Soruyu nasıl sorarım bilemedim.
İzmitte bir galeriden 2 ay kadar önce bir araç aldık. Araçla ilgili bir sorunumuz yok öncelikle belirteyim.
Anlaşmamız da noter satışında yedek anahtar gelecekti fakat gelmedi, satan arkadaşı taşınmış anahtarı bulamamış vs.
Neyse ben 2 ay kadar bekledim, hatta 3 defa aradım dedim bak paran bende duruyor getir anahtarı paranı vereyim.
Kısacası fazlasıyla iyi niyetli olduğuma inanıyorum. Hatta noter de para kesince ya biz öyle esnaf değiliz muhabbeti yaptı arkadaş.
Üzerine ben de ben seni tanımıyorum sen de beni tanımıyorsun, anahtar gelince paranı veririm dedim.
Satış esnasında 500 TL kestim ödeyeceğim paradan. Araç Citroen Cactus. Orj. Anahtar serviste 570 - 600 civarı.
Asıl soruya gelirsek, Ben yedek anahtar yaptırdığımda aldığım kişi de eski anahtar duruyor olacak.
Dolayısı ile ben yeni anahtar yaptırdıktan sonra satıcıda kalan eski anahtarın aracı çalıştırmamasını istiyorum.
Aynı zamanda bendeki mevcut orj. anahtar da özelliğini kaybetmesin, böyle bir şey mümkün mü ? Servis yapar mı ?
Olay güvensizlik değil eşşeği sağlam kazığa bağlamak.
Galerinin sahibinden linki http://classotoizmit.sahibinden.com/
Olur işi düşen olur teslimle ilgili söyledikleri ne varsa varsa satış öncesi alsın.
Art niyetli demiyorum ama benim gözümde işine sahip çıkmayan esnaflar.