p.m atıyorum.
Benimde bir sorum olacak
Ben çözemedim 6 aydır , bakalim birşey çıkar inşallah..
Kullandığım makinede 2 dil seçeneği var.Normali Türkçe Q diğeri ise Rusca.
Default seçenek Türkçe.Msn'de sadece abimle konuşurken klavye otomatik olarak Rusçaya geçiyor.Elle düzeltmeme rağmen sadece abimle konuşurken oluyor bu sorun.Contact Listten sildim , tekrar ekledim.Sonuç yok![]()
|l|lllll|lll||ll||lll|
²³³ ²³³ ²³³ ²³³
Onur; bahsettiğin mesaj sesi, muhtemelen bir arkadaşın oturum açtığında karşı tarafların duyması için o sesi seçmiştir. 2 tarafta da plus varsa ses geliyorArkadaşta yapmışta bende 1 hafta da çözememiştim hehe
![]()
bende airties wireless modem kullanıyorum. Masaüstünü bağlamak içinde wus300 denilen usb wireless cihazını kullanıyorum. Ama belirli sitelerde mesela gittigidiyor veya streetfire gibi sitelere girerken bilg. kasılıyor ve wus300 ün ışığı yanıp sönüyor netten kopuyorum. Bilg. format attım yazılımı defalarca kurdum düzelmedi. Eğer yazılımsal değilse kesinlikle airties modem önermiyorum. USrobotics alın keyfinize bakın arada sadece 1 kolon var iki tarafıda acık %40 cekiyor
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
Dil seçenegini eger sadece dil çubugundan değiştiriyorsan birde burdan değiştir ,
denetim masası> bölge ve dil seçenekleri>diller>ayrıntılar>
ayrıca ctrl+shift tusuna basarsan dil otomatik değişir veyahut ayrıntılardan
tuş kombinasyonuna bakabilirsin , değiştirebilrsin..
" If everything seems under control, you're just not going fast enough. "
Tuğral wireless modeminin firmware sini update et düzelecektir. firmware sini ve gerekli yazılımı kendi sitelerinden bulabilir cok forumdada anlatırlar.
Dil değiştirmek için klavye kısayolları onlara elin değiyor bence o kısayolları deiştir.
Erdem yazdım cevap abi dediğimi yapmadınmı düzelmesi gerek gerek bak göki nin ki düzeldi.
Flash playeri ini sil codeclerini sil hepsinin yeni sürümlerini yükle abi eğer düzelmesse geri sil daha eski sürümler yükle düzelir.
1.6tdi.
Ecutech.
Pc de genel ses düzenegi düzgün msn de titresim sesleri yada müzik cdsinden ses alabiliyorum fakat netteki videoların hicbirinden ses cıkmıyor nedendir acaba bugün öglenden beri böyle![]()
Karıştırıcıdan sadece browserların sesini kısmış olabilirsin.Veya browser ayarlarından sesleri çalma seçeneğini iptal etmiş olabilirsin.
|l|lllll|lll||ll||lll|
²³³ ²³³ ²³³ ²³³
[QUOTE=3rk4n;447004]Erdemim makinanda autorun.inf wirusu var ondan gizli dosyaları açamıyorsun
http://doctus.org/combofix-kullanim-...i-t22619.html? burayı oku http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe bunu indir masa üstüne koy çalıştır bu halleder olmazsa msnden yaz
abi yaptım pc kitlendi olmadı
Fuck The System !!!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)