User Tag List

Sayfa 15/23 İlkİlk ... 51314151617 ... SonSon
419 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Narcos - Pablo Escobar 'ın hayatı (Netflix Yabancı Dizi)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı aykutsafakyaman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uyusturucuyu amerikaya kacirmasa kolombiya suan milyarderler sehriydi. İse bi de su boyutta bakin 82 de escobar dunyanin en cok aranan adamiyken beyaz saray onunde ogluyla fotoğraf cektiriyor ama dizi milliyetcilik yapip amerikayi yuceltecegi icin bu tur ince detaylar yok. Keske yasasaydi da amerikaya zulum olsaydi.
    Dizi escobar üstüne olmadığı için çokta detaya girmemeleri normal gibi gözüksede atladıkları/sallamadıkları en baba detay budur heralde. Sen ülkenin dört bir yanında aran ama billur gecer gibi beyaz sarayın önünde foto çektir

1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uyusturucuyu amerikaya kacirmasa kolombiya suan milyarderler sehriydi. İse bi de su boyutta bakin 82 de escobar dunyanin en cok aranan adamiyken beyaz saray onunde ogluyla fotoğraf cektiriyor ama dizi milliyetcilik yapip amerikayi yuceltecegi icin bu tur ince detaylar yok. Keske yasasaydi da amerikaya zulum olsaydi.
    Yanlız şöyle birşey var adam sadece amerikaya değil kendi ülkesine de zulüm olmuş öldürdüğü kendi polisi askeri sivil vatandaşın haddi hesabı yok ben başlarda sempati duymuştum sonra gözümde apodan farkı kalmadı ülkesinde çok sevilirdi falan deniyor cenazesine 25 bin kişi katılmış isterseniz aponun cenazesini düşünün en az 500 bin kişi katılır apoda kendi polisini askerini sivil vatandaşını öldürüyor ayrıca pkk da uyuşturucu kaçakçılığından para kazanıyor o yüzden benim gözümde reis kral falan değil yani kaçakçı teröristin teki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam olarak terörist değil bence
    adamın çıkarları tamamen kolombiyanın çıkarlarıyla örtüşüyor
    öldürdüğü adaya teklif sunuyor abd ile suçlu takasını kaldır kolombiyanın bütün borcunu ödiyeyim diye
    ama piç abd dururmu bir şekilde kolombiyaya akan parayı kesmesi lazım adam bir dönem günde 60 milyon dolar kazanıyor
    ve bu paranın hepsi abd den geliyor
    ztn dikkatli izlediyseniz narkotik anlatırken "mevzu abdde uyuşturucu satılması değil mevzu paranın dışarı gitmesi" diyor

yani escobarın hayalini kurduğunu düşünürsek; uyuşturucu parasıyla refah getirebileceği bir kolombiya var zaten parlementoya da bu sebeple giriyor
    ama karşısında da abd ne isterse yapan kolombiya hükümetleri

sonra kontrolü kaybedip katliamlar yaptığı doğru ama bunları savunmuyorum fakat o gün işler escobarın düşlediği gibi olsa bugün çok zengin ve abdyle savaş halinde bir kolombiya ve nakitini ekinde tutamayan bir abd vardı
    ve muhtemelen o kolombiya zengin bir sosyalist kolombiya olacaktı.
    abd için en büyük tehlike bu ve vaktinde çözdüler
    keşke çözemeselerdi..
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Black_Eagle Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yanlız şöyle birşey var adam sadece amerikaya değil kendi ülkesine de zulüm olmuş öldürdüğü kendi polisi askeri sivil vatandaşın haddi hesabı yok ben başlarda sempati duymuştum sonra gözümde apodan farkı kalmadı ülkesinde çok sevilirdi falan deniyor cenazesine 25 bin kişi katılmış isterseniz aponun cenazesini düşünün en az 500 bin kişi katılır apoda kendi polisini askerini sivil vatandaşını öldürüyor ayrıca pkk da uyuşturucu kaçakçılığından para kazanıyor o yüzden benim gözümde reis kral falan değil yani kaçakçı teröristin teki
    Hala gormek istemediginiz detay o olumlerin hepsi amerika para akisini kesmek icin işin icine dahil olunca oluyor. Para bi avrupa ulkesinden gelseydi gene mudahele ederler miydi bi de bunu düşünün.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hatta doğum gününde kolombiya başkanı rüyası görüyor

Dünyanın 7. Zengini neden devletle papaz olsun

Bütün konu para ise

Adam ülkesine abd yi zehirleyerek para sokuyor

Kolombiya kıymetini bilemedi

Adamda hükümete isyan etti bir sürü eylem yaptı

Bunada terör dediler

Bu adam kolombiya başkanı olsaydı acayip bir memleketti bugün

Bence
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

açtırdınız bana
    bi de purom olaydı yanımda
    bide demlenmiş kolombiya kahvesi
    sessizce yasımı tutayım

Pablo ESCOBAR'ın askerleriyiz !!

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebelh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

açtırdınız bana
    bi de purom olaydı yanımda
    bide demlenmiş kolombiya kahvesi
    sessizce yasımı tutayım

Pablo ESCOBAR'ın askerleriyiz !!

Efsane müzik ya ,bi ara kolombiya kahvesine takmıştım kafayı tobacco'dan puro alıyordum bu müzikle moda giriyordum uzun zamandır yapmıyorum müziği dinleyince can çekti.
    imzasız..

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    234 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim telefon zil sesim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hala gormek istemediginiz detay o olumlerin hepsi amerika para akisini kesmek icin işin icine dahil olunca oluyor. Para bi avrupa ulkesinden gelseydi gene mudahele ederler miydi bi de bunu düşünün.
    Bence siz göremiyorsunuz detayı. Amerikayı zehirliyor diye oh ne güzel işte mi diycez adam uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor kendi devletiyle çıkarları çatıştığı, istedikleri yapılmadığı için şehirde bombalar patlatıp masum insanları öldürüyor görevini yapan polisi askeri öldürüyor bana bunlar çok tanıdık geliyor çünkü bizde de bağımsızlık isteyen bir hareket polisi askeri masum insanları aynı yöntemlerle öldürüyor ve en büyük gelir kaynagıda kaçakçılık. Apo reis falan dense hoşunuza gidermi o yüzden gözümde vatan hainlerinden apodan farkı yok

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence siz göremiyorsunuz detayı. Amerikayı zehirliyor diye oh ne güzel işte mi diycez adam uyuşturucu kaçakçılığı yapıyor kendi devletiyle çıkarları çatıştığı, istedikleri yapılmadığı için şehirde bombalar patlatıp masum insanları öldürüyor görevini yapan polisi askeri öldürüyor bana bunlar çok tanıdık geliyor çünkü bizde de bağımsızlık isteyen bir hareket polisi askeri masum insanları aynı yöntemlerle öldürüyor ve en büyük gelir kaynagıda kaçakçılık. Apo reis falan dense hoşunuza gidermi o yüzden gözümde vatan hainlerinden apodan farkı yok
    Evet apo turkiye basbakani olup ulkeyi daha iyi hale getirmek istiyor. Escobarin hayati sadece o diziden ibaret degil.
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş sanki insanların ailesinden birine laf ettik sadece reis, kral escobarın askerleriyiz vs tabirleri haketmediğini düşünüyorum benim gözümde ülkesine ihanet eden kendi çıkarlarını herşeyin üstünde gören kaçakçı teröristin biri. Yaptıkları ortada sadece 200 yargıç öldürmüş adam yargılanmamak için, binlerce polis, asker ve sivil öldürmüş sadece bomba yerleştirdiği uçakta kendisi aleyhine tanıklık yapacak birini öldürmek için 100 tane masumuda gözünü kırpmadan öldürmüş biri bu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apo dediğin bir ülkeyi bölmek için yapıyor bunları

escobarın ise eline bir fırsat geçiyor ve bunu ülkesi için kullanmak istiyor
    evet kanunsuz bir şekilde ama ülkesine hizmet etme amacı var ülkesini seviyor ve zenginler ile politikacılardan nefret ediyor
    escobarın fakirler için yatığı mahallelerden ve yardımlardan çok az bahsediyor dizide
    abd işin içine girene kadar escobar katliam falan yapmıyor aksine fakir halka yardım ediyor hükümetin yapmadıklarını o uyuşturucu parasıyla yapıyor

ben escobarı savunuyorum ........tiğimin amerikalılarına boyun eğmek zorunda değil hükümetler
    o amerikalılar burada apoyu destekleyenler aynı zamanda
    oradada cia vasıtasıyla başka bir faşist örgütü destekliyorlar ve abdci hükümetleri buna çanak tutuyor

ilk başta destekliyordum diyenler varya işte o ilk başı abdden öncesi
    sen abdden sonrasına çok bakıyorsun kimse orada yaptıklarını savunmuyor

istersen nelson mandelanın hayatını da bir araştır escobar bazı konularda ondan ilham alıp hükümeti masaya oturtmaya çalışıyor
    nelson maldela nobel barış ödülü almış bir insan
    obamadan bahsetmiyorum bile

Nameless34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tam olarak terörist değil bence
    adamın çıkarları tamamen kolombiyanın çıkarlarıyla örtüşüyor
    öldürdüğü adaya teklif sunuyor abd ile suçlu takasını kaldır kolombiyanın bütün borcunu ödiyeyim diye
    ama piç abd dururmu bir şekilde kolombiyaya akan parayı kesmesi lazım adam bir dönem günde 60 milyon dolar kazanıyor
    ve bu paranın hepsi abd den geliyor
    ztn dikkatli izlediyseniz narkotik anlatırken "mevzu abdde uyuşturucu satılması değil mevzu paranın dışarı gitmesi" diyor

yani escobarın hayalini kurduğunu düşünürsek; uyuşturucu parasıyla refah getirebileceği bir kolombiya var zaten parlementoya da bu sebeple giriyor
    ama karşısında da abd ne isterse yapan kolombiya hükümetleri

sonra kontrolü kaybedip katliamlar yaptığı doğru ama bunları savunmuyorum fakat o gün işler escobarın düşlediği gibi olsa bugün çok zengin ve abdyle savaş halinde bir kolombiya ve nakitini ekinde tutamayan bir abd vardı
    ve muhtemelen o kolombiya zengin bir sosyalist kolombiya olacaktı.
    abd için en büyük tehlike bu ve vaktinde çözdüler
    keşke çözemeselerdi..

Bir tek ben böyle düşünmüyor muşum demekki, Burda Apo benzetmesi yapılmışta çok alakasız kişilikler, apo amerika ve başka ülkeler desteğiyle bir şekilde kimliğini taşıdığı ülkeye ihanet eden bölücülük yapan bir mahlukat, escobar ise fakirliklee kırılan ülkesine kamyonlarla para akıtacak bir yol bulmuş milliyetçi tavırlı bir suçlu. Burda insanları zehirliyor geyiğine gelmeden önce bu amerikalılar uyuşturucuya escobar olmasa da ulaşacaklar sonuçta ve kimse amerikanın masum olduğunu düşünecek kadar küçük yaşta değil heralde burda. Kaypak hükümet amerikan yancısı olacağına escobarı kontrol altına alıp ülkesine giren nakiti adam gibi yönlendirip kullanmayı akıl edebilselerdi bugün çok farklı bir konumda olurlardı, hem ülke hem de halk olarak. Onun dışında escobar ın acımasızlığının bizim için savunacak tarafı yok ama O nun gözünden bakarsak kendini çok haklı görüyordu bence nitekim % 100 haksızda sayılmazdı bence. Hattahalkı ve hükümeti escobar a karşı kışkırtma ve süreci hızlandırmak için amerikan ajanlarının da bilinçli katliam yapıp Escobar ın üzerine yıkmış olabileceklerini düşünüyorum.
    Sonuç olarak amerika da hala uyuşturucu sokaklarda ama bir şekilde gizli kapaklıda olsa hükümet kontrolünde ve paranın çok fazla dışarı çıkmasına izin verilmiyor. Kapitalizmin başkenti insan canıyla değil banka hesaplarındaki 0 larla ilgilenir.

Bu arada bir gün gidip görmeyi en çok istediğim ülkelerden biridir umarım gidebilirim.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    apo dediğin bir ülkeyi bölmek için yapıyor bunları

escobarın ise eline bir fırsat geçiyor ve bunu ülkesi için kullanmak istiyor
    evet kanunsuz bir şekilde ama ülkesine hizmet etme amacı var ülkesini seviyor ve zenginler ile politikacılardan nefret ediyor
    escobarın fakirler için yatığı mahallelerden ve yardımlardan çok az bahsediyor dizide
    abd işin içine girene kadar escobar katliam falan yapmıyor aksine fakir halka yardım ediyor hükümetin yapmadıklarını o uyuşturucu parasıyla yapıyor

ben escobarı savunuyorum ........tiğimin amerikalılarına boyun eğmek zorunda değil hükümetler
    o amerikalılar burada apoyu destekleyenler aynı zamanda
    oradada cia vasıtasıyla başka bir faşist örgütü destekliyorlar ve abdci hükümetleri buna çanak tutuyor

ilk başta destekliyordum diyenler varya işte o ilk başı abdden öncesi
    sen abdden sonrasına çok bakıyorsun kimse orada yaptıklarını savunmuyor

istersen nelson mandelanın hayatını da bir araştır escobar bazı konularda ondan ilham alıp hükümeti masaya oturtmaya çalışıyor
    nelson maldela nobel barış ödülü almış bir insan
    obamadan bahsetmiyorum bile
    işte bunların alayını bir iki sayfa önce dediğim Two Escobars da izlenebiliyor. tanıdık simalarda var memleketlisi Oscar Cordoba - Hagi gibi ne alaka demeyin izeyin diyip çekiliyim
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Apo ile pablo yu bir tutan kişi

Bence IQ düşük cahil bilgisiz dünya görüşü düşük dünyadan bir haberdir

Konudan usulca çıkılaniliyor

Gölge etmeyin

Pablo reyis ülkesine yaptıklarını bilmeyenler cahil cühella fikir paylaşıyor

Apo itiyle bir tutuyor

Kolombiya ABD nin köpeği olmasaydı

Pablo ABD yi bitirmişti

ABD bitseydi bizim kafanızda rahattı 2002 den bu yana çektiğimiz zulüm yoktu mesela

Pablo yu sevmeyen girmesin konu ya kasıyor beyler
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vay arkadaş sanki insanların ailesinden birine laf ettik sadece reis, kral escobarın askerleriyiz vs tabirleri haketmediğini düşünüyorum benim gözümde ülkesine ihanet eden kendi çıkarlarını herşeyin üstünde gören kaçakçı teröristin biri. Yaptıkları ortada sadece 200 yargıç öldürmüş adam yargılanmamak için, binlerce polis, asker ve sivil öldürmüş sadece bomba yerleştirdiği uçakta kendisi aleyhine tanıklık yapacak birini öldürmek için 100 tane masumuda gözünü kırpmadan öldürmüş biri bu.
    Eksi basarak olmaz

Rahatsız oluyorsan konuya girip bilmediğin konulara yorum yapma
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Apo ile pablo yu bir tutan kişi

Bence IQ düşük cahil bilgisiz dünya görüşü düşük dünyadan bir haberdir

Konudan usulca çıkılaniliyor

Gölge etmeyin

Pablo reyis ülkesine yaptıklarını bilmeyenler cahil cühella fikir paylaşıyor

Apo itiyle bir tutuyor

Kolombiya ABD nin köpeği olmasaydı

Pablo ABD yi bitirmişti

ABD bitseydi bizim kafanızda rahattı 2002 den bu yana çektiğimiz zulüm yoktu mesela

Pablo yu sevmeyen girmesin konu ya kasıyor beyler
    Öncelikle insanlarla nasıl konuşulur öğren bu yaşa gelip öğrenememişsen bu saatten sonra ben sana hiçbir şey öğretemem söylediğin kelimeleri de misliyle iade ediyorum. Ben apodan farkını görmüyorum nedenini de söyliyeyim bu adam ister ülkesi için yapsın ister ailesi için yapsın yasal olmayan bir iş yaptı mı yapmadı mı?
    1000 lerce polis, asker , sivil , yargıç öldürdümü öldürmedi mi?
    Önce bunlara cevap verin
    Devletin yasalarına göre yasa dışı bir işi yaptığı için hükumetin karşı çıkmasından daha doğal ne olabilir ki?O zaman sedat peker de yasa dışı yollarla amerikaya zehir tacirliği yapsın sonra Türkiye Cumhuriyeti yasalarına göre yaptığı suç olduğu için hükümetin polisi askeri sedat pekeri yakalamaya çalışsın sedat peker onları öldürsün hatta belki senin ailenin olduğu bir uçağı aleyhine şahitlik yapacak biri olduğu için havaya uçursun o zaman da diyebilirmisin ama adam uyuşturucu satarak ülkeye döviz sokuyor ülkeyi kalkındıracak amerikayı bitirecek. Olaylara tek taraftan bakmayın kolombiyada bu adamı sevenden daha çok nefret edeni vardır. Bu arada kusura bakma ama amerikayı bitirecekti lafına ağzımla gülmedim. Bana cahil demişsin ama şu cümleyi kuran birinin bu dünyadan olduğunu düşünmüyorum çünkü benim yaşadığım dünyada bir uyuşturucu taciri amerikayı bitirecek kudrete sahip değildir. 2002 den beri çektiğimiz zulumün pablonun ölmesine bağlamanla ilgili yorum dahi yapmıyorum. Bu arada hakaret etmeden bir konuda konuşamıyorsan lütfen mesajlarımı alıntılama...

mtay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Oturup izlediğim bitirdiğim ender dizilerden...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Sedat Peker dedi şimdide

Allahım insanlar izlediği herşeyi dosdoğru diye algılamalarına mani olmasını vesile eyle Aminnn

Konunun içine etmeden çık sayın üye

ABD ye aşıksın bazı şeylerede anladık

Pablo yu ve konuyu rahat bırak

Ve konudan uzaklaş

Anlamıyorsun araştırmıyorsun izlediğini yorumluyorsun

Atatürk ü senin gibi okumadan araştırmadan direk ayyaş diye eleştirenler var mesela

Onlardan bir farkın yok

Allahın yaradanın ilk kelimesi ile OKU

Biz adamın yasa dışı yaptıklarını savunmuyoruz

AbD iti olmaktansa kendi mokunda boğulmasına vesile olacak pablo reyisi anıyoruz

Adam ABD diz çöktürecekten

Kolombiya sırtından bıçaklamış ve öldürmüştür

Şimdi küçük fino köpeğidir abd nin

ABD nin başına bela olabilirdi bu adam

Bu dizi gerçek bir hayat hikayesi ama eksik ve yanlış noktalar var

Sıf izlemekle olmaz diğer kaynaklarla beslemek gerek diyoruz

Kaç üye yaZmış sana

Ben senin anlayacağın dili bildiğimden

Konuya giripde bizim asabımızı bozma

Yoksay bu konuyu

Mesaj atacağım diye atma

Git sahibinden araba bul o konuda paylaş mesaj sayısı kasıyorsan eğer
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)