User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: Sinop'tan araç almak.(Yardım)

iztuzu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konaklamak isterseniz şehir merkezinde öğretmenevi veya şehrin girişinde polisevi uygun ücretli. Keza Samsun'da Tekkeköy(merkez ilçe) öğretmenevi epey epey hesaplı konaklama yeri.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı iztuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konaklamak isterseniz şehir merkezinde öğretmenevi veya şehrin girişinde polisevi uygun ücretli. Keza Samsun'da Tekkeköy(merkez ilçe) öğretmenevi epey epey hesaplı konaklama yeri.
    onerın ıçın saolsn abı, akrabalarda bızde kalın dıo ama bız rahatsızlık vermemek ıçın her sene pansıyon tutuyoruz, yıkık dokuk ıçınde doğru duzgun eşya olmayan evlere bıle gecelik 150tl ıstıyorlar, 1 aylık konaklama 4500tl tutuyor, adım gıbı emınım kı aynı ev kışın 500 lıraya kıracı bulamıyor..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    onerın ıçın saolsn abı, akrabalarda bızde kalın dıo ama bız rahatsızlık vermemek ıçın her sene pansıyon tutuyoruz, yıkık dokuk ıçınde doğru duzgun eşya olmayan evlere bıle gecelik 150tl ıstıyorlar, 1 aylık konaklama 4500tl tutuyor, adım gıbı emınım kı aynı ev kışın 500 lıraya kıracı bulamıyor..
    Dediğin gibi yazın ev kiraları uçtukça uçuyor bu tarz konaklamalarda., emin ol sen - ben de kiraya versek aynısını yaparız ... Konaklama sıkıntısı ve inadımdan ötürü Alanya ve Kaş'ın nemine rağmen geceyi arabada geçirdiğimi bilirim.

Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Önümüzde ki günlerde nasipse arkadaşımla beraber Sinop'a araç almaya gideceğiz. İnternetten araştırdığım kadarıyla ekspertiz şirketi veya kurumsal bir yer yok (veya ben bulamadım). Aracın kaporta durumunu net bir şekilde söyleyebilecek, işinde uzman kim vardır, neresi vardır? Veya nereyi tavsiye edersiz? Sinop'u bilen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    Hocam ne yaptınız araba işini, merak ettik doğrusu.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Dediğin gibi yazın ev kiraları uçtukça uçuyor bu tarz konaklamalarda., emin ol sen - ben de kiraya versek aynısını yaparız ... Konaklama sıkıntısı ve inadımdan ötürü Alanya ve Kaş'ın nemine rağmen geceyi arabada geçirdiğimi bilirim.

ya tabı kı para kazanılacak bedavaya verılsın demiyorum ama sızde samımıyetıme ınanın evlerın durumunu gorsenız sız & bız o paraları telaffuz ederken utanırız..

umarım araba ışı halledılmıştır..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu perşembe inşallah Denizli'den yola çıkıp cuma günü alım işini halletmiş olacağımızı umuyorum. Tavsiyeleriniz üzerine araç sahibine aracı Samsun'a getirip getiremeyeceğini soracağım. Yok getiremem derse de Sinop'a yol gözükti demektir
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya tabı kı para kazanılacak bedavaya verılsın demiyorum ama sızde samımıyetıme ınanın evlerın durumunu gorsenız sız & bız o paraları telaffuz ederken utanırız..

umarım araba ışı halledılmıştır..
    Yıl sonuna doğru burada 90cm civarında kar kalınlığı olmuştu Zincir fiyatlarının 190-200 tlye çıktığı yerler olmuş. Kaş'ta 5 gün konaklamalı pansiyona gittim, araştırdım, yorumları okudum. Ama adam yarım litre suyu 3tl'den satıyordu 2014 yazında. Tavan fiyat olmalı ama ZTS de aldı başını gitti.

emrekuzdere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yarın yola çıkıyoruz arkadaşlar, cuma sabahı orda olmayı umuyorum. Emre kardeşim numaranı alabilir miyim?
    98'ies - 05'vtec2 - 93'Accord - 08'Accord - 05'Jazz - 98'Twingo - FD6 - E39 - G5Prelude - 99'Crv - 08'Auris - W204 - W176 - W164 - F20
    Alıntı RR-V8 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arabayı biz mi getirelim yoksa siz gelip bağlar mısınız?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrekuzdere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yarın yola çıkıyoruz arkadaşlar, cuma sabahı orda olmayı umuyorum. Emre kardeşim numaranı alabilir miyim?
    Hayırlı yolculuklar ve ticaretler, bizi bilgilendirmeyi unutmayın.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)