User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
101 sonuçtan 96 ile 101 arası

Konu: Arabama çarparak kaçtılar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Suçlu olmalarına rağmen tehdit edecek 8 kişi hemde, hemde benim mekanımda, sizde 80 kişi gidin, bişey vermemek için hapisten çıktım falan demiş olabilir. Vazgeçmeyin sakin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı arkadaşlar yanlış anlamış konuyu açmamda ki amaç korkudan ya da çaresizlikten değil fikir alış-verişi içindi.Bilgisine ve tecrübesine güvendiğim pek çok insan var bu forumda fikirleri benim için değerli.Forumdan tanıştığımız-arkadaşlarımız dostlarımızda biliyorlar,bizler ailem Eskişehir'de gerek siyasi gerek bürokrası olarak tanınan bilinen insanlarız babam uzun yıllar ileri gelen devlet görevlileri ile çalıştı.Olay ne boyuta taşınırsa taşınsın çözemeyeceğimiz bir durum değil,yetkili serviste hasar kabulde uzun yıllar dostum olan bir kardeşim aracın en iyi şekilde yapılması için şuan çaba sarfediyor,ilk etapta aracı kusursuz bir şekilde onarıp çıkaracağız,***** model itirabiyle hassas piyasası olan bir otomobil yarın satacağım zaman kendini bilmez boş adamların ağzına laf vermemek adına ekstra üzerinde duruyorum.Sonrasında ise gereken hukuki süreci başlatacağım.Birde araya askerliğim girdi (şubat celbi acemi ankara mamak usta birliği kıbrıs girne güzelyurttayım) kıymetli yorumlarınız güzel dilekleriniz için tek tek teşekkür ederim,gelişmelerden haberdar edeceğim inşallah kimsenin başına gelmez fakat en azından sürecin işleyeşinden yarın öbürgün benzer bir olay yaşandığında insanlara yol gösterebiliriz.Selamlar.

TechTurkey FaBeRgE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kardeşim öncelikle geçmiş olsun, bencede kesinlikle hakkından vazgeçme, sonuna kadar git. Bu devirde artık bu tarz işler pek sökmüyor, en ufak bir şeyde hepsinin hayatı kararır.

Apocaltique - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun, Allah'tan araçta pek bir şey yok, metal aksam olarak bir çamurluk gözüme battı, bagajda da var birazcik.. Allah beterinden korusun, değeri düşmez aracın..
    34TF3376 D16Y4 RED iES
    34LA6012 B16A2 Sedan RED VTi
    34YN4748 K4M HB RED Clio
    34FFU95 D16Y4 RED iES
    34RC7033 M42 RED E36 Coupe-34KV3945 M20B30 E30 Coupe

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Saçma salak insanlarla muhattap oluyorsunuz ya işin en sinir bozucu kısmı o.
    Belki tabiri caizse tükürüğünle boğacak gücünüz var ama gel gör ki
    elin iti uğursuzu için kılını kıpırdatmak bile haram geliyor bana.
    Allah bir daha yaşatmasın, geçmiş olsun.
    Ben dava açardım, hakaret, tehdit vs ne bulursam..
    Kendimce gerekli önlemleri almaya çalışır, bürokratik, illegal büyüklerime de danışır yardımlarını isterdim.
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla benim arabama çarpıp kaçıcak sonra kim olduğunu bulucam ofise gelecek bana 8 kişi bi de yeni çıktım gene girerim diyecek 8 tanesini birbirine monte eder dünyada ilk çıktıkları deliğe sokarım.
    IN BOOST WE TRUST

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)