Yapilan kazada surucunun kim oldugu onemlimi ? Yoksa direk ruhsat sahibinin hasarsizligimi gider ? Son olarak kaza raporu doldurulduktan sonra araci kendimiz yaptirsak (suclu olan taraf biziz) hasarsizlik gidermi gitmez mi?
Printable View
Yapilan kazada surucunun kim oldugu onemlimi ? Yoksa direk ruhsat sahibinin hasarsizligimi gider ? Son olarak kaza raporu doldurulduktan sonra araci kendimiz yaptirsak (suclu olan taraf biziz) hasarsizlik gidermi gitmez mi?
araç almadan sigorta bedeli öğrenmek mümkün mü?
2015 type-r 34 plaka, hasarsızlık olmadan ne çıkar ortalama?
bugün teklif aldım araç için fiyatların maşallahı var
sigortam net en uygun 2400 lira çıkardı
kendi sigortacım 1700 lira çıkardı
yarın bir yerden daha haber bekliyorum bakalım ne çıkacak. 1 haziranda fiyatlar düşer mi artar mı acaba?
2015 polo bluegt, 1060TL trafik sigortası , 1536TL kasko dün yaptırdım , kaskomda normal bi indirim varken maşallah trafik 3 katı herzamanki gibi
Fiat 500'e 500 lira sigorta ödedim, kaskosu 2000 çıktı diye yaptırmadım.
Şimdi Ritmo'ya 1500 lira sigorta çıktı şoktayım!!!
Banada 850 TL cikti en uygun, 1 hafta sonra yaptirayim hesap kesim tarihim gecsin diye yaptirmadim ve 1 hafta sonra aldigim en uygun rakam 1100 liraydi. Her ay teklifleri degisiyor bilginiz olsun.
93 model si ye gecen sene 330 tl sigorta yaprıdım mart basında bitti sordum 720 tl dediler nisanda meclisten karar cıkar fiyat düşer diye bekliyeyım dedım birde aracı kullanmıyorum garajda yatıyor diye mayıs basında bir daha sordum 930 dediler zor zahmet acentenin birinden 847 tl ye yaptırdım sigorta yaptırmayı düşünen ve fiyatlar düşücek diye bekleyenler varsa beklemesinler fiyatlar sürekli yükseliyor.
Arada da olsa çıkardığım için yaptırmama konusundaki direncim kırıldı ve
dün sompo japandan sigortayı yenileyerek bu soyguna kendimi de dahil ettim:(
98 civic vti 550 tl.
Geçen sene 390TL ödediğim sigorta bu sene en düşük Doğa sigorta dan 685TL çıktı. Dün süresi bitti daha yaptırmadım biraz araştırıp fiyat alacağım araç normalde kapalı kullanılmıyor.
Şuan bana 550 TL çıksa hemen yaptırırım :D
İllerın risk sıralaması varmı ıkametgah ıcın
2011 polo gti. üzerime yaptığım ilk araç olduğundan ötürü 1960 tl en uygun fiyat. akbank sigorta 6708tl fiyat çıkarmış.