User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
78 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Bağcılar esnafı galeri

oguz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanımızda bir garip --arkadaşım ilan açtı arabadakı eksık boyalı kısımları tek tek yazdı vs 3 ay kaldı ilanda--satılmadı )) kafası kızdı sadece bakımlıdır gelen kendı bakar dedı , araç haftasına satıldı , gelen adama şurası şöle burası böyle dedi adam üstüne inanmadı aldı aracı )))) Bende ilk 2. el aracımı alırken güzelce öpülmüştüm ... tecrübe oldu tabi o günden sonrada sadece sıfır araç aldım.. İkinci elde kesınlıkle alıcak kişi iyi niyetli davranmamalı ustası vs herseyi hazır olmalı artı sigortadan yapılan hilelerde ***** ... zor iş ikinci el ...
    keyfimiz paşada yok halimiz itten beter

naciersin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağcılar çebi auto gözün kapalı araba alabilirsin ben 5 tane araba aldım verdim hiç bi sorun yaşamadım verdikleri arabanın sonuna kadar arkadındalar neyi var neyi yok söylüyolarda
    Corsa d Gsi Turbo loading...

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çebi otonun ilan başlıklarına hastayım

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar auto coşkun veya auto Bey . Bilen alışveriş yapan var mıdır ? Ben İzmir deyim, 4-5 araç belirledim gittim mi hepsine birden bakacağım. Buradaki TT ile ilgileniyorum.

İki galeriye ait ilanlar aynı araca ait. Bir aydır fiyatı değişiyor. Önce 91 sonra 87,5 sonra 82,5 sonra 90 ve şu anda aurobey de 88 , coşkunda 99 görünüyor.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı barisy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar auto coşkun veya auto Bey . Bilen alışveriş yapan var mıdır ? Ben İzmir deyim, 4-5 araç belirledim gittim mi hepsine birden bakacağım. Buradaki TT ile ilgileniyorum.

İki galeriye ait ilanlar aynı araca ait. Bir aydır fiyatı değişiyor. Önce 91 sonra 87,5 sonra 82,5 sonra 90 ve şu anda aurobey de 88 , coşkunda 99 görünüyor.

Konsinye kim satarsa komisyonunu alır

En uygun kim veriyorsa ona git dip pazarlık yap

Bağcılar OtoCenter ve İstoç en dürüstünden en oç ye kadar esnaf mevcut

GÜVEN kelimesini unutun ve mümkünse expertizleri başka bir ilçede yaptırın
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bağcılar gördüm mü bende es geçiyorum direk ilanları. Hele ki araba piyasadan çok ucuzsa direk kapatın ilanı. Ekmek yedirecek bişey olsa sahibindene düşürmeden paylaşırlar aralarında zaten. Ekspertiz konusunada dikkat edin Yiğit abinin dediği gibi. Değişmiş parçaya ayar için falan sökülmüş takılmış muhabbeti yaparlar dikkat...
    gerekirse 2.yere gösterin içinize sinmezse.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    istoç ve otocenter herhalde hayatım boyu tek bana denk geldi ama bir tanemi düzgün esnaf olmaz.. illaki vardırda bana ömrüm boyu hiç denk gelmedi..

ne zaman gezmeye araba bakmaya gitsek hangi aracı sorsak hep bir katakulli hep bir yalan dolan .. dediğim gibi illaki vardır içlerinde iyisi dürüstü ama sanırım bana denk gelmedi..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TolgaEsentepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben galeri değil, beğenmediğim araç sahibinden bile araç almıyorum.
    ahahah bende tam tersi tipini beğenmezsem satmıyorum şaka bi yana harbiden haklısın ama.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

barisy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durum anlaşıldı o zaman. Gidip bakmaya gerek yok. Sahibinden araştırayım biraz, hatta tt konusu vardır oraya yzayım belki forumdan bilindik bir araç denk gelir.

Gerçi dolandırıcılık her yerde. Geçen ay eşime kadjar almak için Esenyurt bika otomotiv e gitmiştim. Koca plaza , yetkili satıcı. Alttan darbe almış , ne var ne yok değişmiş arabayı hatasız diye satmaya çalıştılar. Gidip sıfır km satın aldım sinirlenip.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Emre İlbi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    "Bağcılar'da bedava araba dağıtılıyor" deseler, yine adım atmam,

"Bağcılar'dan araba alınmaz!" sözü meşhurdur, bir kaç ay önce yaşadığım olayı anlatıyım,

ilanlarda bir araç hoşuma gitti, hepside çürük elma değildir dedim araştırmaya başladım, 11 yaşında bir araç,

ilk sahibi gözüküyor, tramer temiz, km bilgileri yılı yılına örtüşüyor,

şase, motor no temiz, fotolar telefon çekimi, 25 civarı foto, aracın her yeri belli,

araç sözde 90 binde, tramer kayıtlarıyla uyuşuyor, bir önceki muayene aralığı ile aynı,

muayene kayıtlarında, düzenli olarak, iki yılda, yaklaşık 16 bin km yapmış gözüküyor,

adamla 6-7 defa telefonda konuştum, yetkili servis bakımlı olduğunu, sıfır halinden beri kaskolu olduğunu,

servistende sorgulatabileceğimi, içerisinde hiç sigara içmediğini, sadece kendinin kullandığını,

km'nin kesinlikle orjinal olduğunu, aracın sıfır ayarında olduğunu söyledi,

araç, piyasasının yaklaşık 4-5 bin lira üstünde, üstelik hiç pazarlıkta etmiyor,

dedim kesin arabasına güveniyor, benim gibi kıl bir adam, bu adamdan araba alınır!

işte tam olarak hatayı burda yaptım, çıktım Bağcılar'a gittim,

sözde araba bunun ancak, bunun adına kararı abisi olduğunu düşündüğüm kişi veriyor,

neyse kapalı otoparka girdik, arabayı görür görmez başımdan aşağı kaynar sular boşaldı,

amcam 42 yıldır İstanbul'da yaşıyor, Bağcılar tarafına daha önceden hiç gitmemiştim, onunla beraber gittik,

hatasız, boyasız, 1-2 küçük çizik var denilen araba, sağ ön çamurluktan darbe almış,

sözde çamurluğu "boyasız" düzelttirmiş, tampon ile çamurluk arasına kafam girer,

çamurluk yamuk duruyor, birazda göçük var, ufak bir göçükte değil hani,

sol ön çamurlukta yaklaşık 30-35 cm uzunluğunda, kapıya kadar giden derin bir çizik var,

çamurluk sacı gözüküyor, sol arka kapı bandının altında, 5x15 cm'lik bir bölge var,

ne olduğunu çözemedim, kabarmış desem değil, yama desem değil, tuhaf bir cisimdi,

sol arka çamurlukta göçük var, 1-2 ufak dediği çiziklerden onlarca var,

araba resmen haritaya dönmüş, geldik o kadar, içinede bakıyım dedim,

içi sizi dışı beni yakar derler ya, aynen öyle,

plastik aksam diye birşey kalmamış, rezil bir halde,

motor içi soketler sökülüp-takılmaktan yalama olmuş,

o kadar geldik, birde gün ışığında bakalım gafletinde bulundum,

arabaya bindik koltuklar ıslak, "gelmeden önce döşemeyi mi sildirdiniz?" dedim,

"yok ya olur mu hiç öyle şey" cevabını aldım, ağzımı kapadım,

g.tüm ıslandı, adam inkar ediyor

sözde servis bakımlı aracımızın, kasisten geçerken amortisörleri ses yaptı,

bunuda söyledim, yine şaşırtmadı, onuda inkar etti,

dışarı çıktık sonunda, anten kırık, tavandan su almış araç,

uyanık olduğunu zanneden vatandaş, pandizotu sildirmeyi unutmuş,

halka halka su ve pas lekeleri, arka koltuklar silindiği için biraz maskelemiş, ancak yinede belli,

tavanda güneş yanığı ve vernik atması var,

veee muhteşem final, tavan döşemesi sarkmış, 4 adet toplu iğne ile tutturmuş,

bu manzarayı görünce yaşadığım şok iki katına çıktı,

vatandaş pişkin pişkin "bu araçların hastalığı bu, başka bir araca bak onunda sarktığını göreceksin" dedi,

oradan kaçarak uzaklaştım

amcam "şu arabanın fotoğraflarına birde ben bakıyım dedi"

67 yaşında, arabanın "A"sından anlamaz adam, fotolara baktı,

"o aracın bu araç olduğuna emin misin?" dedi,

hiç anlamayan adam bile şok geçirdi, fotolardaki bir iki detaydan,

aynı araç olduğunu, ancak fotolar ile oynanmış olabileceğini,

telefon çekimi olduğu için, böyle bir ihtimali hiç düşünmediğimi söyledim,

başımdan böyle bir olay geçti, eğer güvendiğiniz biri varsa, gidip baksın,

aksi takdirde kalkıp gitmeyin, zamanınıza ve nakitinize yazık
    Hikaye sonunda adamı öldürsen normalde ceza yememen gerek ama işte

ADALET

Müslüman ülke hepsi cumayı kaçırmaz

Ama gel gör ki bütün ibinelikler bunlarda

Sonra galericiler kaka normal hikayeye baksana
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu andaki aracımı Bağcılar' da bir galeriden aldım, ekspertiz falan yaptırdım dedikleri harici bişey çıkmadı ama yazılanlardan sonra tekrar yaptıracağım vallahi

Benim aldığım galeri ikinciyeni.com' daki ihaleden araç alıp satan bir galeriydi. Değişen, boyanan herşeyi açık açık söylediler ekspertizde de farklı bir şey çıkmadı ama işkillendim şimdi

HalilMacit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1996 dan Beri Otocenterdayız Doruk Otomotiv olarak daha bugüne kadar bir tanesi bize gelipte şöyle böyle demedi. Her yerde bozuk esnafta iyi esnafta vardır yeter ki denk gelin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HalilMacit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1996 dan Beri Otocenterdayız Doruk Otomotiv olarak daha bugüne kadar bir tanesi bize gelipte şöyle böyle demedi. Her yerde bozuk esnafta iyi esnafta vardır yeter ki denk gelin.
    bende 1996 dan beri otocenterdayım. Buran Ticaret. Geçen gün de sölediğim gibi 1 kasa domates in hepsi aynı olmaz. En azından buralardan araba alırken bizimle irtibata geçin yardımcı olalım.
    Alıntı DENON Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün akşamki yarıştan önce start verecek olan hatun dediki elimi bı yerıne götürüp : kazansanda kaybetsende bu senın ama kazanırsan hepsi senın , iliğimi guruttu gevurun gızı yarışı kazandıktan sonra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bağcılar gördüm mü bende es geçiyorum direk ilanları. Hele ki araba piyasadan çok ucuzsa direk kapatın ilanı. Ekmek yedirecek bişey olsa sahibindene düşürmeden paylaşırlar aralarında zaten. Ekspertiz konusunada dikkat edin Yiğit abinin dediği gibi. Değişmiş parçaya ayar için falan sökülmüş takılmış muhabbeti yaparlar dikkat...
    gerekirse 2.yere gösterin içinize sinmezse.
    Kendi kendimle tezata düştüm. Araba bulamamaktan dolayı iyice sıkılmıştım ki. Bağcılar auto mall da bi fluence ilanı gördüm. 53.500 yazıyordu 51 gibi alsam iyi diye telefon açtım. Adam direk 50.500 olur esnafsan dedi. Ald filodan çıkma araç. Kaporta ekspertizi bakım geçmişi ve tramer kaydının ekran görüntüsünü attı. Herşey güzel gidiyordu. Kestim uçak biletini çıktım yola. Neyse vardım arabanın başına. Yine de nolur nolmaz diye boya makinasıyla baktım. Verdiği ekspertizle uyuşuyordu ama arabanın resimdeki arabayla alakası yoktu. Resimlerde gümüş gri oluşundan mütevellit çok diri duran araç yanına gittiğimde her yeri (tavanda dahil olmak üzere) derin değil ama irili ufaklı çiziklerle doluydu. Haliyle midem bulandı.Keşke bana söyleseydiniz bu halde olduğunu , böyle olacağına boyalı olsaydı daha iyiydi dedim. Klasik bahaneler abi 2.el araba alıyorsun normaldi muhabbeti. Normal değil hemşerim dedim. Sen bana söyleseydin ben ona göre gelirdim.Arabayı almaktan vazgeçtim. Ben esnaf olarak tiksiniyorsam içime sinmiyorsa müşteriye nasıl satacağım ? Allah var rakam uygundu ama ben içime sinmeyen arabayı almıyorum. Çünkü herkese anlatamazsın daha 3 yaşındaki arabadaki çizikleri. Dün sabahın 5 inden beri yollardayım. Hala da otobüsteyim. 500 liram gitti zamanım gitti ve en önemlisi çok yoruldum. Siz siz olun Bağcılar'dan araba falan bakmayın. Hatta oradan geçmeyin bile hiç sevmedim orayı.
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla su anki arabami galeriden aldim. Galerinin reklaminida yapmayayim ama dediginin harici bisey cikmadi aracta. 2,5 yildirda keyifle biniyorum. Ama simdi bagcilardan araba almak. Ne bileyim.

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kendi kendimle tezata düştüm. Araba bulamamaktan dolayı iyice sıkılmıştım ki. Bağcılar auto mall da bi fluence ilanı gördüm. 53.500 yazıyordu 51 gibi alsam iyi diye telefon açtım. Adam direk 50.500 olur esnafsan dedi. Ald filodan çıkma araç. Kaporta ekspertizi bakım geçmişi ve tramer kaydının ekran görüntüsünü attı. Herşey güzel gidiyordu. Kestim uçak biletini çıktım yola. Neyse vardım arabanın başına. Yine de nolur nolmaz diye boya makinasıyla baktım. Verdiği ekspertizle uyuşuyordu ama arabanın resimdeki arabayla alakası yoktu. Resimlerde gümüş gri oluşundan mütevellit çok diri duran araç yanına gittiğimde her yeri (tavanda dahil olmak üzere) derin değil ama irili ufaklı çiziklerle doluydu. Haliyle midem bulandı.Keşke bana söyleseydiniz bu halde olduğunu , böyle olacağına boyalı olsaydı daha iyiydi dedim. Klasik bahaneler abi 2.el araba alıyorsun normaldi muhabbeti. Normal değil hemşerim dedim. Sen bana söyleseydin ben ona göre gelirdim.Arabayı almaktan vazgeçtim. Ben esnaf olarak tiksiniyorsam içime sinmiyorsa müşteriye nasıl satacağım ? Allah var rakam uygundu ama ben içime sinmeyen arabayı almıyorum. Çünkü herkese anlatamazsın daha 3 yaşındaki arabadaki çizikleri. Dün sabahın 5 inden beri yollardayım. Hala da otobüsteyim. 500 liram gitti zamanım gitti ve en önemlisi çok yoruldum. Siz siz olun Bağcılar'dan araba falan bakmayın. Hatta oradan geçmeyin bile hiç sevmedim orayı.
    İbrahim geçmiş olsun, benim yaşadığımın biraz hafifi başına gelmiş, ne yazıkki geneli aynı kafada

Gökhan Bilgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Galerilerin çoğu ihaleden araba aldığı için genelde aynı arabalar geliyor o yüzden atıyorum symbol araçtan en iyi geleni önüne arkasına galerinin ismini pleksi yaptırıp takıyorlar ve daha sonra gelen symbolleride aynı şekilde yeni fotoğraf çekmeden koyuyorlar bu şekilde yapanlara dikkat edin derim işin içinde olan biri olarak söylüyorum plakası gizli olanların çoğu o araç değildir. Bu arada geçmiş olsun herkes esnaf olamıyor

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben otozen e güvenirim. 4 araba aldım dördüde kazasız boyasız dediler kazasız boyasız çıktı. 4 aracıda aldığım fiyattan daha pahalı sattım. galericiden alıp daha pahalı satabildiğim tek araçlarım otozenden aldıklarım oldu hep.

onun dışında çok yamyam esnaf dolu otocenterlar filan. aralarında iyileri denk getirmek lazım. zaten 2 sohbet edince anlarsınız.

ancak araba almaya giderken aracın kötü çıkma ihtimalini hep düşünün arkadaşlar. istiyorsunuzki telefonda ne derlerse doğru çıksın. allah aşkına dürüst kaç tane arkadaşınız var onu düşünün önce. zaten galericilerde şans hep %50 dir. yarısı yavvvşaksa, yarısıda iyi adamlar vardır. yani tamamı kötü değil. ben yüksek mühendis galericide tanıyorum adam gibide adamdır.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

tuner faruk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @İbrahim33

sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres

Bu araba içinde yaşadıklarının aynısını yaşadım o.ç. bide yeminler ediyodu arabanın kafa farklı arka taraf farklı Bağcılar esnafı yada başka yerin esnafı farketmiyo o.ç.heryerde aynı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)