Ayrıca bayiiye araç verme konusunu derin düşünmek lazım, sinir sahibi olursun.. Ölü sevici bi topluluktur kendileri..
Ayrıca bayiiye araç verme konusunu derin düşünmek lazım, sinir sahibi olursun.. Ölü sevici bi topluluktur kendileri..
Tango-1 never dies.
Reca ederim. Araban güzel. Bin mis gibi..
Bence böyle bir takasa gitmeyin, cc bana göre audiden çok daha tarz duruyor. Bmw de olacak ise 170liklerden olsun. Madem 100 binin baya baya altını veriyorlar 100bin gibi bir rakama elden satılamaz mı ?
Yanlış hatırlamıyorsam siz arabayı alırken sunroof ekletin diye söylemiştimMesele açılıp açılmamasından ziyade içeriyi ferah yapması.CC zaten basık bir araç bu yüzden sunroof içeriyi ferah yapıyor.Aynı zamanda sunroof havaya kalkıyor.Sigara içenler buna bakıyor maalesef..Arabanızın piyasasını öldürende yıl sonu indirimleri.Sizin istediğiniz fiyatın 10lira fazlasına sıfır cc satıldı dolu donanım ile.100bin veren insana 10bin lira koymuyor maalesef gidip sıfırını alıyor.Bu yüzden piyasada düşüş var..Yıl sonu indirimleri bitmeye başladı.Mayısa kadar falan düzelir piyasa.ama illa değiştirme fikriniz varsa size yakın fiyat verene diretmeyin verin.Benzinli otomatik arabanın taliplisi çok az oluyor.
Bu arada yineleyeceğim yakıttan şikayetin yoksa a3 almayın.CC'den sonra yapamazsınız.Her ne kadar premıum olsada d sınıfı seviyesinde değil.Ayrıca performansta vasat.
İlk başta sunroofsuz rline yapma etme diye belirtmiştim bu durumlar içindi hemen satma etme durumlarından.
bu arada borusan öldürmeye bayılır bide vurabilecek yeri varsa iyice itin poposuna yerleştiriyor aracı dod yine ondan bir kuble daha insaflı özellikle vag grubunda.
1881 - 193∞
Valla Passat CC çok güzel bir araba.Cam tavansız olsa'da olur olmasa olur.
Passat CC satıp bence 316i ve Audi A3 geçilmez.
On numara aracınız var.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Araba dıştan ok gibi de içi b.k gibiTrim sesleri başladı, sinir etti beni CC.
A3 sedan ya da 316 düşünüyorum ben de. Bayağıdır takip ediyorum, temiz 316 bulmak gerçekten zor. A3 Sedan daha kolay bulunuyor ancak A3 Sedanlarda da geçtiğimiz Aralık'ta Doğuş'un yaptığı kampanya düşünülünce fiyatlar yüksek kalıyor.
Telefonda 90.500'e kadar düştü, güzel bi pazarlıkla şunu düşünüyorum benim araç satılınca ;
Connecting Site...
Çok güzel aracınız var, niye satmayı düşünüyorsunuz? a3 değilde 3 alınıcak ise 170hp liğini alın.
En basiti A3 ve 316 i kapıları direksiz değil.
Passat CC kapıları açık yetiyor.
Mesela ben BMW alıcak olsam 3 Serisi alıcağıma 4 serisi grancoupe alırım.
Kapıları direksiz araba farklı duruyor![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Yaklasik 3 ay 320ied kullandim, su anda da dizel A3 sedan kullaniyorum. Ne kadar severek kullansam da A3'un CC'nin dengi oldugunu dusunmuyorum ve etrafta cok gordugum bir arac keza F30 ne kadar beni her acidan mutlu etmis bir arac olsa da elini sallasan 3 kasaya carpar oldu (Sivas'ta durum nasil bilmiyorum). Bence araciniz bahsi gecen iki aractan da daha ozel bir arac.
Nacizane yorum yapayım, 2 araca da sahip olmadım. Ama ikisini de kullanma fırsatım oldu.
Hali hazırda şirkette 2 tane kiralık dizel + otomatik a3 var. Bu işlerde yorum subjektif olur ama a3 kesinlikle bir CC edemez.
Öldüm parasına aracı verip a3 almak bence mantıksız olur. Bi gerçek var ki açılmasa da CC de cam tavan olmalı. Cidden ferahlatıyor içeriyi.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)