User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
36 sonuçtan 20 ile 36 arası

Konu: 5664 Saçmalığı Yardım Lütfen !

Kagan_KOÇAK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Edit:yaptıkları olayı burda daha net açıklamışlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    burada sigorta şirketinin de suçu yok mu? bence hem ilk dahibi hem de sigortacı suçlu hukuki yollara başvurduğunda kazanmama ihtimalin yok diye düşünüyorum.

dragstar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Geçmiş olsun Kağan
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı forwett Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burada sigorta şirketinin de suçu yok mu? bence hem ilk dahibi hem de sigortacı suçlu hukuki yollara başvurduğunda kazanmama ihtimalin yok diye düşünüyorum.
    Tabikide sonuçta bir usulsüzlük var,(kılıfına uydurulmuş)ama ispatlar,mahkeme süreci,sonuç bunlarla uğraşmak ve birşey elde edememek gibi bir olasılıkta var maalesef Şuan sadece sigortacımdan haber bekliyorum.Yapıcak birşey yok derse yok parasına vericem aracı

Alıntı dragstar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun
    Teşekkürler

Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun Kağan
    Sağol Mert 1.4 is parasına vtec II vericem ona yanarım.Sütten ağızımız yandı bir kere

2jz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işleri kovalayan avukatlar var. Bence onlara bi danış karar vermeden önce. Tuttuğunu koparan birine denk gelirsen affetmez. Ayrıca çok geçmiş olsun.

mert_can 41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Kagan_KOÇAK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sağol Mert 1.4 is parasına vtec II vericem ona yanarım.Sütten ağızımız yandı bir kere
    Sıkma canını boşver sağlık olsun da gerisi önemsiz tadını aldığına say cantları falan sök öyle sat biraz daha zararını hafifletir tekrar geçmiş olsun.
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 2jz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu işleri kovalayan avukatlar var. Bence onlara bi danış karar vermeden önce. Tuttuğunu koparan birine denk gelirsen affetmez. Ayrıca çok geçmiş olsun.
    Teşekkür ederim.İspatlayacak kanıtlar bulursam hukuki boyuta taşıyacağım.Birşey yapamazsam el mecbur ya yok parasına satıcam veya evladiyelik olarak bende kalıcak

Alıntı mert_can 41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sıkma canını boşver sağlık olsun da gerisi önemsiz tadını aldığına say cantları falan sök öyle sat biraz daha zararını hafifletir tekrar geçmiş olsun.
    Aynen Mert Allah daha büyük sıkıntı vermesin başımıza geleceği varmış Bende dediğin gibi satarsam orjinale çevirip öyle satmayı düşünüyorum

eren_rc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7-8 ay önce scirocco araç aldık aldığımda hasar kaydı yoktu sigortadada çıkmıyordu satılığa çıkardık 40.000 tl hasar kaydı çıktı 1 aralıkta sorguladım tekrardan kayıt vs çıkmadı şimdi gelelim konuya ben 62-63 e aldım aracı 52 ye vericem ben bu durumda 13 15 lira zarar ediyorum bu zarar bana girecek ve peşini bırakmıcam sonuçta kim yanlış yaptıysa onun canı yanacak gerekirse ben bu konuya bi rocco parası harcıcam.
    DR.ECU

Oto Metin Garage

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı eren_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    7-8 ay önce scirocco araç aldık aldığımda hasar kaydı yoktu sigortadada çıkmıyordu satılığa çıkardık 40.000 tl hasar kaydı çıktı 1 aralıkta sorguladım tekrardan kayıt vs çıkmadı şimdi gelelim konuya ben 62-63 e aldım aracı 52 ye vericem ben bu durumda 13 15 lira zarar ediyorum bu zarar bana girecek ve peşini bırakmıcam sonuçta kim yanlış yaptıysa onun canı yanacak gerekirse ben bu konuya bi rocco parası harcıcam.
    Geçmiş olsun. Peki aracın nasıl bir hasarı varmış, ekspertiz yaptırmadın mı ? 40k TL ciddi rakam çünkü

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    final oto style , tahmını hasar tutarı 1000 tl dıye sattıkları arabalarda bu şekilde,satın alındıktan sonra dosya bır kapanıyor araba pert kayıtlı dıye kucakta kalıyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 34btr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    final oto style , tahmını hasar tutarı 1000 tl dıye sattıkları arabalarda bu şekilde,satın alındıktan sonra dosya bır kapanıyor araba pert kayıtlı dıye kucakta kalıyor
    konunun ortasında direk benimde aklıma Final oto geldi yemin ederim

Çok geçmiş olsun dostum bazı şeyler tecrübe oluyor insana.. Biraz pahalı bir tecrübe olmuş bu olayda sana..

levent_s - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben şunu belirtmek istiyorum ruhsatta yazan trafiğe çıkış tarihi gerçeği yansıtmıyor çoğu kez niye olduğunu bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar belki sizin aracınız 2005 model ama trafiğe çıkış tarihi kasım 2006 en iyi ihtimalle yaklaşık bir yıl sıfır olarak yatması gerekiyor gerçek olabilmesi için buda bana pek mümkün gelmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı levent_s Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben şunu belirtmek istiyorum ruhsatta yazan trafiğe çıkış tarihi gerçeği yansıtmıyor çoğu kez niye olduğunu bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar belki sizin aracınız 2005 model ama trafiğe çıkış tarihi kasım 2006 en iyi ihtimalle yaklaşık bir yıl sıfır olarak yatması gerekiyor gerçek olabilmesi için buda bana pek mümkün gelmiyor.
    Ben şahsen öyle sanmıştım bayide yattığı için trafiğe çıkmamıştır diye.Ama öyle değilmiş maalesef

Alıntı eren_rc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı durumdayız sizede geçmiş olsun,bende peşini bırakmamayı düşünüyorum.Bu olayı yapan,kaza tarihindeki araç sahibi ve sigorta-kasko şirketine dava açmalısınız çünkü 2 taraf anlaşmalı yapıyolarmış bu işi araç sahibi hasar dosya yetkilisine rüşvet vererek dosyanın kapanmasını engelliyor ve aracı ellerinden çıkardıktan sonra dosyayı kapatıyorlar.Kanıtları bulursanız iyi bir avukatla tazminatla zararın tamamını kapatabilirsiniz.

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ekspertiz işi ile uğraşmaktayım sürekli böyle sorunlaru müştelerimiz yaşıyorlar.Kimseye akıl vermek olmaz ama bi dost tavsiyesi diyerekten

5664'E Kesinlikle ama kesinlikle güvenmeyin.Sigorta şirketi ile de iletişime geçin...Ve sorgulama yaparken ŞASE,MOTOR no'dan sorgulayın..Öyle bir garip sistem ki Plakada Şasede cıkmayıp Motor numarasında çıkabiliyor.
    Yararından çok zararı var aslında

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MatraX_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ekspertiz işi ile uğraşmaktayım sürekli böyle sorunlaru müştelerimiz yaşıyorlar.Kimseye akıl vermek olmaz ama bi dost tavsiyesi diyerekten

5664'E Kesinlikle ama kesinlikle güvenmeyin.Sigorta şirketi ile de iletişime geçin...Ve sorgulama yaparken ŞASE,MOTOR no'dan sorgulayın..Öyle bir garip sistem ki Plakada Şasede cıkmayıp Motor numarasında çıkabiliyor.
    Yararından çok zararı var aslında
    Valla expertiz yaptırmayarak büyük hata yaptım.Ama şase numarasından sigortacıma sorgutlatıp alabilirsiniz sıkıntı yok araçta diye bir cevap gelince bir anlık hataya düşüp aldık aracı böyle olacağını bilemedik tabi

ibozum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok geçmiş olsun.. Okurken bile mide bulandırıcı bir olay.. İnsan ilinci al araç almaktan daha da soğuyor.. Herkes her işin puştluğunda..

İnşallah yapanın yanına kalmaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)