür etmemiştir diye git mahkemeye ifadeni ver. Onlar gitmedi diyorsun sende gitmezsen yine sen suçlusun git kendini kanıtla tam tersi olayları lehine çevir onların aleyhine olsun.

3. 1. seçeneği tekrardan gözden geçir.
    1.İnsanlara ben küfür etmedim , küfür etti dediler .
    2. Çok doğru diyorsun

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede hersey olur . Yandaş değilsen mutlaka ceza yersin . Yandaş isen salip gecerler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yigitinkinden daha saglam fikir: cunhurbaskanimiza hirsiz dediler bahcede konusurlarken dersin, aninda 155ten hizli polis gelir tutuklar

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Binada insanlar ortak kararla çardak yapıyorlar, günümüz için büyük bir başarı bence. Seni neden rahatsız etti ki yeri başka yer yok mu araç koymak için?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hukuki boyut aciklanmista, sana cardak yaparken yer gosterdi mi kat malikleri?
    Eger yer gosterildiyse neden kabul etmedin, merakimdan soruyorum gercekten.
    Yer gosterilmedi ise, sonuna kadar haklisin. Yer gosterdiler ise, fiziki sartlarida uygun ise birak 50-100-200 bin liralik arabalar icin birilerini uzmeye degmez.

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim sitede dolandirici bir spor hocasi vardi. Butun site cephe aldi isten cikardilar. Bu sefer bambaska olaylar girdi. En son benim peder sinirlenip mailde saymis yavs.sak bilmem ne diye(mail oldugu icin yazili olarakta mevcut). Adam herkezle davali zaten. Bizede acmis. En son durusmaya gittigimizde peder girdi iceri 5-10'dk sonra cikt. Hakim, yargic(tam bilgim yok hangisiyse) sormus neden soyledin boyle birsey diye. Pederde duzgun bir dille yavsaga baska ne denir demis sonrada mevzu kapandi. 5-10 dk da cozuldu yani

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    otopark gecıyorsa sıkıntı yok orayı cardaga cevırmelerı ıcın tum bına sakınlerınden ımza toplanması gerekıyor ve 1 kısı ıtıraz ederse olmuyor.Ellerınde boyle bı delıl yoksa ben senın yerınde olsam o arabayı ordan kıpırdatmam

mehmet6r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İftiradan sebep Maddi manevi tazminat davası aç abi. Arabanı bile değişirsin belki
    MR.EVO53

vectra-tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıcan bi deli raporu... Memlekette dolandırıcı,terörist namussuza ceza yok, düzgün insanların yaşaması zor...
    "Denenmişi Denemek Ahmaklıktır!"

veliazak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi bir avukat gerek ceza almazsın.

İspatlanması gerek küfürün senin olay yerin olduğunun bile ispatlanması gerek .
    Kaç tane komşusu var daha neyin ispatını soracaklar ki?

Alıntı alperkirman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    para cezası alırsın aynı şey başıma gelmişti trafikte sinirler gerilince aşaa inip biraz sövdüm şikayette bulunmuş sonrasında plakamdan mahkemeye çağırdılar yatar cezasını para cezasına çevirip ödedik 2500tl
    Akibetin bu şekilde olur ama miktar bence daha fazla olur... Dava bitene kadar para biriktirsen iyi olur derim. Avukat tutarak boşuna avukata da para verme.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Küfür ses tellerinin çarpışması ile çıkar ve yok olur.

Yalancı sahit olmak 2002 den beri türk milletinin kanında var.

Dava delil sayilmasi icin somut delil aranır.

Yemin ise komedidir. Yemin bu ülkede 1 dk edilip 1 dk bozulur.
    2002 den beri öyledir

Ben olsam binayi komple tehdit ederim 1 kisi bile basvursa curuk raporu alınip kaymakamlik binayi bosaltabilirsin.

Allah bana boyle insanlar dusurmesin her deligi biliyoruz cok sukur itina ile mikerim nokta
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

jnrjames - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yanlis anlamayin objektif olmak uzere soruyorum;

Kufur olmayabilir anladimda, tutusu yiyen cektirsin vs gibi cumleler tehdit sayilirmi acaba? Olan olmus tabi ki uzucu can sıkıcı bir durum.

Ancak bu sahitlik isine bence de dikkat edin. Beklemediginiz bir bicimde bi kayit bir sey cikarsa sizin acmaya calistiginiz dava vs de size patlayabilir. Yakindaki bina is yeri vs de kamera vs varmidir, diyalog nerede gecmistir bilemem tabi.

Olayi siyasete baglamanin gereksiz oldugunu dusunuyorum ayrica(tarafsiz olarak) gereksiz olarak konu sapabilir.

Bu cumleyi lutfen yanlis anlamayin ama bile isteye aldiginiz curuk raporunu cok rahat bi sekilde hakem kuruluna vs sokarak binanin saglam cikabilecegini, yahut yaptirimlar tazminatlar magduriyetler gecen surelerinde magduriyet meblalariyla sizlere fatura edebilecek bilgi ve donelere sahip , en az ya da en cok sizler kadar cogu seyi bilen insanlarin oldugunuda unutmayin. Karsinizda ki insani kendinizden daha akilli dusunun lutfen her zaman. Bu basari yuzdesini artirir.
    dinamomotorsport.net

FK.Sub - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkes böyle yalancı şahit bulup, birbirini şikayet etse ülkede birbirine girer,o yüzden birşey yapacaklarını hiç zannetmiyorum.Şayet ellerinde sizin küfür ettiğinize dair bir görüntü var ise canınızı yakarlar.Eğer birşey kanıtlayamazlar ise iftira atmaktan dolayı karşı taraflara dava açma imkanınız fazlaca olur o zaman sizde onların canını yakarsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı blow07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede hersey olur . Yandaş değilsen mutlaka ceza yersin . Yandaş isen salip gecerler
    Türkiyede işler böyle yürüyor malesef dayın varsa kralsın.

Alıntı G.U.Z. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yigitinkinden daha saglam fikir: cunhurbaskanimiza hirsiz dediler bahcede konusurlarken dersin, aninda 155ten hizli polis gelir tutuklar
    Hahah yalnız onlar hem ampülcü ya
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Binada insanlar ortak kararla çardak yapıyorlar, günümüz için büyük bir başarı bence. Seni neden rahatsız etti ki yeri başka yer yok mu araç koymak için?
    Alıntı ckrc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hukuki boyut aciklanmista, sana cardak yaparken yer gosterdi mi kat malikleri?
    Eger yer gosterildiyse neden kabul etmedin, merakimdan soruyorum gercekten.
    Yer gosterilmedi ise, sonuna kadar haklisin. Yer gosterdiler ise, fiziki sartlarida uygun ise birak 50-100-200 bin liralik arabalar icin birilerini uzmeye degmez.
    O çardağı oraya koyanda benim arabamı sattım ortada diye kenara çektim aracımı alınca parkıma tekrar çekerim diye yerine getirdim olay bu.Garajın ortasına çardak koysalar seni rahatsız etmezmi ? Çardak için yer gösterildiğini cidden ilk defa duydum belediye geldi attı yol kenarına çektik bu kadar yer : KAZAN.
    Alıntı MCN21 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim sitede dolandirici bir spor hocasi vardi. Butun site cephe aldi isten cikardilar. Bu sefer bambaska olaylar girdi. En son benim peder sinirlenip mailde saymis yavs.sak bilmem ne diye(mail oldugu icin yazili olarakta mevcut). Adam herkezle davali zaten. Bizede acmis. En son durusmaya gittigimizde peder girdi iceri 5-10'dk sonra cikt. Hakim, yargic(tam bilgim yok hangisiyse) sormus neden soyledin boyle birsey diye. Pederde duzgun bir dille yavsaga baska ne denir demis sonrada mevzu kapandi. 5-10 dk da cozuldu yani
    Bende buraya bakan savcı ile görüştüm böyle olayların hepsiyle uğraşsaydık başımızı kaşıyamazdık bişey olmaz işine bak dedi bende eyw dedim.
    Alıntı Le10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    otopark gecıyorsa sıkıntı yok orayı cardaga cevırmelerı ıcın tum bına sakınlerınden ımza toplanması gerekıyor ve 1 kısı ıtıraz ederse olmuyor.Ellerınde boyle bı delıl yoksa ben senın yerınde olsam o arabayı ordan kıpırdatmam
    Onur abi yeri biliyorsun işte mevzu bu sekilde yürüdü ama çardağın adını geçiren yok olay döndü dolaştı tehdit ve küfüre anlaşılan biz bilmeden diş bilemişler simdide bir oluyorlar.

Alıntı mehmet6r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İftiradan sebep Maddi manevi tazminat davası aç abi. Arabanı bile değişirsin belki
    Alıntı vectra-tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Alıcan bi deli raporu... Memlekette dolandırıcı,terörist namussuza ceza yok, düzgün insanların yaşaması zor...
    Malesef öyle .
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Küfür ses tellerinin çarpışması ile çıkar ve yok olur.

Yalancı sahit olmak 2002 den beri türk milletinin kanında var.

Dava delil sayilmasi icin somut delil aranır.

Yemin ise komedidir. Yemin bu ülkede 1 dk edilip 1 dk bozulur.
    2002 den beri öyledir

Ben olsam binayi komple tehdit ederim 1 kisi bile basvursa curuk raporu alınip kaymakamlik binayi bosaltabilirsin.

Allah bana boyle insanlar dusurmesin her deligi biliyoruz cok sukur itina ile mikerim nokta
    Allah eline düşeceklere sabır versin halime şükrettim abi

Alıntı jnrjames Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlis anlamayin objektif olmak uzere soruyorum;

Kufur olmayabilir anladimda, tutusu yiyen cektirsin vs gibi cumleler tehdit sayilirmi acaba? Olan olmus tabi ki uzucu can sıkıcı bir durum.

Ancak bu sahitlik isine bence de dikkat edin. Beklemediginiz bir bicimde bi kayit bir sey cikarsa sizin acmaya calistiginiz dava vs de size patlayabilir. Yakindaki bina is yeri vs de kamera vs varmidir, diyalog nerede gecmistir bilemem tabi.

Olayi siyasete baglamanin gereksiz oldugunu dusunuyorum ayrica(tarafsiz olarak) gereksiz olarak konu sapabilir.

Bu cumleyi lutfen yanlis anlamayin ama bile isteye aldiginiz curuk raporunu cok rahat bi sekilde hakem kuruluna vs sokarak binanin saglam cikabilecegini, yahut yaptirimlar tazminatlar magduriyetler gecen surelerinde magduriyet meblalariyla sizlere fatura edebilecek bilgi ve donelere sahip , en az ya da en cok sizler kadar cogu seyi bilen insanlarin oldugunuda unutmayin. Karsinizda ki insani kendinizden daha akilli dusunun lutfen her zaman. Bu basari yuzdesini artirir.
    Yok raporla felan uğraşamam yani ortada bişey yokken velveleye vermeleri canımı sıkıyor gel sorunu benle konuş çöz yok çözsende aynılar kaç defa konuştuk 1 2 kişi birbirlerini dolduruyorlar geliyorlar tekrar.

Alıntı FK.Sub Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Herkes böyle yalancı şahit bulup, birbirini şikayet etse ülkede birbirine girer,o yüzden birşey yapacaklarını hiç zannetmiyorum.Şayet ellerinde sizin küfür ettiğinize dair bir görüntü var ise canınızı yakarlar.Eğer birşey kanıtlayamazlar ise iftira atmaktan dolayı karşı taraflara dava açma imkanınız fazlaca olur o zaman sizde onların canını yakarsınız.
    Eğer olay mahkemeye taşınır ise delil isterim veremezler ise de Babam bypass Annem panik atak hastası piskolojik olarak etkilediğindiğimi belirtir açarım manevi tazminat davası onlar düşünsün.

academian97 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğruluktan şaşma, otoriteni koru, haklarını bil, fa-sol (ellerine koz) verme.
    Passat TDI ile; BUDAPEŞTE-Viyana-Bratislava-Prag-Münih-Stuttgart-Frankfurt-Luxemburg-Paris-Saraybosna-Zagreb-Podgorica-Tiran-Belgrad-Sofya-Üsküp-Venedik-Milano-Cenova-Roma...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı academian97 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Doğruluktan şaşma, otoriteni koru, haklarını bil, fa-sol (ellerine koz) verme.
    Hiç bir şekilde yalana başvurmam olanı söylerim ceza alcağımı bilsemde kafam rahat olur abi.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Seni bu dünyada küçük düşürecek her kim varsa hayatı ona zindan et senden değerli kimse yok çünkü.
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)