Edit:yaptıkları olayı burda daha net açıklamışlar
![]()
burada sigorta şirketinin de suçu yok mu? bence hem ilk dahibi hem de sigortacı suçlu hukuki yollara başvurduğunda kazanmama ihtimalin yok diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun
Bosphorus Innovations - Water/ Methanol Injection Kits
http://tr.bosphorusinnovations.com/
facebook.com/BosphorusInnovations
instagram.com/bosphorus_innovations/
Tabikide sonuçta bir usulsüzlük var,(kılıfına uydurulmuş)ama ispatlar,mahkeme süreci,sonuç bunlarla uğraşmak ve birşey elde edememek gibi bir olasılıkta var maalesefŞuan sadece sigortacımdan haber bekliyorum.Yapıcak birşey yok derse yok parasına vericem aracı
Teşekkürler
Sağol Mert1.4 is parasına vtec II vericem ona yanarım.Sütten ağızımız yandı bir kere
Bu işleri kovalayan avukatlar var. Bence onlara bi danış karar vermeden önce. Tuttuğunu koparan birine denk gelirsen affetmez. Ayrıca çok geçmiş olsun.
Teşekkür ederim.İspatlayacak kanıtlar bulursam hukuki boyuta taşıyacağım.Birşey yapamazsam el mecbur ya yok parasına satıcam veya evladiyelik olarak bende kalıcak
Aynen Mert Allah daha büyük sıkıntı vermesin başımıza geleceği varmışBende dediğin gibi satarsam orjinale çevirip öyle satmayı düşünüyorum
![]()
7-8 ay önce scirocco araç aldık aldığımda hasar kaydı yoktu sigortadada çıkmıyordu satılığa çıkardık 40.000 tl hasar kaydı çıktı 1 aralıkta sorguladım tekrardan kayıt vs çıkmadı şimdi gelelim konuya ben 62-63 e aldım aracı 52 ye vericem ben bu durumda 13 15 lira zarar ediyorum bu zarar bana girecek ve peşini bırakmıcam sonuçta kim yanlış yaptıysa onun canı yanacak gerekirse ben bu konuya bi rocco parası harcıcam.
DR.ECU
Oto Metin Garage
final oto style , tahmını hasar tutarı 1000 tl dıye sattıkları arabalarda bu şekilde,satın alındıktan sonra dosya bır kapanıyor araba pert kayıtlı dıye kucakta kalıyor
Öncelikle çok geçmiş olsun. Ben şunu belirtmek istiyorum ruhsatta yazan trafiğe çıkış tarihi gerçeği yansıtmıyor çoğu kez niye olduğunu bilmiyorum bilen arkadaşlar yazar belki sizin aracınız 2005 model ama trafiğe çıkış tarihi kasım 2006 en iyi ihtimalle yaklaşık bir yıl sıfır olarak yatması gerekiyor gerçek olabilmesi için buda bana pek mümkün gelmiyor.
Ben şahsen öyle sanmıştım bayide yattığı için trafiğe çıkmamıştır diye.Ama öyle değilmiş maalesef
Aynı durumdayız sizede geçmiş olsun,bende peşini bırakmamayı düşünüyorum.Bu olayı yapan,kaza tarihindeki araç sahibi ve sigorta-kasko şirketine dava açmalısınız çünkü 2 taraf anlaşmalı yapıyolarmış bu işi araç sahibi hasar dosya yetkilisine rüşvet vererek dosyanın kapanmasını engelliyor ve aracı ellerinden çıkardıktan sonra dosyayı kapatıyorlar.Kanıtları bulursanız iyi bir avukatla tazminatla zararın tamamını kapatabilirsiniz.
Ekspertiz işi ile uğraşmaktayım sürekli böyle sorunlaru müştelerimiz yaşıyorlar.Kimseye akıl vermek olmaz ama bi dost tavsiyesi diyerekten
5664'E Kesinlikle ama kesinlikle güvenmeyin.Sigorta şirketi ile de iletişime geçin...Ve sorgulama yaparken ŞASE,MOTOR no'dan sorgulayın..Öyle bir garip sistem ki Plakada Şasede cıkmayıp Motor numarasında çıkabiliyor.
Yararından çok zararı var aslında
Çok geçmiş olsun.. Okurken bile mide bulandırıcı bir olay.. İnsan ilinci al araç almaktan daha da soğuyor.. Herkes her işin puştluğunda..
İnşallah yapanın yanına kalmaz..![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)