Arkadaşlar merhabalar,
En uygun şekilde düzenli olarak yurtdışına kargo göndermemiz gerekiyor. Ticari bir işletme değiliz buna rağmen işlem hacmımızden dolayı kargo firmalarıyla anlaşabilir miyiz?
Teşekkürler.
Arkadaşlar merhabalar,
En uygun şekilde düzenli olarak yurtdışına kargo göndermemiz gerekiyor. Ticari bir işletme değiliz buna rağmen işlem hacmımızden dolayı kargo firmalarıyla anlaşabilir miyiz?
Teşekkürler.
ne göndereceksiniz ? PTT en uygun yol , ülkesine göre bazen 1 hafta bazen 1 aya kadar sürebiliyor. Ama sürekli gönderirseniz sıkıntı yaratırlar bir süre sonra. Fİrma olarak göndereceseniz UPS - TNT - DHL bunlarla görüşebilirsin. içlerinden en uygun fiyatı veren genelde TNT
sahıs fırmasıda olur sırket de olur Dhl abone oluyorsunuz sıze bır abone numarası verıyorlar o numara uzerınden ıstersen numune bazında ıstersen mıkro ıhracat seklınde yapacagın gonderının buyuklugune gore degısır gonderımlerı yapıyorsun.
ılk zamanlar fıyatlar yuksek olabılır ama gonderım sayın arttıkca musteri temsilcinden konu ile alakalı fıx uygun fıyatlar ısteyebılırsın.
soyle ornek vereyım daha dun 195 kg 2 adet sandıgı abd ye 850 euro ya gonderdım ıcerısınde 8000 usd lık mal var ve mıkro ıhracat olarak gıttı.
ılk zamanlarımızda olsaydı bu gonderı ıcın benden cok rahat 1500 euro ısterlerdı sonrasında fıyatlar cok dustu. abd ve avrupa kılo bası 4 euro fıx gonderıyorum ben.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
şahıs olarak gerçekten ticari olmayan hediye olacak bir gönderiyi nası göndeririz ? ilk aklıma ptt geliyo benim ?
Allah Tekdir , Ordusu Türk'dür.
DHL mantıklı bır cok kez gonderdım problem yasamadım.
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
PTT 3 kg ya kadar bir fiyat, sonrası farklı.
2014 yılında İstanbul-Mons(Belçika) 95 TL idi. 1 haftada sapasağlam gelmişti
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
Ptt de ne kadar gonderdiginin hic bir onemi yok 1 de gondersen ayni fiyat 1000 de gondersen ayni fiyat. Hizmetin yerlerde olmasi da cabasi.
Ben suan dhl ile islem hacmimi iyice arttirdim ptt den daha ucuza 2 gun de teslim seklinde gonderi yapiyorum. Ayrica adamlar ucretsiz koli ve koli bandi tedarik ediyor istedigin kadar istedigin boydan. Gelip is yerinden aliyorlar ptt ile yurt disi gonderileri adresten aldiramassin vs vs malesef ulkenin posta sistemi de bircok sey gibi dandik ve otesi.
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
TR'deki bir şirketten DHL ile anlaşmaları vardı bir dosyayı gönderttim buraya, 10 euroya 48 saat içinde kapıdan kapıya modeli geldi
sürekli ptt ile yurtdışına paket gönderiyorum almanya ağırlıklı olarak öncelikle alman gümrüğü çok problemli non eu ülke oldugumuz için gümrükte uzun süre bekletiyorlar aynı anda amerikayada paket gönderdiğim oluyor amerikaya 1 haftada teslim olurken almanyada 3 haftayı buluyor sorunun kaynağı ptt ürünleri ertesi gün uçak kargo ile iletiyor fakat karsı istasyonda paketler açılıp dağıtıma alınmıyor
http://www.pts.net/ tnt üzerinden iş yapıyolar ve çok daha uygun sorun yaşadağım tek bir kargom olmadı PTS paket taşımacılık sistemleri
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)