User Tag List

Sayfa 3/9 İlkİlk 12345 ... SonSon
164 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Çin polisinin uygulaması (SIS farı manyaklarına özel)

HONDAHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de arka sis yakana çok uzunlarımı yaktım da bitmiyor, bitmiyor. Bir tanesi dörtlü yaktı, sağa geçti, derken camı açtı. "Abi uzunların yanıyor farkında değil misin" dedi, "yoo farkındayım, arka sisin gözümü alıyor, önümü görebilmek için açtım" dedim, ben giderken hala bakıyordu
    Bu arada ben de gündüzleri, gündüz farı niyetine park+sis geziyorum. Umarım buradaki kötü eleştirilerin hedefi olmuyorumdur lakin gündüz göz almamakla beraber daha kolay farkedilmeyi sağlıyor. Farım da hep açık, yolum da Gündüz sis, akşam far.

aqustic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısalar yakılınca karizmaya zarar veriyor,sisler yakılınca karizmaya karizma katıyor diye düşünüldügü için olsa gerek.Başka açıklaması yok bunun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu önünü göremediği için sisi yakan arkadaşlar, 124 falan mı kullanıyor far ayarlarınızı kontrol ettirin bence.

Frid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yeni türeyen xenon yerine led farlar nasıl trafikte göz alıyor mu ?
    Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cakma zenonları normal merceksız farlara takanlar...
    Far ayarını yaptırmayanlar,bılmem kac bınlık lumenı olan farı ayarsız sekılde yakanlar.
    Çin keranesı gıbı onde ne varsa yakanlar.
    Arka sıslerı ne bokk yedıgı belırsız dıye acanların TOPUNA kufuru basıp uzunları dayıyorum arkadas!
    Nedır amac? Ha soylesın bırı bana,anlayım....
    ARka sıslerı acınca 5cm buyuyorsa,bende acayım?
    Goz almakdan baska ne ıse yarar?Asırı sıslı havada emınım acmaz bu LAVUKLAR!
    On sıslerı neden acarsın sehır ıcınde?Zaten her yer aydınlatma ve araclarla dolu?
    Hatta sadece sıslerı acarak gezmenın mantıgı nedır? Daha fazla goz almak mı?
    YAda ınsanlar sıze hayranlık mı duyuyor?Vayyy,arabası sekıl olmus falan mı dıyorlar?
    Kızlar"aa sıs farlarını acmıs,dur suna hemen vereyım" mı dıyor?
    Emın ol,begenen de senın gıbı cahıller....
    Karsındakıne ve arkandakıne rahatsızlık vermekten baska HICBIR ıse yaramıyor,emın ol buna...
    Yapma,ınsanların gozune tecavuz etme,rahatsızlık verme. Emın ol,daha huzurlu olucaksın....
    Sırf bu tıpler yuzunden,gunluk kullandıgım araca Sıslere ve uzunlara led taktırıp,havaya kaldırttım....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arka sis acık gezmek, evet diger sürücüler için ciddi derecede rahatsız edici bir durum
    Ama ön sislerin nesi rahatsiz edici anlayamıyorum? Zaten sis farının amacı direkt en kısa mesafede yeri aydınlatması ve bu sayede serit takibi yapılmasını saglaması.
    Ha tabi sis farına xenon takıp gezenlerinki rahatsız edici oluyor.

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel uygulama aslında (:

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gorusun acık oldugu zaman acılan sıs farları,ısıgın dagılma alanı cok dar oldugundan,asırı parlak gorunuyor.
    Ayrıca neden su aklınıza gelmıyor;
    Ismı SIS farı,yanı SİS'de acılır.Adamda bunun ıcın tasarlamıs....

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    EK kasa civicte arka sisi hep iptal ederim İstanbul da lazım olmuyor zaten 4 park 4 fren+3. fren lambası daha çok hoşuma gidiyor..

geçen birini uyardım adam acemi herhalde komple farları kapattı..
    Asıl sancı uyandığında..

Birkan61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ducato ve Sprinter tarzi servis araclari icin ufak bi aciklama yapayim bende sprinter kullaniyorum

Farin yuksek konumundan ve aracinda daha genis olmasindan dolayi ufak taksilere gore ne yaparsan yap taksi aynasindan goz aliyor far ayari yapili olsada motoru asagi yukari oynatsanda

He birde servis arabasina cakma xenon takan tipler var, dusman gotune..
    - Bize Her Yer TRABZON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    30 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dagılma alanının darlıgı mı goz alır? Yoksa reflektorun yanlış yere yansıtması mı?
    Eger dagılma alanı darlıgı ise neden mercekli far rahatsı etmiyor sizi?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sıs farı ne ıcın ve ne zaman kullanılır?

onurc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkcası benı pek rahatsız etmiyor sis farı yakanlar.gözümü almıyor yani.belki de bana denk gelmemiştir göz alanı

Fırtına_siR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    merceksiz fara zenon takanlar ve sislere zenon takanlar hakikaten karşıdakinin gözünü alıyor arka sislerini yakanaların yediği küfür jüpiterden mars a yol olur onlara eyvallah. ben arka sislerimi çok fazla aşırı siste açarım yoğun olmayan siste zaten stop lambalarınız nizami şekilde yanıyorsa araç belli oluyor. Ama her ampül orjinal olup amerikan park yaptıktan sonra bu kombinasyonu sadece hava ilk kararmaya başladığındaki anda kullanmak şahsen benim hoşuma gidiyo tabi işin bokunu çıkarıp sürekli öyle gezenler var Allah akıl fikir versin. Amerikan park'ta bence zevktir herkezin parası herşeye yetmiyor vag com vs özellikli araba alıpta yazılımsal olarak açtırsın. herkezin zevki ve rengi ayrı herkes istediği şeyi yaşamakta özgür ama karşısındaki insana rahatsızlık vermeden. değerli abilerim bu konuda herkese rahatsız oldukları sitemlerini dile getirmiş saygı duyuyorum ama zamanında 3 metre çıkıntılı bodykit yapılan araçlara ben dahil gençliğinde hayranlık duyanlar abilerim şimdi orjinalden yanayız gençlik,delikanlılık yaşanması gerekir bence ama gene dediğim gibi başkasına kesinlikle ve kesinlikle rahatsızlık vermeden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son zamanlarda birde farsız ışıksız gezmek moda oldu. ayarsız milletiz yeminle ya sis uzun kısa park ne varsa yakıyorlar yada hiç bir şey yakmıyorlar
    Romeo <3 Giulietta

Wankel Batu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ducato hakkinda yazilan herseye sonuna kadar katiliyorum.Sprinter , Crafter degil ,direk Ducato. hicbiri ducato nun yaptigini yapamiyor.O Pörtlek igrenc on yüzünü aynadan gördügüm gibi yolumu degistiriyorum bu kadar kötü tasarlanmis cevreye rahatsizlik veren bir ticari olamaz.Bide ici kirmizi ledli heryeri xenonlu ise direk beynime agri saplaniyor vuran isik yuzunden.
    Eger forumda ducato sahibi olup kerane gibi takilan varsa yalvaririm duzeltsin , yediginiz kufrun hesabi yok
    Best German Engineering

Vorsprung durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HondatugraL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Uzun yolda tek seritli yolda onumde arac yoksa uzunlari acip gezerim genelde diger taraftan gelen kamyonlar once 2 kere selektor yapip sonra epey guzel korne caliyorlar buyuk ihtimal sovuyorlardirda bende senin diyip geciorum onun yolu ayri benim yolum ayri. Bazi kıl polislerden cekinmesem ve yoldan geri kalmaktanda endisem olmasa sisleride acarim bazen aciyorumda sikinti olmuyor sisleride sekil olsun diye degil yolun yanlarini aydinlattigi icin aciyorum genelde bol virajli yollarda viraja girmeden once yolu rahat gostersin diye aciorum. Ama arka sisleri acanlari bende hic anlamiorum benim gozumu almior sorun olmaz ama sacma geliyor bana.
    Uzun farların açısı sebebi ile sadece senin şeridinde gidenleri değil, duble yol dahil karşıdan gelenlerin gözünü ağır derecede taciz ettiğinin farkına varman lazım. Kamyoncular iyi sellektör atıp bırakıyor, inatla bu şekilde uzun farlarını kapatmayanlara uzun-kısa-sis yakıyorum sırf bunun için ekstra led takasım bile geliyor.

Ertekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Keşke trafik polisi olsaydım. Meslek hayatım belki kısa sürerdi ama çok sıkıntı çıkartırdım.

Network - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Güzel yapmışlar bence, anlasınlar ne etki ettiğini görsünler diye...

Bununla birlikte sadece arka sislere ağırlık veriliyor forumda bu günlerde,
    konu şoförün gözünü rahatsız eden ayarsız, anormal güçteki aydınlatma sistemi ise farlarını yakmayıp aşırı parlak sislerle dolaşan şahin tofaş ve honda grubunu da unutmalım...

Ayrıca benim için manyaklıkta son nokta sinyal lambaları kırmızı olanlar, arkada hep bir kırmızı ışık yanıyor ama sinyal ama fren ama sis... birde frenleri çakar yapıyorlar cila oluyor...
    nasıl olsa karışan görüşen yok istediğini yap... ne güzel memleket...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)