mevcut şartlarda gerçekten sigorta yaptırmak isterseniz bana ulaşın her zaman yardımcı olurum.
Printable View
mevcut şartlarda gerçekten sigorta yaptırmak isterseniz bana ulaşın her zaman yardımcı olurum.
Aracınıza sigorta yaptırırken arabanın markalına modeline bakmayın buna sigorta şirketinde bakmıyor sonuçta kendi sigortanızla hic bir şekilde siz muhattap olmuyorsunuz kardo taraf muhattap oluyor. Babamın 2013 range aracına 500 liraya sigorta yaptırdık 3 ay önce ben 2 hafta önce kendi aracıma 3.20d coupe 2009 model 950 liraya yaptirdim. Burda aracın maliyetinin hic bir önemi yok anlicaginiz ama neye göre çıkıyor bende anlamış degilim
Bugün 2005 1.4 HDI Peugeot 307'ye 1432 TL sigorta fiyatı verdiler. Allah belalarını versin bu kadar zam koyanın da uygulayanın da. Ötesi yok. En pahalı internet, en pahalı benzin, en pahalı araba vs giydirirken en pahalı sigorta da bizde oldu.
50 yasindaki babama 770 tl cikti sigorta 34 plaka. 2014 te farkli br aracta 320 oduyorduk.
Eylulde ben yaptirdim 55 plaka 690 cikti. Bakalim bu eylulde neler olucak suan sicilim temiz inşallah temiz kaliriz
valla forumdan arkadaş sağolsun bana 2300 lira çıkan sigorta eğer arabayı annemin adına devredersem 1300 liraya düşüyor 120 lira satış 800/900 lira kâr....
Şirkete dacia mcv aldım , 1200 ödedim plaka 34
2 yıldır çekme belgesiz yatan bir mazda 323 aracımız var yavaş yavaş topluyoruz muayneye sokacağım sigortası bitmiş durumda ne kadar çıkar acaba
Sigorta şirketleri hesap yaparken arabanın ederine değil de yaşına bakıyorlar. Aslında tamamen risk değerlendirmesi. Aracın yaşı büyükse kaza riski artıyor. Sahibinin de yaşına bakıyorlar. Sahibi gençse risk artıyor. Çok yaşlıysa yine artıyor. Bir de şehre bakıyorlar. Anadolunun küçük bir ilçesiyle İstanbulun her hangi bir ilçesinde kaza riski aynı olmuyor. Yani küçük bir yerde yaşayan ve yeni bir arabası olan orta yaşta birisi en ucuz sigortayı yaptırıyor.
Ben Ekimde aracımı aldım 2006 model c4 800 lira gibi birşeydi sigortam.
Bir önceki sigortam 98 Twingo da 240 liraydı :( ağlayasım geldi.
Anneye sıfır kaktus aldık daha oncekı sıgortacımız 3000 e yakın fıyat cıkartmıstı sıgorta ve kasko bırlıkte.
Aracı aldıgımız bayı sıgorta kaskoyu 1100 yada 1200e çıkarttı biz şok..
Geçen sene 299 lira olan sigortaya bu sene 585lira ödedim.
Allah belasını versin bunların geçen sene 340 tlye yaptırdım bu sene 1056 tl kaldıki kaza bela hiçbirşeyim yok haram zıkkım olsun..
saçma sapan oldu sıstem artık araba aldık 34 plaka plaka değiştircem zaten 35 olcak 1 ay içinde en son kademeden yararlanmama rağmen sıgırta ındırımınden ıstanbul yüksek olması gerekırken ızmırden ıst plakalı kalırsa 750 ızmır olrsa 3000küsür lira çıkar dedi sıgortacı bana bu ne saçma sistem oldu düşmesi gereken 3 katı yükseldi şimdiye dek ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorm
bakan açıklama yaptı eğer bu fiyatlara ayar verilip düzeltilmesse merkezi bankası olarak müdahele etme hakkımız var dedi.. iş o boyuta giderse yani merkez bankası müdahele ederse çok sigorta firması fiyatları dip rakamlara çekmek zorunda kalır..
2003 e200 komp. 350 tlye sigorta yaptırdım. Kıçı kırık 2012 mondial 150lik motorsiklete 320 liraya yaptırdım sigortayı.
Şirketleri zarara sokacak bir müdahele gelirse çok sigorta şirketi Türkiye'den gider ***** hemen hemen hepsi yabancı sermaye, adamlar bizim yükümüzü çekmek zorunda değil.
Fiyatların %20 civarında düşmesini bekliyorum daha altı gerçekten zarara yol açıyor.
Sigortalılar binlerce lira verdiği poliçenin önemini bilmese de ciddi teminat veren bir poliçe olduğunu gözardı etmemek gerekiyor.
Benim başıma gelmez demesin kimse ölümlü kazada kusurluysanız manevi tazminat tutarları 70 80 bin TL den başlıyor.