bende onu sölüyorum hangi Türk insanı yapar ya bunu 90 ana al , 90 ana ver, bırakın güldürmeyin ya :D , haklısın dostum
Printable View
Açarsam en adi o.çocuğuyum :) . Allahın verdiği nimetle paramızı kazanıp araba alıyoruz hevesimiz geçiyor satıyoruz . Kendi işimiz gücümüz var ona göre hareket ediyoruz , cebime iki kuruş fazla girecek diye simsarlık yapamam kardeşim.
Eski fiyatları olsaydı alırdım biliyorsun almak istediğim araçlardan birisi . Şu piyasada bu fiyatlarla almak kendime göre enayilik zamanında E60 M5 fiyatı şimdi s2000 parası :).
Dediğin gibi millet alıyor ki hala artarak devam ediyor fiyatları alanlar da kabahat satanlar da değil. Sadece s2000 için değil zaten bu mevzu her arabanın fiyatı haddinden fazla pahalı . Allah millet olarak düzelmek nasip eder inşallah.
bu ılanı acan arkadasa ıyı msj attık sonrasında saolsun kotulemek ıcın yapmadıgını anlatmıs :) kendısıde motor surucusymus ama sikibin sevıyomus ondan ole yapmıs
Abi hakikatten İstanbul / Kağıthane ve Alibeyköy'de torbacıların Arabası hatta 3 tane var Benim bildigim 1'i kırmızı 2 tanesi siyah 3 üde torbacı :) Eskiden Leonlara biniyorlardı Parayı bulunca scirocco ve s2000'e geçtiler :)
Valla 84.000 TL'ye sıfır İ30 Aldım Bu paraylada s2000'de alırdım sciroccoda alırdım Cooper S Cabrio'da alırdım ama benzinine ve bakımlarına dayanamayacagım arabaya para Baglamak istemedim :)
BU ARABA NASİL 130 etsin v3 bile yok allah askina
http://i.hizliresim.com/nLjd2V.jpg
Valla Anıl ben alırkende pahalı buldum ama zevkin bedeli olmazmış kıyıp aldım iyikide almışım :D
Zamanında e60 m5 parası ama şuan e60 m5 kaç papel :D typer ların 23 25 olduğu zamanlarıda biliyoruz s2000 lerin 50 olduğunuda ozamanlarda böyle pahalı lafları dolanıyordu her zaman dolanacak fiyat tartışması hiç bitmeyecek
110 bine e cillop gibi 90 binde hardtoplu bayandan 911 carrera 4 buldum 300hp.. 2000 model.. aynı para s2000 e verilir mi .. Ha daha çok isterim s2000 cidden ama temizlere 120-130 istiyorlar gözünüzü seveyim ya...
valla bende gördüm şekercinin birinde s2k ama hiç problem değil alcak param olsa ön cama zuptı çuptıı isyan tetick bile yazarım :D hiç kimseyide takmam sıkıntı değil yani :) 10 numara makina ama o kadar para verilirmi verilmez
Yok samet ben yazdım zaten sadece s2000 için geçerli değil tüm arabaların fiyatları gereksiz yere artıyor. s2000'in sayısı az diyelim mesela bir polo gti'nin ibiza cupranın da mı sayısı az ? :). Satan da o kadar parayı isteyen de suç aranmamalı alan adamda kabahat . Ülkenin ekonomik durumu yükselse bi nebze diyicem ki millet paralandı alıyor :).