User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
40 sonuçtan 39 ile 40 arası

Konu: Televİzyon ve beyaz eŞya Önerİsİ :)

SkY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2006'dan beri siemens buzdolabı ve çamaşır makinesi kullanıyorum inoks denilen metal modellerinden,çamaşır makinesi geçen sene ufak bir arıza verdi 150 tl ile kurtardık buzdolabında herhangi bir sorun olmadı.Tv de ise 2011 de aldığım 3D modelli LG tv de bugüne kadar herhangi bir sorun yaşamadım.Bulaşık makinesi,ankastre fırın,ocak ve davlumbaz da hotpoint ariston aldım 2013 te şu an onlarda da bir sıkıntı yok.tavsiyem özellikle bulaşık makinesinde öyle 15-20 program diye fazla para vermeyin 3 program cidden size yetecektir.

sinisa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    6 senedir fırın ve bulaşık bosch kullanıyorum ikisinde de düğmelerin yazıları silindi, ama bir arıza yapmadılar, çamaşır lg direct drive arıza olmadı, buzdolabı samsung almıştık durup dururken genleşmeden galiba ara ara tak tuk sesler geliyor. bi kere kompresörü bozuldu garantiden(garanti plus) değişti ondan beridir gürültülü çalışıyor, menteşenin üstünde plastik bi koruma vardı o kırıldı. buzdolabı harici diğerlerinden memnunuz. fabrikalar artık ömürlük eşya üretmiyor ondan size tavsiyem 5-6 sene sonra değiştirecekmiş gibi düşünün fazla üst modellere yönelmeyin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)