O yolda en temizi 110'a sabitleyip kafa rahat gelmekVeya akşama kadar o ağanın sofrası senin bu ocakbaşı benim aspava vs yiyip gezip karanlıkta çıkıp gelmek rahat olur.
O yolda en temizi 110'a sabitleyip kafa rahat gelmekVeya akşama kadar o ağanın sofrası senin bu ocakbaşı benim aspava vs yiyip gezip karanlıkta çıkıp gelmek rahat olur.
Valla 110'da yalan oldu o yolda.. Ben de aracı 110'a sabitledim geliyordum birinde yol bölünmüş olsa da 90 yazan tabelanın ilerisine ekip otosunu koymuşlar.. Banaz da 85 ile gidiyordum 70 TEDESE olan yerde flaş patladı.. Ardından bir sonraki köyde 50 yerleşim yeri tabelasının ilerisine eikp otosunu park etmişler adice..
En iyisi gece gelmek yoksa diğer türlü nasıl düzeriz diye sotedeler..
Afyon eskisehir yol ayrımına kadar güzel bayaa uzun dümdüz bir yol. Boş denk gelirse eğlenceli olabilir. Son 2 gelişimde yol yapım calısması vardı yalnız. Ortalama hız uygulaması yapılan yer de sanırım bilgi amaçlı ben 138 ortalama ile geçtim geçen sefer dönüşümde ceza meza gelmedi. >Uşaktan sonraki dağ yolu ankaradan dönerken çok eğlenceli oluyor ayrıca güzel birilerini bulursan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)