Pazartesi günü tekrar teklif alıcam bakalım ne olacak. Bu madde değişikliği ne kadar işe yaramış görelim.
Pazartesi günü tekrar teklif alıcam bakalım ne olacak. Bu madde değişikliği ne kadar işe yaramış görelim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hic bir sigortayla kaza gibi bir sebepten isin olmadı yeni aldığım kucuk motosikleti kendi üzerime aldım satıştan sorna 330 lira sigorta cikti sonra satışı aynı gun annemin üzerin verdim 50 yasında annem ne ehliyeti var nede uzerine hic bir arac yok 92 lira cikti aradaki farka bakın. Bir diğer motoruma gecen sene 130 liraya sigorta yaptırırken bu sene 290 a yaptırdım.
Bizim araba annemin üstüne(yaş 53) 5.5 senedir. sigorta 280 kasko 620 çıktı en son 2015 de ağustosta. Bitane servisin sen haksızsın dediği ama haklı çıktığım durum vardı. Ben ara yoldan çıkıyodum taksi ana caddediydi ama ters şeritteydi sürtüştük%100 ona vermişler suçu. Neyse hiç vukuatım yok kısaca şimdi seneye sigortan artıcak dedi bi arkadaş yok dedim olur mu öyle şey zamlanmış falan dedi durum nedir bilgisi olan varmıdır acaba ?
Abi banada aynı şekil bir fiyat çıkıyordu doğa sigorta olması lazım 1500 tl fiyat çıkarttı onu bir araştır boşuna uğraşma satmakla filan
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Kanka suçun kimde olduğu farketmiyor.Tutanak tutulduysa, kazaya karıştıysan yüksek çıkıyor. En yakın arkadaşım sigortacı ordan biliyorum. Hatta küçük hasarlar için hiç rapor tutmamaya gayret ediyor. Aslında çok saçma bir sistem ama ülkemizde herşey saçma olunca insanlar alışıyor.
"Bu ülkede ilgililer bilgisiz, bilgililer de ilgisizdir."
Arkadaşlar trafik kasko konusunda fiyat almak için özelden ulaşabilirsiniz
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)