ya bornova evka 3 tarafı yada soyak siesta vs o taraflar öneririm rahat biyer istosanız
tavsiyeler icin tesekkurler haftasonu izmirdeydim denilen yerlere gittik baktık.istedigimiz gibi yerler kesinlikle mavisehir.fakat istanbuluda bilenler icin soyluyorum gece oturucak yer bulamadık böyle fenerbahce gibi sabaha kadar acık cafelerin oldugu yerler yokmu?bornovaya gittik arnavut kaldırımı gibi olan sahil yerine pek guzel degildi acıkcası oturmadık bi yere.mekan önerileride bekliyorum izmirlilerden![]()
gul sokakta 5 e kadar neresi var. ? en gec 1 de biter.. belki kıbrıs sehitleri. ya da inciraltı goztepe sahil vs... izmir yasanacak yer olarak karsıyaka yada narlıdere sahil vs.. harici yerler sıradan bir anadolu sehrinden bile kotu bicimsiz evler ve mahalleler..
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
gul sokağın orada evim var. park sorunu ayrı daracık sokaklar evler ayrı dert.
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
gece bilmiyorumda dün gül sokaga gittik gündüz yagmur ve pazar olmasından dolayı heralde bombostu blanc fln.
narlıderenin üstüne tanımamdag ve deniz iç içe.. otobanda çıkıp gazlama 2 dk.
binalar çok iç içe deil havası temiz sadece gecekondu var yüksek kesimlerde çeşmeye 60 km. pınarbaşına otobandan 20 dk. vs.. vs..
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Gazi kadınlar cuma cumartesi hareketlidir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)