Sıkıntı yağmur yagdıgında arabaya binip calıstırdıgımda frene bastıgımda westinghouse dan sanki su dolu bi hazne nin içine bi boruyla üflersinizde fokurdarya aynen o şekil bi ses geliyo sonra taş kesiliyo yola cıktıgımda kesiliyo herşey normal. bu ilk sorunum...
ikinci sorunum ise tekrar yagmurlu havalarda arabanın devri düşüyo sanki eski arabalarda buji kablosunun tekini cıkardıgınızda titrerya belli bi devre kadar tekler aynen o şekil oluyo ve inanılmaz bi beyaz duman atıyo sanki boyle anlık bi pislik geliyomuş da gaza basınca cıkıyomus gibi 800 ile 2500 rpm arası oluyo bu sadece...
motorum yeni rektifiyeden cıktı değişmedik hiç bişey kalmadı bilgasayarda sıfır hata dediğim gibi sadece yagmurlu havalarda bu sorunları yasıyorum. westinghouse da hiç bi sıkıntı yok o da yeni değişti fren balataları discler herşey yeni bu olaylardan sonra ustama goturdum arabayı her sey normal gozukuyo ama biyerde bişeyi kaçırıyoruz sanki westinghouse un monte edildigi yerdeki contaları bile kontrol ettik hiç bi sıkıntı yok giderlerde acıkbir de sizin fikirlerinizi almak istedim simdiden herkeze teşekkür ederim...