90 Accord geçen sene ilk aldığımda 200 TL yaptırdım. Şimdi 530 TL çıktı.
90 Accord geçen sene ilk aldığımda 200 TL yaptırdım. Şimdi 530 TL çıktı.
Ziraat bankasi yapiyormus sanirim piyasadan daha uyguna , var mi bilgisi olan ya da yaptiran
Sistem hasarsızlığını bozmaz 6. kademen durur. eğer çok daha öncesinden başka bir araçtan 3,4,5 vs hangi kademe varsa ve daha önce kullanılmadıysa yüksek ihtimalle ilk önce onu çekiyor. Yani atıyorum 2008de aracın vardı sattın 4. kademe bi araç, bunuda sattın 6. kademen oldu. %90 4. kademe olanı çeker indirim olarak başka bir araç daha alırsan bu sefer 6yı çeker. Sistem şuan böyle işliyor. İstediğini alıp kullanayım diyemiyosun sistem neye izin veriyosa onu kullandırtıyo indirim konusunda
Barış
e bu daha da saçma.
Ben kaza yapınca ertesi sene niye sıfırlıyor o zaman? geçmiş senelere baksın birinden 4. 3. basamaktan devam ettirsin.
Onlardan yana birşey olunca herşey anında düzeliyor. Ama kullanıcıdan yana bir durumda sistem kafasına göre hareket ediyor.
Kazanılmış hak geri alınmaz. 2 yıl sonra 3 yıl sonra son kaldığı yerden devam etmeli.
belli bir yaşın üzerinde ve belli bir sene üzerinde sıfırlanabilir. Reflex köreldi trafiği unutmuştur risk fazla diye.
arkadaşlar ptt lerde ve ziraat bankalsında uygun fiyata sigorta yapılıyormuş . 200 ytl fark ediyor dediler tabi kişiden kişiye değişir denenekte fayda var .
Direk olarak sıfırlamaz. 6. kademe içinde kaza yaparsan ve 1 adet hasar kaydın olursa 5e düşer 5 üzerinden indirimini alırsın. Aslında karmaşık değil sistem, ama işin içinde olmayan için öyle görünüyor. Hiçbir hakkını geri almıyor sistem sadece zamanlamasını değiştiriyor hak duruyor orada 10 senede geçse o 6. basamak indirimini alırsın yani.
Barış
haberlerde gördüm
Haziran 2014'ten, Eylül 2015'e kadarki 15 aylık sürede, yanlış uygulama nedeniyle sürücülerden fazla alınan primler iade edilecek. İadeler, 31 Temmuz'da başlayacak ve iki yıl sürecek.
1 Milyon S
Bizi inşAllah borçlu çıkarmazlarda para iadesi ederler. Eğer böyle bişey olursa süper olur. Şu an bindiğim aracın devrini daha almadım, önceki sahibi 2500 TL' ye yaptırmış. Araç 1.7 Dizel otomobil ruhsatlı.
ptt ve ziraat la ilgili bir gelişme bilen duyan gören söylemek isteyen ama söyleyemyen ? varmı ? ? ? ?
https://www.pttsigorta.com/
Anasayfa - Ziraat Sigorta A.
94 model 320i ... 2500 den aşağı bulamadık en son TEB den 1700 çıktı yaptırdım
Recent Project: ''Sharky'' E36 323TI Turbo
Daily Drive: Mini Countryman Diesel
Sigortacılar, 1 milyon sürücüye, toplam 100 milyon lira iade edecek
Ne yaptıkları belli değil
validenin arabaya ptt ve ziraatten sorguladım 977 tl çıktı , dışarıda sigortacıdan sorguladım 554 lira çıktı yaptırdık hemen.ziraat ve pttnin bir esprisi yokmuş anlaşılan
bugun 2011 model ford focus dizel sedan a yaptırdım 3000 tl çıktı en ucuz, 9 yerden teklif aldım,
ptt ye sorduumda bilmiyoruz dediler
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)