Abi bende para kalmadı şaka bir yana :) lastik falan alırsam Gökhan abinin sözü var zaten denicez..
Geçen kazara 1.8 açtık, bariyere giriyordum :D zaten bariyerler özel ilgi alanım hahahaha
Printable View
s2000 eskidi artık. Bana s3000 lazım :D Yoksa s4000 filan :D
ahaaaa 151 lık ılan yok oldu:D
neden s2000 diyorlar, torbacı diyorlar, hala 2017 diyorlar :)
http://i.hizliresim.com/XL9RY0.jpg
Millet anasina kaydirmaya bayiliyor memlekette.. Bu insanlar niye böyle konusur anlamis degilim
Milletin anasina kaydiran araba hahahahahah yapma kekuti koltuktan dustum gulerken
Sinan'ın araba kraldır. Ben kısaca ona "The King" diyorum. :)
Ben 150 bin lira verecek olsam golf R,Evo X,2.5 Sti,3.35,350 Z,S3 alırım başkada eklenecekler vardır sanırım.
vergılerde cok onemlı aralarında cok fark oluyo
Onlarda güzel seçenekler ama arz talep tercih meselesi bu tamamen. Bana sorarsan içlerinde S2000'e direk rakip olan 350z cabrio olur ya da bmw z4 3.5is olabilir. Ancak ben şahsen sl55 alırım.golf R, evo, s3 çok alakasız araçlar. Kıyaslayamazsın bence bir kere üstü kapalı :)
Evrenciğim 2016 Type R ın hayırlı olsun , beyaz renk 10 numara kazasız belasız maşallah .... :o
THE KİNG demek KFL demek , boyun ağrısıda yapar , boyun kaymasıda , sırt kaymasıda :)
DOA ayıp oluyo bizler elit nezih insanlarız :D
Işınlanıyor. :hahaha:
Yaw arkadaş iyiki bu konuyu açmış hasret giderdik , fake sahibinden ilanlar kalktı . Ne kadar hayırlı oldu :heyoo: