mantık tts diyor
hayalim e46 diyor
tarzım 911 diyor
Z4 havası yeter diyor
benim bile şu 5 sayfada kafam milyon oldu
allah kolaylık versin![]()
mantık tts diyor
hayalim e46 diyor
tarzım 911 diyor
Z4 havası yeter diyor
benim bile şu 5 sayfada kafam milyon oldu
allah kolaylık versin![]()
ha dikkat etmemişimtts le s3 motoru aynı değil mi ? Yürüyüşüde aşagı yukarı aynıdır ? tts güzelde 30-35 bin gibi fark var arada ya... en uygun şu gözüküyor bilen varmı bu aracı ?
Audi TT 2.0 TFSI S 2009 Model 115.000 TL Galeriden sat
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
sorma hocam günlerdir bakıyordum şimdi karar vermem lazım kafam 56 oldu... Alkol almayın bu sayfaya girin bakın yetiyor.. Aynen bütün kalbim porsche diyor hatta nişanlım sen porsche al valla içinde kalır diyor... ama beynim aman ha diyor git audi tts veya s3 falan al kafan rahat olsun diyor.. Ben bu gidişle bi b*k alamam..
flood oldu ama hani marka fanatikliğim yok olsa tek markaya yönelirim ama hepsinin kendine göre güzel yanları var... lanet olsun böyle işe![]()
İlandaki araci bilmiorum ama motorlar ayni s3-golf r-tts
İlandaki mavi en bos s3 ama a3 sline dan hallice![]()
Team PAŞAOĞLU
Evet dolu olanlarda var tabi 80-100 arasi degisiyor fiyatlari uzerindekilere gore 102.5 var oda benimki![]()
Team PAŞAOĞLU
normal tt 2.0 tfsi ile tts deki 2.0 tfsi arasinda ne gibi farkliliklar var
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
1- e46 m3 (masraf yapmaz inşallah)
2- 911 (masraf yapmaz inşallah)
3- tts (mantıklı olan)
Bence mantığın ta .... m3 veya 911 al çıkarırsada çıkarsın masraf
Hepiniz hızlısınız ama bayır aşağı
s3 isterseniz bir tanıdık abimde satılık şu an
Audi S Serisi S3 2.0 T FSI Quattro 2008 Model 89.000 TL Sahibinden sat
Aracı alalı cok olmadı zaten plaka yazınca geçmişi cıkıyor bircok yerden
Elleme Sekelesin...
335 ten bahsedilmemiş bahsi geçtiysede ben görmedim bmw 335i de mantıklı bi seçenek
porshe 911 temizi bulunursa efsane olur bu benim hoşuma gitti
Porsche 911 Carrera 4 1999 Model 119.500 TL Galeriden sat
mustang te fena olmaz şimdi
Ford Mustang 4.0 2006 Model 118.000 TL Sahibinden sat
m3 e46 larda efsane
işin zor valla ne diyim
gel canlıda tek maça basalım yarın ya konuyu kaldırırsın yada 175-200bin arası araç tavsiyesi olarak güncellersin![]()
Yakın arkadaşımın 996 carrerası var
Porsche 911 Carrera 1998 Model 119.500 TL Sahibinden sat
Fiyatta birşeyler yapar gerekirse konuşurum
Hahah genelde cogu kisinin araba alma arefesinde yasadigi seyler. Bende hergun alakasiz bi ton sey bakiyorum sonunda alakasiz birsey alacagim, biliyorum
Saydigin araclar arasindan tts alip incik boncukla ciddi gucler alip keyfime bakardim. Listede olmayan harici e92 335 de dusunulebilir.
Sadece haftasonu arabası olacaksa cabrio olmalı benceCarrera iyi bir incelemeden sonra düşünülebilir. Araba temizse yarın birgün çok değer de kaybetmez. TTS Cabrio bulabiliyorsan o paraya o da keyifli olur.
Ama haftasonu arabası olarak o listede başka seçenek göremedim ben.
E46 M3 Cabrio temiz bir tane bulunursa harika olabilir, veya boşver Coupe olsa da olur![]()
Mustang 4.0 lar nasıldır beyler ? Çok hızlı olmadığını biliyorum ama sürüş zevki ? Veya bilinin problemleri varmıdır ? Üzermi yani 2. elde ?
TTS Cabriolet almalısın bence. Ufak dokunuşlarla seni sanayide mahkum etmeyecek güçler alabilirsin üstelik
Audi iPhone gibi satarken de kolay değer kaybetmiyor![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)