Niye monster dan uzak durulmalı? Nedir sıkıntısı firmanın?
Şu an kullandığım laptop monster ve çok memnunum. Satın alma döneminde mağdur olmamam ve beklememem için daha kaliteli ürünle değişimde yapmışlardı.
Niye monster dan uzak durulmalı? Nedir sıkıntısı firmanın?
Şu an kullandığım laptop monster ve çok memnunum. Satın alma döneminde mağdur olmamam ve beklememem için daha kaliteli ürünle değişimde yapmışlardı.
yıllardır pc işindesiniz ama monster ve msi ge oyuncu serisi pclerin aynı üretim bandından çıktıgını bilmiyormusunuz sanırım ? Kasalarına kadar ayndır örnegin:
Monster ms16gc
http://www.monsternotebook.com.tr/UP...5668_large.jpg
MSİ GE60
http://www.notebookcheck-tr.com/uplo...GE60-2OE_1.jpg
Yıllardır bende pc ile ilgileniyorum. Monster servisinde iki kere kullanıcı hatası ile bozulan parçayı ücretsiz değiştirdim.
Ayrıca o dark 9590nı parformanslı sogutamaz ve ileride pompa sorunu çıkabilir h80i gt veya h1xx serisine geçin
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
kardeşim inidirim oluyor her türlü vatanda satışcı arkadaşım var hatta bazı durumlar ufff bile çektiriyor. Tabi o kadarlık iskonto yine beklemedim şansımı deneyim dedim. çok yakınm bir arkadaşım tulpar biri de abra 17 aldı. memnun çatır çatır herşeyi oynayıp açıyorlar bende o tadı yaşayalım dedik elimde patladı. Mehmet abi'ninm ahı var.keşke kasa toplasıydım
![]()
Kardeşim dh forumda ilgili bölümde bu konuyu açar mısın? Açtıktan sonra pişman olmayacaksın emin ol.
FOR US BY US
[/CENTER]
bilal benim tavsiyem almaktan vazgeçme gerçekten memnun kalırsın ben 2 adet almıştım şuan hala çok memnun durumdayım. Dedigim gibi ara ve derdini anlat.
Pc konusunda çogu şeyde yardımcı olabilirim diledigin zaman pm at. Masaüstüde toplayabilirsin mobil bir sistem ihtiyacın yok ise(işe götürücem,arkadaşa gidicem oynarız vs vs ) masaüstünün yerini tutamaz bunlar he tutanda ciddi bir etiketlere sahip.
Önceki postları telefondan yazmıştım bir takım yazım hataları olmuş kbakmayın.
Yüce F.U
Aynı band vs önemli değil ortak üretilen bazı modeller var evet fakat satış sonrasında problem yaşayacağınız bir firma ile mi çalışmak isterseniz, yoksa satış sonrası her türlü desteği alabileceğiniz bir firma ile mi? Ki arkadaşın sorunları daha ürünü almadan başlamış. Bundan yıllar önce yaşadığımız problemlerin haddi hesabı yok. Servise gidip hiç bir şey yapılmadan aynı problemler ile gelen bir sürü bilgisayar vardı. Gider 10k lık monster alırsanız firmanın iyi müşterisi olursunuz. ama 3500 liralık olanı alırsanız önemsiz müşteri olursunuz. Burada benim bahsettiğim durum ürün kalitesinden çok firma tutumu.
Memnun olanlar genelde zaten ürünlerinde ciddi arıza çıkmayanlar. Ama bir arıza çıktığında ortada kalıyorsan ne anlamı var bu ürünleri almanın.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
bu arada Dark'ı test yaparak aldım (Bir tanıdığım kullanıyordu). Soğutma konusunda sıkıntı yok. Arctic Silver5 macun ile destekledim şuan 12 derecede çalışıyor işlemci oyun oynarken maksimum 45 derece gördüm şimdiye kadar. Önceki kasamda h60 vardı pompa sesinden çok rahatsızlık duruyordum şuan için dark'dan memnunum ilerde sorun olursa başka soğutucuya geçerim ama şuan performansı yeterli. Sadece fanları çok kötü ve sesli çalışıyor fan konusunda bir değişiklik yapıcam yakın zamanda.
SimRacersTR.Net
Haklısın abi monster servisi gerçekten ilgili dedigim gibi 2 tane kullanıcı hatası ile bozulan kırılan malı değiştirdiler. Asus un servisini internetten bir araştırın herkes pişman. Bundan önce haklı olabilirsiniz adamlar yerli bir üretici ve servis sunuyorlardı işi bilmiyor ve tecrübesizlerdi belki ama şuanda gelişmeye gerçekten çaba harcıyorlar güzelde ilerliyorlar. Amma savundun be kardeşim kar payınmı var desen yerli şuandaama ben adamların yerli bir sermaye ile türkiyede ilk ve şuan tek olarak bu işi yapmasına saygı duyuyorum.
Tavsiyem monster ile bir sorun yaşan olursa arasın yahut gitsin bunu açıkça dile getirsin. Bu onların ve sizin yararınıza olucaktır. Pc aldıgım zaten bir hafta gecikme olmuştu parçalarda gümrük sebebi ile bir üst modelini verdiler direk memnun kalmam için (+350 400tl fiyat farkı vardı o modellin)
Ama seninde söyledigin benimde belirttigim gibi mobil bir sistem ihtiyacı yoksa masaüstü kesinlikle.
Yüce F.U
Savun dostum sıkıntı yok burada fikirlerimizi tartışıyoruz zaten. Kimse x bir firmadan kar elde etmiyor. Bende mesela yerli üründe Casper'dan çok memnunumdur ama kimse sevmez neden aldın der. Aslında yaşanan tecrübeler ile alakalı. Casper atom işlemcili minibook'um hala sorunsuz çalışır evde ayrıca casper via T10 tablet aldım bide intel işlemcili ondanda çok memnunum işlerimi rahatlıkla görüyor. Ama x biri ürün almış üründe sorun olmuş bide İstanbul dışından olduğundan servis vs sorun yaşamış oda mesela neden aldın diyor.
Bilal'e ben zamanında söyledim masaüstü topla diye ama dinlemedi beniDesktop candır. Güzel bir kasa ile 5 yıl rahat kullanılır. Genelde 5 yılda bir pc yenilerim zaten o yüzden
![]()
SimRacersTR.Net
SimRacersTR.Net
SimRacersTR.Net
Monster ne ya birakin ugrasmayin soyle markalarla
Seneler once vardi bende su an hurda olarak evde bi yerde ama nerde bilmiyorum hurdasini bile gormek istemiyorum
Ayni mantikla almistik cok hizli acayip ozellikleri var std bilgisayarin bi kac kati hizli bla bla
Acayipte paraydi yani cok paraydi iste..
Yahu kac kere bozuldugunu kac parcasinin degistigini hatirlamyorum en son garantisi bitince öldü gitti tamir edilmeyecek hal aldi
Simdi daha duzgundur bilmem ama allah korusun diyebilirim yinede..
Monster markası ile beraber Fokus Bilgisayar oldukça güzel işler yaptı.
Normalde müşteri hizmetleri çok başarılıdır. Bu terbiyesizliği yapanı şikayet edin gerekeni yaparlar.
En son CES fuarında stand açmışlardı gün geçtikçe yurtdışına açılıyorlar.
Dükkan sahibinin yerinde olsam o elemanı işte çıkarırdım.
Ben Toshiba-Sony"ciyim bilgisayar konusunda, pc dediğin "Japon" olacak![]()
şimdi internetten baya araştırdım 2 yakınm arkadaşımda var kşa koşa gittim almaya. Ama yapılan muamele çok kötü. Bendeiçeri adım atmadan önce dediğiniz gibi biliyordum firmayı. Ama satış danışmanından sonra soğudum bildiğinmiz tüm o oyunseverleri sever,yerli girişim v.s imajı gitti.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)