User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
24 sonuçtan 20 ile 24 arası

Konu: 2.0 ibiza cupra & 1.6 corsa gsi

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6k1 cupra inanılmaz keyifli. hala tadı damağımda. ne zaman otobana çıksam anarım. ne zaman ışıklardan kalksam ararım. arabaya her bindiğimde ilk aldığım günki heyecanla marşa basardım. sattığıma da bin pişmanım. lakin yürütmek kısmen zor. az da olsa mekanik, çokça kaporta parça sıkıntısı olabiliyor yaşadığınız şehire göre. ıspartada baya sıkıntı çekersiniz. yurt dışında her parçası olsa da sadece 280mm fren diskini izmitte hiç bir parçacıda bulamadım.

linkteki araç fena halde yorgun görünüyor. hala cupra2 niyetin varsa geçen yıl son durumunu öğrenebilceğim bir tanıdığıma sattım aracımı. aracı merak edersen konusu mevcut.

fakat ben senin yerinde olsam mevcut aracım üzerinde çalışırım. 110hp gibi güçler alman mümkün. bende de şuan aynı motora sahip punto var. yaza doğru yazılım düşünüyorum.
    Bahadır Ustaoğlu

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Temiz ibiza alinir tabi ama lesinden uzak durucan. Sizin siyah makina iiydi harbiden bide ankarada beyas vardi temiz baskada temiz ibiza gormedim
    Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe

Ecupro Bodrum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen 1.3 mj eline almaktan korkuyosun ama bu paralara alacağın hemen hemen her araba elinde patlayacak zaten kimse adam gibi kullanmıyor kullanan da ucuza satmior zaten

ottoman32 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aslında motoru daha yeni yaptırdım kapak sıbop piston mazot pompasına varasıya değiştirdim. ( saolsun satan arkadaş conta yakmış o yüzden ) ATA Motorsport & Engineering ile konuştum 1.600 tl gibi bir masrafla hybird turbo ve yazılım yapabileceklerini söylediler yaklaşıl 35-40 hp artacağını belirttiler sanırsam 70 bg araç 110 gibi bir rakama ulaşacak.. yaptırmak daha mantıklı olacak gibi de iste kamyonet olunca insanın uğraşası gelmiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ottoman32 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aslında motoru daha yeni yaptırdım kapak sıbop piston mazot pompasına varasıya değiştirdim. ( saolsun satan arkadaş conta yakmış o yüzden ) ATA Motorsport & Engineering ile konuştum 1.600 tl gibi bir masrafla hybird turbo ve yazılım yapabileceklerini söylediler yaklaşıl 35-40 hp artacağını belirttiler sanırsam 70 bg araç 110 gibi bir rakama ulaşacak.. yaptırmak daha mantıklı olacak gibi de iste kamyonet olunca insanın uğraşası gelmiyor
    Senin tercihin tabiki

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)