Vay be ben de 200.000i devirdim gecen gun yazilim felam yaptirmaya kokuyordum. eger satmazsam baharda yazilim yaptirayim bari kesinlikle.
Vay be ben de 200.000i devirdim gecen gun yazilim felam yaptirmaya kokuyordum. eger satmazsam baharda yazilim yaptirayim bari kesinlikle.
Bunlara kaben de ekleyeyim.
25.000 km ibiza kullandim, sattim kendime baska araba aldim sonra ablama cordoba aldim bagaj ihtiyacindan dolayi. Yine 10.000 km dir kullaniyoruz.
Motor coook gurultulu degil iki duvar arasinda vs dikkat cekiyor sadece. Mutlaka bilya sesi vardir motorda o da biraz sesi arttiriyor. Diz mesafesi ibizayla ayni, dar mi evet dar ama su anki polo gibi. Bagaj EFSANEHala derim sehir icinde o arabayla gazlamak inanilmaz guzel. Cunku sasirtici gidiyor o guce gore. Yani daha dogrusu bu araba 80 hp ise hepsini kullaniyor dedirtiyor.
Orijinal olarak makyajsiz 75 makyajli 80 hp ama orijinal olarak 1.3 1.4 hacimli o guclerdeki araclardan baya hizli. 106 dan cok cordoba yla ve ibizayla denemisimdir arabayla![]()
100.000 bakimi icinde su pompasi degisimi de var. Yag pompasina dikkat et. Arac sarsintili calisiyorsa ekstradan mutlaka balanslarin birinde sikinti vardir.
Bardaklik bozulur.
SIlecek fiskiyelerine giden bir hortum mutlaka catlar patlar.
Stoplarin ampulleri surekli patlar.
Tasiyicilar hastaliklidir cok kolay egilir, gozune fazla kamberli gelirse onler mutlaka kontrol ettir.
Farlar su alabiliyor.
Suspansiyon serttir ama nasil mesela bi kasisten hizli gec batti ciktidan hizli gec kuleye vurur ama normal kullanimda iyidir cok rahatsiz etmez. Virajda cok esnemez hatta baya iyi yol tutar.
Klimayi mutlaka kontrol ettir kroniktir o da.
2004 e kadar signo
2005 2006 s rider
sonrasi da galiba stylance midir nedir o en dolusu. Ekstrasi signodan direksiyon vites topuzu tamponlar arkadaki yazi cordoba yazisi farkli ama ne yazik ki sadece onler disk eskisi gibi 4 disk fren degil.
Bu benim ibiza 2004 model signo 103 binde falan aldim ilk sahibinden 125 lerde falan sattim galiba Ozgur(imhotep) abiye. Sonra Koray(Xor) abi arkadasina aldi simdi de Oguz(daywalker) abinin akrabasinda araba
Bu da ablama 98000 de aldigim boyasiz cordoba 2006 s rider. Kabul ediyorum arkasi biraz cirkin
![]()
mantıklı araba mıdır evet mantıklı
az yakar, beklenmicek şekilde gider, üzmez. parça kolay yaygın araba
düşünmem alırım ki aldım geçmişte
ya şimdi şöyle bişey var bu 3 silindir ibizaların piyasası nedir bilmiyorum ama 20-24 arası 4 kapı pd 130 ibizalar var bana pd130 almak daha mantıklı geliyo 3 silindir ile uğraşacağıma
+ elektrikli direksiyon olduğundan,
100,000 km.'den sonra, direksiyon pompasına da bakım lazım. kronik.
kapı çıtaları, iç bakaliter yıpranmaya mahkum. piano black güzel durur.
ön takım taşıyıcıları mıdır nedir, Leon mk1 1.9 tdi ile aynı. Leon'unkini tak, araç rahatlasın. yumuşar azda olsa.
önden kayma çok yapar. sürüş stilinize dikkat edin. lastikler iyi olmalı.
büyük babam da var, uzun zaman kullanmışlığım var kullandığım zaman motorun gürültüsü ve arka diz mesafesi (ki ben keyfime bakardım arkada oturan düşünsün) dışında gidişi,bastığın zaman çıkardığı kükreme, ara hızlanması sakin kullandığında düşük yakıt tüketimi, koltukları ve oturma pozisyonuna hayrandım. Ancak kendi aracım fd6 civic i aldıktan sonra 1-2 sefer daha kullanma fırsatım oldu gidişine olan hayranlığım biraz törpülendi...
her 1.9 un pd 130 olmadığını biliyorum daha yeni arkadaşım ankaradan 4 kapı siyah renk ibiza 1.9 tdi pd 130 aldı bi hafta bile olmadı ılan 3-4 tane vardı ara arada düşüyor neden bu kdar şaşırdınız onu anlamadım ?
beyler bakın üstüne basa basa sölüyorum dünkü çocuk değiliz pd 130 diyorum sahibinden.com da geçen hafta 3 adet 4 kapı pd 130 vardı birini biz aldık yani bu aracın 4 kapı pd 130 u var hemde fiyatları makul
Tekrar tekrar diyorum pd130 olma ihtimali çok çok az.100lük tdı almışsınızdır.Ruhsatta da kw yerine 100 yazmışlardır.130-136hp zannediyor olma ihtimaliniz çok yüksek.1.4 lpg li vermiyorlar o paraya.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)