User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
28 sonuçtan 20 ile 28 arası

Konu: Bu duruma ne denir ? çölde kutup ayısı vakası mı ?

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyona oturtmam demiş bazı arkadaşlar. adam arabayı sürmemişki gaza basmış. ki bende bi gazını yoklarım kesiciye sokmam aracı ama gaz verme durumundaki motorun sesine bakarım.onuda yaptırmıyorsa adam uzaklaşırım.
    sizin dumana gelince boşta dizel araçtan bir miktar çıkar. tabi bu yazılımlı kara dumancılar gibide çıkmaması lazım.

peyyyzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı msk_bmw Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    190 K daki araba dipgazda motor soğukken siyah duman atar, normaldir. Zaten motor ısınmadan gaz veren adamda arabadan anlamayan bir dangozdur. Çokta takılmaya gerek yok bence. Çok canını sıktıysa bir motor teste sok kardeşim.
    Abi ilk dizel arabam bide ondan benim bu evham. Tamircimi aradım sordum oda sıkıntı yok ama için rahat etsin gel bakalım dedi , işten çıkınca gidicem

Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direksiyona oturtmam demiş bazı arkadaşlar. adam arabayı sürmemişki gaza basmış. ki bende bi gazını yoklarım kesiciye sokmam aracı ama gaz verme durumundaki motorun sesine bakarım.onuda yaptırmıyorsa adam uzaklaşırım.
    sizin dumana gelince boşta dizel araçtan bir miktar çıkar. tabi bu yazılımlı kara dumancılar gibide çıkmaması lazım.
    abi şimdi gaz vermek var gaz vermek var , zaten motor soğuk çok gaz verilmez de , adam bi tam gaz yapıp çekti ayağını, ses dinleme konusunda haklısın ama rica etse benden mesela ,veya gaz vermesini de bi bilse, adamın zaten az çok hal ve hareketlerinden o durum anlaşılır. motor sesi dinlicek madem benim bildiğim sabit gazda tutulur araç 2000 devir 2500 devir gibi, tam gaz soğuk motora yapılmaz diye biliyorum ben , dizelde olsa benzinli de olsa. duman olayına da , ilk kez dizel araç sahibi oldum o yüzden evham yaptım , çünkü daha önce hiç karşılaşmadığım bi olay, ne yapılır edilir bilmem , zaten meretlerden herkes uzak dur diyor , ben anlamadım milletteki bu dizel düşmanlığını, yakıtı güzel , gidişi güzel , misal aracıma gelenler önce bi soruyor benzinli mi dizel mi diye , dizel diyorum , kaç km de? 190 . e bu ekmeğini yemiştir.neyse işte abi böyle bi durum söz konusu dizel alacak halkta.
    AŞK 3 Harf

levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    97 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    shell lerde satılıyor würth ürünleri, temin edebilirsin oralardan.

havadaki nem oranı bile dumanı etkiler, o km için normal.

makif84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yalnız würt enjektör temizleyicisini katınca uzun yolda devirli kullanınca etkisini görebilirsiniz diye biliyorum.Çünkü bende clio3 dizel varken şehir içi kullanımda ful depoya eklemiştim pek bir faydasını görmemiştim bilginiz olsun

alperaslann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Albea 1.3 kullanıyorum 160binde, bi anda dip gaz yapınca genelde atıyor. Babam Fıat'ta usta neden olduğunu sorduğumda dip gaz olduğu için demişti. Ha çok atarsa enjektörlere baktırmakta fayda var. Kolay gelsin Würth işini takipteyim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı makif84 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yalnız würt enjektör temizleyicisini katınca uzun yolda devirli kullanınca etkisini görebilirsiniz diye biliyorum.Çünkü bende clio3 dizel varken şehir içi kullanımda ful depoya eklemiştim pek bir faydasını görmemiştim bilginiz olsun
    Doğrudur hocam yalnız benim araca kısa vadede de bi hayli faydası oldu, şöyle ki , araç boştayken durduğu yerde ileri geri sallanıyordu araba, sordum enjektör dediler, temizleyiciyi koydum, yarım saat falan gezdim, evin önüne geldiğimde dumanı kontrol edeyim derken , ileri geri sallantı kesildiğini fark ettim, bakalım uzun vadede neler yapıcak. bu arada duman kesildi

Alıntı alperaslann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Albea 1.3 kullanıyorum 160binde, bi anda dip gaz yapınca genelde atıyor. Babam Fıat'ta usta neden olduğunu sorduğumda dip gaz olduğu için demişti. Ha çok atarsa enjektörlere baktırmakta fayda var. Kolay gelsin Würth işini takipteyim.
    duman kesildi , würth'te baya işe yaradı diyebilirim. hissedilir bir sorun vardı enjektörden ötürü , düzeldi, sanki gidişinde de fark var(yada psikolojik mi ?)
    AŞK 3 Harf

LnchCntrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    psikolojikte olabilir ama enjektör bi nebze tıkalı olsa bile bariz gerilere düşer araç. eğer açtıysa çekiş artar.

memnun kaldığına sevindim kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı LnchCntrl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    psikolojikte olabilir ama enjektör bi nebze tıkalı olsa bile bariz gerilere düşer araç. eğer açtıysa çekiş artar.

memnun kaldığına sevindim kardeşim

Tavsiye için tekrar teşekkür ederim abi yalnız şöyle bir sorun daha vardı oda düzeldi, 1. viteste 2500 devirden sonra falan yığılıyodu araç, oda düzeldi. bundan sonra düzenli olarak dizel araçlarımda kullanmayı düşünüyorum artık
    AŞK 3 Harf

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı peyyyzz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi duman spec araçlar gibi bir durum söz konusu değildi , dip gaz yapınca bi anda kara duman oldu ,ama çok fazla değildi .
    yakıtı sürekli aynı benzin istasyonundan alırım.şu ana kadar böyle bi sıkıntı görmemiştim. Normalde sabahları bile arabayı çalıştırır 2 - 3 dakika bekler , işe giderken gaza dokunmam bile araç kendi rolantisinde kalkar 1 , 2 tın tın gider gelirim bişey olmasın diye .
    Bu akşam würth denicem bakalım enjektörler için.
    sonucu beklliyorum kardeşim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)