User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
39 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Araç tavsiyesi??? Colt czt & Pug 207RC & DS3 Dsport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tasarım ve modernlik yönünden kesinlikle ds3 thp.

czt daha az parayla daha fazla güç üretebilir belki, ancak yüz olarak eskidi bence. thp nin kilit noktası egzantrik zinciri. alınca değiştirirsiniz kafanız rahat olur (300tl). çok verimli motora sahip.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    DS3 ü tasarım olarak çok beğeniyorum diğerlerinden çok daha asil duruyor tercih meselesi.
    Ama bızıklanmamışı nasıl bulunur bilmiyorum
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

cannn22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabiki Ds3 şekli ve yeni model olması sebebiyle çok daha fazla can alıcı bir araç daha yakışıklı bir kere. Ama fransız olması düşündürücü. Czt'nin japon olması ve sorunsuz bir yapısı olması beni kendisine çeken bir etken.

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stage3 207 rc sahibiydim gayet keyifli ve dikkat çekici bir araçtı almadan önce forumda bende D kasa gsi ve Cztyi sormuştum çokda czt baktım ama rc aldım nedeni ise uzun süredir takip ettiğim dolu aracın fiyatında indirime gidilmesiydi ds3 ve rc czt kadar yürümez bence Czt cidden deli dehşet gidiyor..Ufak dokunuşlarla 200 üzeri olabiliyor ama rc ve ds3 de bana göre aynı gücü alabilmek için daha fazla para harcaman gerekli Rc fazla ağır bir araba Ds3 de ona keza 1250kg civarı ağırlığa sahip..Czt de viraj sorunu var kaliteli bir coille çözülür..Sen Cztlere bak daha uygun fiyata bulabilirsin telden yazıyorum çok detaylı telde anlatayım 05053154991
    ALLAH VAR GAM YOK..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı canozgur106 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Stage3 207 rc sahibiydim gayet keyifli ve dikkat çekici bir araçtı almadan önce forumda bende D kasa gsi ve Cztyi sormuştum çokda czt baktım ama rc aldım nedeni ise uzun süredir takip ettiğim dolu aracın fiyatında indirime gidilmesiydi ds3 ve rc czt kadar yürümez bence Czt cidden deli dehşet gidiyor..Ufak dokunuşlarla 200 üzeri olabiliyor ama rc ve ds3 de bana göre aynı gücü alabilmek için daha fazla para harcaman gerekli Rc fazla ağır bir araba Ds3 de ona keza 1250kg civarı ağırlığa sahip..Czt de viraj sorunu var kaliteli bir coille çözülür..Sen Cztlere bak daha uygun fiyata bulabilirsin telden yazıyorum çok detaylı telde anlatayım 05053154991
    Abi güzel ve ayrıntılı yorumun için çok teşekkür ederim. Benimde aklımda japon olması ve sizinde dediğiniz gibi ufak dokunuşlarla 200+ olması ve kalitesi büyük etken. Ds3 şekli güzel diye içime siniyor aslında. Her zaman gazlicak değilim, biraz da bakınca albenisi olsun diyorum ama bakalım kararsızım.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    235 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    albenisi olsun istiyorsan bence coltu ele

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    208 allure 1.6thp de düşünebilirsiniz
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthdrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    albenisi olsun istiyorsan bence coltu ele
    Kesinlikle. Colt al beni değil, sat beni cinsinden hahahah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    208 allure 1.6thp de düşünebilirsiniz
    Onunda ds3 ve gt'den farkı yok bildiğim kadarıyla. Hepsi 156 değil mi?

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    207RC kullandım zevkli araba ama 5 ileri oluşu kaybettiriyor. Koltukları falan zaten çok güzel aracın bunlarda +lar bence. DS3 diyorum ben bu arada eski br RC kullanıcısı olarak. Neden dersen 6 ileri. Motor daha yeni ve hataları giderilmiş. Yukarıda söylendiği gibi egzantrik zinciri kilit bunlarda onu değiştir devam et başın ağrımaz. CZT herkezinde dediği gibi daha kolay yürüyor fakat yol tutuş maalesef DS3 ve RC ye göre kötü. Ne yaparsan yap düzelmiyor arabanın yapısından dolayı. Benim tercihim DS3 olurdu bu 3'ü arasında.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Aranel Ciryatan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207RC kullandım zevkli araba ama 5 ileri oluşu kaybettiriyor. Koltukları falan zaten çok güzel aracın bunlarda +lar bence. DS3 diyorum ben bu arada eski br RC kullanıcısı olarak. Neden dersen 6 ileri. Motor daha yeni ve hataları giderilmiş. Yukarıda söylendiği gibi egzantrik zinciri kilit bunlarda onu değiştir devam et başın ağrımaz. CZT herkezinde dediği gibi daha kolay yürüyor fakat yol tutuş maalesef DS3 ve RC ye göre kötü. Ne yaparsan yap düzelmiyor arabanın yapısından dolayı. Benim tercihim DS3 olurdu bu 3'ü arasında.
    Teşekkür ederim abi, ds3 model ve 6 ileri oluşu sebebiyle daha mantıklı geliyor tabiki. Bakalım alternatif hoşuma giden başka bir araç bulamazsam ds3 fiyatlarına başka seçenek yok gibi zaten.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki abiler bu Opel Astra 1.6T GTC SPORT'lar var. 180 hp. Onlar için ne dersiniz acaba?

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    180 likleri gerçektende çok iyi arkadaşımda vardı gidişi çok iyidi. egzoz filtreli 200 lük rcz ile 2 ye 2 denemiştik 150 ye kadar öndeydik. 160 tan sonra geçiyordu stoktu gtc
    doğuştan araba manyağı

sadettin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    czt hızlı ama güvensiz geliyor bana. 207 lemans bence
    06 BG 0008 R56

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sadettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    czt hızlı ama güvensiz geliyor bana. 207 lemans bence
    kesinlikle. Hatta efsane bir CZT kazası vardır. rolling de panik frende arka direk geliyor öne.

https://www.youtube.com/watch?v=2t8r0txvLgM
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

ER_GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende şuanda 207 gt kullanıyorum. araç 68 binde yinede küçük sorunlar oluyor. ancak bende maddi imkanlar doğrultusunda 208 gti derim. hem 6 ileri hemde 200bg hemde yeni araç. ki 208 cadde kullanımı konusunda arkadaşlar baya bir dolduruyor. dediğim gibi imkanın varsa 208 gti al. Ne kadar eski araba alırsan o kadar çok sorunla boğuşuyorsun. hele bide bakımsızsa araç o kadar soğuyorsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ER_GT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende şuanda 207 gt kullanıyorum. araç 68 binde yinede küçük sorunlar oluyor. ancak bende maddi imkanlar doğrultusunda 208 gti derim. hem 6 ileri hemde 200bg hemde yeni araç. ki 208 cadde kullanımı konusunda arkadaşlar baya bir dolduruyor. dediğim gibi imkanın varsa 208 gti al. Ne kadar eski araba alırsan o kadar çok sorunla boğuşuyorsun. hele bide bakımsızsa araç o kadar soğuyorsun.

Abi dediğin gibi hep bir problem meselesi duyuyorum 207 serisinde. İyi yorumlarda mutlaka var ama kötüler ve olumsuz olanlar çoğunlukta. Bende araçtan zevk-keyif almak istiyorum. Eğer keyfimi kaçırıcaksa hiç gereği yok zaten. Durduk yere sinir küpü olur insan. Bir işe başlayalım dedik deriz burnumuzdan geldi olur. Açıkçası tedirgin bakıyorum biraz 207 serisine. 208 olabilir tabiki ama o paraya çıktıktan sonra ibiza cupra ve polo gti var diye düşünüyorum ve daha mantıklı geliyor doğal olarak. Yanlış mı düşünüyorum acaba?

ferhatcam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bu fiyatlara araç bakıyorum czt hiç düşünmedim 207 gt/rc ilk elediğim oldu. Seçeneklerinden en alınası bana göre ds3. Ve bu seçeneklere 208 thp allure ve skoda fabia Rs de ekleyebilirsin. Umarım gönlüne göre bir araç bulursun
    Seatclubturkey - Ibıza Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Birde dizel araç bakınıyorum ama öyle mantıklı olan yükledinğinde keyif ve haz vericek hangi araçlar var acaba? Dizel de canımı sıkan bir olay karaduman meselesi. Aracı yüklesem bile hard yazılım yapmam kesinlikle. Çünkü gerçekten o kara duman arkadan gelen insan için büyük bir kaza sebebi olabilir Allah korusun.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)