adam olmayınca 12 saat bile tutturuyolar evren abi ne yasağı askeriyede bi çok yeri gördüm tabur da veya kışla da yapanlar bana özeniyorlar tabiki ama hiç hoş olmucak şeyler herkesin şansı kaderi neresiyse orası iyidir bence..
Acemi: 1hafta ısparta 40.piyade, 3 hafta manisa merkez batı kışla(bel fıtığından revize ettiler)
Usta: 2.özel koruma taburu küçükyalı da tabur komutanı şöförü olarak görev yaptım fenerbahçe orduevinde paşa şöförü yaptım geçiçi olarak(adam olmadığından) göreve geri döndüm merkez kom. , sarayburnu, beylerbeyi deniz eğitim, tuzla tersane, kuzey saha kom. , nakkaştepe 15.üs, 1. ordu, ve daha bir çok yere gidip geldik görev icabı, genel kurmay istanbula geldiğinde koruma ekibi faaliyetinde araç arkası veya yan çapraz da koruma faaliyeti yerine getirdim en son 18 kasımdı sabihaya verdiler şimdi burdayım ofiste masaüstünden yazıyorum sabiha gökçen vip'i kullanan ünvan sahibi kim varsa hepsini gördüm üst rütbeli komutanlar da dahil olmak üzere ama gel gelelim askerlik işte yapmamak en iyisi sanırım
dip not: Askerlik Doğu da Hizmetçilik Batı da yapılır.