User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Askerlik hakkında

Sinan58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EvO 86 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anladığım kadarıyla uzun dönem yapacaksın. Zorunluluğun olmadığına göre senenin yarısından fazlasını Fransa'da geçiriyorsun ama çalışmadığın için komple bedelliye girmiyorsun.

Kim ne derse desin, gitmeme imkanın varsa gitme. Ha, bir kız sevdin kızın babası askerlik yapmadan vermem dedi (Fransa'da Türk bulacak kadar tembelsin belki ) o zaman birşey diyemem. Sorumluluk almayı öğrenmezsin askerde, sadece ve sadece uyum sağlayan bir yapın yoksa (bana yan bakanı keserim dayanamam gibi) onu törpülersin öpe öpe. Çıktığında gene aynı, hele askerlik sonrası rehavet ile daha da beter olur. (psikolojin bozulmazsa) Fransa'da görmediğin uyuşturucuyu görürsün. Ülke insanını gerçekten tanırsın. Bundandır ki gidenlerin çoğu vatan millet sakarya üçgeninden çıkar. Çıkmayana da saygı duyarım.

Disko kalktı, geri kalanlar duruyor. İlla gidicem dersen, önceden spor yapmanın çok faydası olur, özellikle koşu-şınav ve barfiks. Uzun dönem için yazıcı vs olmak adına excel ve bilgisayar bilgini kuvvetlendir. Her işe atlama meselesi aslında çok göreceli, komutanların insan ise atlaman avantaj sağlar, ama insanlıktan kopmuş ise dedikleri gibi kaç. Zaten askerlik en çok kaçmayı ve yatmayı öğretiyor.

Ekstra ipucu: "Hayırdır?" kelimesi ana bacı küfrüne eş değerdir.
    Yapma zorunluluğum yok ama fransaya gelmeden öncede küçüklükten beri hayalimdi.
    Türkiye"de uzman çavuş olmayı çok istiyordum ama mecburen buraya gelmek zorunda kaldım.
    İlerde içimde kalacak gibi, bu yüzden gitmek istiyorum. Kağıt bekliyorum şu anda bikaç haftaya gelir.
    Asgerlikten yeni gelmiş arkadaşlarımın en büyük tavsiyesi "hiçbişeye gönüllü olma".
    Bu arada tembellik örneğiniz fenaydı
    Askerlikte disko işini tam olarak bilmiyorum, tam olarak ne işe yarıyor bu disko?
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arda35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diğer mesajları okumadan yazıyorum.
    Kafadan bu düşüncelerle gideceksen sakın gitme askere. İmkanın da varken parasını ver bedelli yap. Gidersen çok sıkıntı çekeceğin muhakkak. Zira anladığım kadarıyla bir hayli önyargılısın bazı durumlara (devrecilik vb.) karşı. Askerlik sabır işidir. ''Ben yapmam, bana yaptıramazlar'' diye bir durum olmuyor yani.

Bu düşüncelerle askerliğini sağlıklı bir şekilde tamamlaman çok zor. Ya kendini alıştır ya da gitme dediğim gibi.
    Bir üst girdiğim yazıda asgerlik yapmaya karar verdiğimi söylemiştimki tam,
    insan böyle bir yazı görünce ister istemez ikilemeye düşüyor genede.
    Kararsızlık bu kadarmı kötü olur anlamıyorum.
    İyi yönleride çok iii kötü yönleride çok kötü.
    Ne yapsam bilemiyorum.
    Trafik açısından konuşursak Artvin şehir merkezi Tokyo Drift misali kıvrıla kıvrıla giden caddeden kurulu.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı süleymann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence askerlik her erkegin kesinlikle yapması gereken bir görev. çok şey katıyor hayata dair. kötü insanlar tanıyorsun iyileriyle karşılaşıyorsun döndügünde dahada olgunlaştırıyor insanı.

cok istedim doguda askerlik yapmayı ama kısmet olmadı mersinde yasayanlar bilir sahil mart ıotelin yanında yaptım askerligimi sortla parmak arası terlikle. askere gidenen kadar yüzme bilmiyordum ögrendim askerde :

sıracılık bence olması gereken birşey. hayatta öyle degilmi bir şirkette direk olarak 20 yasında müdür olarakmı baslıyorsunuz. ayagını kaydırmak isteyenler karaktersizler calıştıgınız yerde yokmu var karaktersiz üstlerini olanlar yokmu calıştıgı yerde ya amk ben daha çalışmayacagımmı diyorsunuz. askerlikte böyle birşey. 13 ay kademe komutanına kızdım sövmedim ama en üst devre olunca birgün sabaha kadar sohbet ettim kendisiyle hak verdim. 20 yasında 22 er 5 rütbelinin bütün sorumlugugu üstünde herkesi memnun edemez onunda hesap verdigi üstleri var.

parasını ver gitme diyenlere bence aldırış etme git adam gibi yap döndügünde anlayacaksın dedigimi.

bu arada yasada askerlikten sogutma diye bir suç var dikkatli yazın bence.
    Mesela bir bu yazıya bakıyorum asgere kesinlike gideyim diyorum, birde diğer yazılara bakıyorum "asgerlik şu anda vatan millet için yapmaktan çok uzak" yineden bir kararsızlığa düşüyor insan. Bende doğuyu istiyorum ama, biraz şans işi sanki.
    "Tüm genel" yazılara bakıyorum birde %50-%50.
    Birde Suriye"ye kara harekatı konuları çıkmaya başladı şimdide, baştaki adamların ego tatminleri yüzünden Suriye"ye falan gönderme ihtimalleride var.
    Çok kararsızım çok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu devirde imkanı olup (bedelli gibi) asker olmak gereksiz. O vatan millet sakarya olayları yok emin olabilirsin.
    Zira yapılan şey maalesef ki rütbeli / üst devre vb kişilerin egosunu tatmin etmekten öteye geçmiyor.
    Alacağın eğitim (Komando okulları hariç) eziyetten öteye geçmez, sana yeni bir şey öğretmez.
    Burada kimse sana şöyle böyle diyemez, Her kışla / başındaki her komutan = farklı bir askerlik demek.
    Şuna da çok kızıyorum askere gidince düzelirsin muhabbeti dönüyor, 20 li yaşlarına gelmiş adam öncesinde dağılmış ise askerlik onu düzeltmez.

Askerliğin öğreteceği tek şey istediğin anda ulaşabileceğin şeyleri özletmesi ve kıymetini daha da iyi bilmeni sağlaması. Gerisi hikaye.

Forumda 100 kişiye sorsan 100 farklı askerlik tanımı yapar sana. Nacizane tavsiyem yazdığın mesajdaki kafa yapısı ile gitme. Çok ezerler.

Dışarıdaki hayat ile askerlik hayatı çok ayrı durumlar. Bence herkes yapmalı ama imkanım olsa bir daha gider miyim ? Sanmıyorum açıkçası.

Yaşadıklarım, gördüklerim çok yıpratıcı şeylerdi. 327. Dönem Suriye sınırında karakol komutanlığı yapmış birisi olarak yazıyorum bunları.
    Dediğiniz gibi konuda baya baya farklı asgerlik tanımları var.
    Herkesin asgerliği farklı geçmiş, ben vatanıma hizmet etmek için gitmek istiyorum asgere.
    Dediğinizde haklısınız bir taraftanda biz oraya ego tatmin etmeye gitmiyoruz sonuçta, vatana millete hizmet etmeye gidiyoruz.
    Birde arada böyle denk gelen sürekli ***** yapan komutanlar hikayesi var ortalıkta.
    Birinin gelip sadece üst rutbesi varsa diye bana artislik yapması karakterime ters düşer.
    Ne yapsam bilemiyorum.

Cihan KESKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kısa dönem katlanılcak birşeyde benim gibi uzun dönemse aman diyim kaç kurtar kendini ki şuanda en iyi yerlerden biyerdeyim ona rağmen bunu söylüyorum boşa giden zaman kaçırdığın onca önemli gün ve gece bir koyuyor insana sorma hiç.. bol sabırlar şimdiden.. $:41 KOCAELİ 95/2

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    doğuya güneydoğuya düşersen ölme riskin yuzde % 60 imiş.
    devreciliği boşver ben bu varan için ölürüm diyorsan git
    yoksa gitme yada yazı tura at sana kalmış.

ben 15 ay yaptım her seferinde sözdüm.

çanakkale gibi bir kafada gidersen hüsrana uğrarsın.

savaş yok güya dersin ama savaştan beter ne zaman ne olacağı belli olmayan bir yere düşersen psikolojik bulanıma girmen muhtemel.
    Ne yalan söyleyeyim benim kafa Çanakkale kapısı, işte en zoruda hüsrana uğramak.
    Bu aralar birde Suriye"ye karadan girelim vb konular çıkınca daha bir değişik oldum.
    Bir bakıyorum yapayım diyorum, 10 dakika sonra birde bakıyorumki "ben Çanakkale kafasında adamım üç beş öakalın egosunu tatmin etmek içinmi gideyim oraya" diyorum.
    Ne desem bilemedim.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne yalan söyleyeyim benim kafa Çanakkale kapısı, işte en zoruda hüsrana uğramak.
    Bu aralar birde Suriye"ye karadan girelim vb konular çıkınca daha bir değişik oldum.
    Bir bakıyorum yapayım diyorum, 10 dakika sonra birde bakıyorumki "ben Çanakkale kafasında adamım üç beş öakalın egosunu tatmin etmek içinmi gideyim oraya" diyorum.
    Ne desem bilemedim.
    O zaman sen bu oyunu bozarsın. Gitmemen senin için daha hayırlı.

İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cihan KESKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kısa dönem katlanılcak birşeyde benim gibi uzun dönemse aman diyim kaç kurtar kendini ki şuanda en iyi yerlerden biyerdeyim ona rağmen bunu söylüyorum boşa giden zaman kaçırdığın onca önemli gün ve gece bir koyuyor insana sorma hiç.. bol sabırlar şimdiden.. $:41 KOCAELİ 95/2
    Gözünüz aydın az kalmış sizinki
    En iii yerlerden birisindeki bir insanın bunu söylemeside beni iiice soğutuyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman sen bu oyunu bozarsın. Gitmemen senin için daha hayırlı.

Bencede öyle olacak gibi, biraz önce haber izliyodum beni tam vazgeçirdiler.

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sinan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dediğiniz gibi konuda baya baya farklı asgerlik tanımları var.
    Herkesin asgerliği farklı geçmiş, ben vatanıma hizmet etmek için gitmek istiyorum asgere.
    Dediğinizde haklısınız bir taraftanda biz oraya ego tatmin etmeye gitmiyoruz sonuçta, vatana millete hizmet etmeye gidiyoruz.
    Birde arada böyle denk gelen sürekli ***** yapan komutanlar hikayesi var ortalıkta.
    Birinin gelip sadece üst rutbesi varsa diye bana artislik yapması karakterime ters düşer.
    Ne yapsam bilemiyorum.
    3 Örnek yazacağım kararını sen ver.

1-) Çarşı için 3 km yi 12 dk da koşmanız lazım dediler. Kalp rahatsızlığı olan arkadaşım Üst. T. gitti "Komutanım hafta sonu nişanlım ile görüşmem lazım, durumum bu çıkarır mısınız dedi ? Komutan 12 dk dan önce çizgiyi geç çıkarsın dedi. Arkadaş koştu çizgi sonrası bayıldı, daha kötüsü de olabilirdi.

2-) Ben hasta oldum 38 derece ateş nöbetçi subay koğuştan kimse çıkmayacak dedi, arkadaşlarım emri bozup revire götürdüler tedavi oldum.

3-) Bel fıtığından dolayı sinir sıkışması / ayağında his kaybı olan askerimi 30 kere söylememe rağmen revire göndermedi bölük komutanım.
    Adam ayakta duramıyor dolayısıyla sürekli yatıyor ve sakallar 1 haftalık olmuş, geldi girdi koğuşa baktı bu adamın sakalı ne Asteğmenim dedi,
    Komutanım arkadaş rahatsız ayakta duramıyor dedim, hastaneye gitmesi lazım. Arkadaşı traş etsin dedi döndü gitti.

Bunlar 12 ayda benim başımdan geçenler. Bana kimse haktan/adaletten bahsetmesin yaşadıklarım belli. Bu ve benzeri 100 lerce olay var duyduğum/yaşanan.

Hala niyetin varsa buyur gel

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 Örnek yazacağım kararını sen ver.

1-) Çarşı için 3 km yi 12 dk da koşmanız lazım dediler. Kalp rahatsızlığı olan arkadaşım Üst. T. gitti "Komutanım hafta sonu nişanlım ile görüşmem lazım, durumum bu çıkarır mısınız dedi ? Komutan 12 dk dan önce çizgiyi geç çıkarsın dedi. Arkadaş koştu çizgi sonrası bayıldı, daha kötüsü de olabilirdi.

2-) Ben hasta oldum 38 derece ateş nöbetçi subay koğuştan kimse çıkmayacak dedi, arkadaşlarım emri bozup revire götürdüler tedavi oldum.

3-) Bel fıtığından dolayı sinir sıkışması / ayağında his kaybı olan askerimi 30 kere söylememe rağmen revire göndermedi bölük komutanım.
    Adam ayakta duramıyor dolayısıyla sürekli yatıyor ve sakallar 1 haftalık olmuş, geldi girdi koğuşa baktı bu adamın sakalı ne Asteğmenim dedi,
    Komutanım arkadaş rahatsız ayakta duramıyor dedim, hastaneye gitmesi lazım. Arkadaşı traş etsin dedi döndü gitti.

Bunlar 12 ayda benim başımdan geçenler. Bana kimse haktan/adaletten bahsetmesin yaşadıklarım belli. Bu ve benzeri 100 lerce olay var duyduğum/yaşanan.

Hala niyetin varsa buyur gel

Nerde o.ç. var toplamışlar oraya

Allahtan benim 15 ayımda böyle hikayeler olmadı.

Hepten soğudum askerlik yapmış olmama rağmen
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nerde o.ç. var toplamışlar oraya

Allahtan benim 15 ayımda böyle hikayeler olmadı.

Hepten soğudum askerlik yapmış olmama rağmen
    Bi laf var biz pes oynarken beleş gol atınca "bana gelir" diye. O.ç ları da aynen böyle bana denk geliyor

Hep kötü örnekler yok, kardeşim şırnakta binbaşı postasıydı. Adamı ne zaman arasak ya sinemada ya çarşıdaydı 15 ay

Hatta kaydırma birliği operasyona giderken binbaşı bizimkini oğlum sen gelme, başına bir şey gelir o sorumluluğu alamam demiş

Şans işi biraz da.

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt dışında yaşıyorsun fakat uzman çavuş olmak istiyorsun. Boş ver orada çalışmaya bak derim ben. Ben Tunceli'de yaptım kısa dönem er olarak. Uzman olarak hiç çekilecek şey değil.
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Draniela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @tolga_kaan aynı şekilde benim de bir kaç maceram oldu. Biri acemilikte doktorla oldu ölecektim resmen rahatsızlığım var diye belirttim adam yapmaması gereken işler yaptı iğne vurup gönderdi ne alakaysa onunla çok kötü kavga ettim diğeri de elazığ ktm de 10 gün kalınca alerjim varmış komple vücudum kabardı geberiyorum o derece üsteğmen şerefsiz çıktı onunla da sıkıntı oldu.
    Eğer büyük torpilim olmasa susmak zorunda kalırdım yani demem o ki ya arka sağlam olacak seve seve değil mecbur yapacaklar ya da torpilin olmayacak susup eyvallah ya sabır diyeceksin. İnsana verilen değer falan yok o şekilde söylenen şeylere de asla inanmam.
    Bu arada torpil falan yaptırmadım Tunceli'deyken başımızda oraya sürgün olmuş bi komutan vardı yapmadığını bırakmadı öyle bir insan ömrü hayatımda tanımadım. En son telefonumu alınca ve sabah 7 akşam 11 çalışınca (7gün ve oturmak yasaktı hep ayaktaydık) ***** ankesörlü telefon da yok benim hayatım kaydı resmen orada devreye sokup alay komutanın habercisi olmuştum. Böyle yapmak gerekiyormuş onu anladım. Ama elbet bir gün bir yerde karşılaşırız tek istediğim bu.
    Sayım yapıyoruz telefonu masada bırakıp içeri gitti karısı mesaj attı istemsiz gördüm sen nasıl bir o. çocuğusun diye. O bile anlamış
    Semih Kurtulmuş
    Adventurer Engineer

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Tek kelime "GİTME"

arkadaşım anlatmıştı onun bölüğünde almancı bi çocuk varmış vatan millet sakarya diye gaza gelip 15 ay askerlik yapmaya gelmiş
    sonuç: hüsran

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Draniela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @tolga_kaan aynı şekilde benim de bir kaç maceram oldu. Biri acemilikte doktorla oldu ölecektim resmen rahatsızlığım var diye belirttim adam yapmaması gereken işler yaptı iğne vurup gönderdi ne alakaysa onunla çok kötü kavga ettim diğeri de elazığ ktm de 10 gün kalınca alerjim varmış komple vücudum kabardı geberiyorum o derece üsteğmen şerefsiz çıktı onunla da sıkıntı oldu.
    Eğer büyük torpilim olmasa susmak zorunda kalırdım yani demem o ki ya arka sağlam olacak seve seve değil mecbur yapacaklar ya da torpilin olmayacak susup eyvallah ya sabır diyeceksin. İnsana verilen değer falan yok o şekilde söylenen şeylere de asla inanmam.
    Bu arada torpil falan yaptırmadım Tunceli'deyken başımızda oraya sürgün olmuş bi komutan vardı yapmadığını bırakmadı öyle bir insan ömrü hayatımda tanımadım. En son telefonumu alınca ve sabah 7 akşam 11 çalışınca (7gün ve oturmak yasaktı hep ayaktaydık) ***** ankesörlü telefon da yok benim hayatım kaydı resmen orada devreye sokup alay komutanın habercisi olmuştum. Böyle yapmak gerekiyormuş onu anladım. Ama elbet bir gün bir yerde karşılaşırız tek istediğim bu.
    Sayım yapıyoruz telefonu masada bırakıp içeri gitti karısı mesaj attı istemsiz gördüm sen nasıl bir o. çocuğusun diye. O bile anlamış
    Ahhahahah çok iyiymiş ya Benim askerliğim istemsizce (ki kendisi kaşındı) tabur komutanına laf sokana kadar iyiydi. Pişman mıyım hayır

Eski karısı benim hemşerim miş, geldi memleketime laf etti ben de bozdum Adam döndü gitti, he dönüşü muhteşem oldu o ayrı

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Vatanı koruduğun yerler dışında askere gitmenin sana öğreteceği tek bir şey var..

Emre itaat.

Askere gitmeyen "savaş çıksa koşa koşa giderim, senin attığın 30 kurşunu ben bir günde poligonda atıyorum, senden daha iyi fiziki kondisyona sahibim" diyenlerin bilmediği, askere gitmeden de öğrenemeyeceği tek şeydir emre itaat ve emrin sorgulanmaması.

Sana saçma, gereksiz gelebilir verilen emir. Diğer koşulları bilmeden sorguladığında yapmayabilirsin ya da eksik yapabilirsin verilen emri. Ve sen eksik yaptığında sonuçları çok çok ağır olabilir. Şahsen ben askerliğin büyük kısmının sabır, zor koşullar ile mücadele ve emre itaati insanlara öğretmekle geçtiğini düşünüyorum.

Bu arada Disko disiplin koğuşudur. Eline verirler traş jiletini, tuvaleti temizletirler oraya düşersen. En azından eskiden böyleydi, artık kalkmış bu Disiplin koğuşu kavramı

Ayrıca ben askeri ve askerliği seven bir adamım. Gidilmesi taraftarıyım ancak şu an hayatta gitmem. Benim olmayan bir savaşta, egodan ve hırstan çıldırmış birinin çıkaracağı savaşta ölmek vatan korumak değil..

Cihan KESKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sabiha Gökçen Havalimanı vip salondayım nöbet iştima yok havalimanında yemek yerim catering firması var. her hafta çarşı iznim var önceki gün akşamından çıktığım oluyor izmite giderim evci izni aldığımda oldu takım elbiseliyim kamuflaj yüzü görmedim 2 kişilik oda da kalıyorum taharet musluğundan bile sıcak su akıyor ne zaman istesem duş alırım bayaa bayaa rahat anlıcağın yanlız şunu unutmaki başımda 1 albay var ve geçen kişiler Tuğ. Tüm. Kor. Org. üst rütbelilerin kaprislerini düşün hepsini geçtim burdaki pegasus veya thy firmalarındaki olan bi hata size mal oluyor askeriye mantığı çünkü geri gönderilen günde 8 saat nöbet tutturduklarını çok duydum ceza olarakmış herşeyi geçiyorum 1 sene boyunca hayatında olan en güzel anları dakikaları kaçırıyorsun çünkü ASKERSİN vatan düşmanı değilim kimse yanlış anlamasın son derece milliyetçi biriyimdir Atatürkü de çok severim fakat malesef türkiyenin sistemi tamamiyle yanlış.. küçük bi tavsiye vereyim sana bekletmeden yapman en iyisi 4 yaş küçk çocuk üst rütbe olup şekil yapınca ağırına gidiyor sabretmeyi çok iyi bilmesin şimdiden hayırlı teskereler..

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    120 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Cihan KESKİN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sabiha Gökçen Havalimanı vip salondayım nöbet iştima yok havalimanında yemek yerim catering firması var. her hafta çarşı iznim var önceki gün akşamından çıktığım oluyor izmite giderim evci izni aldığımda oldu takım elbiseliyim kamuflaj yüzü görmedim 2 kişilik oda da kalıyorum taharet musluğundan bile sıcak su akıyor ne zaman istesem duş alırım bayaa bayaa rahat anlıcağın yanlız şunu unutmaki başımda 1 albay var ve geçen kişiler Tuğ. Tüm. Kor. Org. üst rütbelilerin kaprislerini düşün hepsini geçtim burdaki pegasus veya thy firmalarındaki olan bi hata size mal oluyor askeriye mantığı çünkü geri gönderilen günde 8 saat nöbet tutturduklarını çok duydum ceza olarakmış herşeyi geçiyorum 1 sene boyunca hayatında olan en güzel anları dakikaları kaçırıyorsun çünkü ASKERSİN vatan düşmanı değilim kimse yanlış anlamasın son derece milliyetçi biriyimdir Atatürkü de çok severim fakat malesef türkiyenin sistemi tamamiyle yanlış.. küçük bi tavsiye vereyim sana bekletmeden yapman en iyisi 4 yaş küçk çocuk üst rütbe olup şekil yapınca ağırına gidiyor sabretmeyi çok iyi bilmesin şimdiden hayırlı teskereler..
    Biz en az 8 saat nöbet tutardık 24 saat içinde.. 8 saatten fazlası yasaktır falan hikaye. Aralıksız 13.5 saatim var benim kulede

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)