User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
25 sonuçtan 20 ile 25 arası

Konu: Bulgaristan/Bansko Araba İle Gitmek

vtec41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende düşünüyorum aslında gitmeyi ama gidenler tecrübelerini anlatırsa süper olur, hangi turla gidilir kaç gün gidilir rehber vs ihtiyaç varmı malzemelerimizi yanımızda götürebiliyomuyuz yoksa orda kiralamamamız mı gerekiyor gibi şeyleri paylaşırsanız bilgi sabihi olalım

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende dusunuyordum bi haftasonu istanbul icinde takilana kadar degisiklik olsun gider gelirim bir gecede kalirim diye
    İlla kendi aracimlami gitmek zorundayim acaba farkli birinin yada sirketin uzerine olan aracla gidemem mi?
    Ruhsatı farklı bir isme veya şirket üzerine kayıtlı araç ile çıkış yapmak için noterde tasdiklenmiş bir vekalet almak gerekiyor.

Year One - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç ruhsatı üzerinize değilse noter tasdikli vekalet yaptırıp bulgarcaya çevirtin...

bende çift vatandaşlık oldugu için yunanistan üzerinden gidiyorum genelde. kapıkule daha uzun kalıyor. ve yolun çoğu yunan da geçiyor. bulgar tarafında da yollar güzel kötü değil.

tehlikeli denmiş.. 1992 yılında deseydiniz tamam derdim (hırsızlardan dolayı inanın İstanbul daha tehlikelidir)

vinetka 120 küsür leva oldu standart. eskisi gibi günlük aylık vs kalmadı. araç sigortası da 250 tl alıyorlar.

aybarsdnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Year One Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araç ruhsatı üzerinize değilse noter tasdikli vekalet yaptırıp bulgarcaya çevirtin...

bende çift vatandaşlık oldugu için yunanistan üzerinden gidiyorum genelde. kapıkule daha uzun kalıyor. ve yolun çoğu yunan da geçiyor. bulgar tarafında da yollar güzel kötü değil.

tehlikeli denmiş.. 1992 yılında deseydiniz tamam derdim (hırsızlardan dolayı inanın İstanbul daha tehlikelidir)

vinetka 120 küsür leva oldu standart. eskisi gibi günlük aylık vs kalmadı. araç sigortası da 250 tl alıyorlar.
    ne zamandan beri standart oldu vinyet ? ben ağustosta gittim en son günlük, haftalık, aylık vardı

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1400 tl gibi bir rakam çok uygun açıkcası şaşırdım bu rakama Uludağda 1400 pekde bişey yapılamaz diye düşünüyorum..
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar şöyle söyliim orada kaydığınız pistler izmir aydın otobanı Türkiyede kayabileceğin en iyi pist Mahmutbey Başakşehir otobanı gibi düşünün. Türkiyede en iyi pist sarıkamış ama o bile bunların yanında kum havuzu. Bansko pamporovo Romanya Sinai ve brasov bizim pistlerden kat kat üstün ve tesisler güzeldir. Geçirmasyon değildir. Avusturya alpler bile geçirmasyon değil.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)