elden hızlı çıkacaksa kuş serisi, yumurta kasa accent ya da clio almanızı tavsiye ederim. uzun süre binmeyi düşünüyorsanız ve keyif sürmeyi düşünüyorsanız twingo en tatlı tercih olur.
elden hızlı çıkacaksa kuş serisi, yumurta kasa accent ya da clio almanızı tavsiye ederim. uzun süre binmeyi düşünüyorsanız ve keyif sürmeyi düşünüyorsanız twingo en tatlı tercih olur.
düşünürsen abimin tiposu satılık. 1.6 sx 1995 model 11 liraya vericek
koltukları ruhsatına işli corsa 1.3 cdti bulabilirsen o paralara satacağın zaman rahatlıkla elden çıkarabilirsin.
Yakıtı problem değilse bencede Şahin veya Doğan alınabilir. Çünkü çabuk satılsın demişsiniz. Mâlum 35 kuruştan aşşağı yakan tofaş yok![]()
Herkese tavsiyeler için çok teşekkürler kimse siena dememiş var aslında o paralara ?
Tek bineceksem daha önce dediğim gibi klimalı bir ford ka, ama aile binecekse yumurta kasa accent alırım o paraya. İlanlarla ilgim yoktur;
Hyundai Accent 1.3 LX 2000 Model 13.250 TL Sahibinden sat
Ford Ka 1.3 2000 Model 11.800 TL Sahibinden sat
///M Rulez...
ka ile twingoyu karşılaştır aklına yatıyorsa bu ıkısı ama twingo tamamen tercih olur.
benim tavsiyemde twingo olur eski aracımdır cok rahat ve keyıflı kullanımı vardır ayrıca fazlada yakmaz.
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
twingo sahibi olmadım hiç kullanmadım ama benim de bu aralar düşündüğüm bir araç. iki çocuk olması sebebiyle tereddüteyim.
2. elini bilmiyorum ama bu araba fiyatına göre iyi bi seçenek
forum halkınında bi onayını almak lazım bence
Opel Astra 2.0 GSi 1994 Model 12.500 TL Sahibinden sat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)