2 kiloda ben alırım, konu için teşekkürler.
Kabuklu fındık fiyatı şuanda Ordu-Giresun 10 TL civarlarında, fakat büyük şehirlerde daha düşük kalite fındığın kavrulmuş haline ciddi paralar ödüyorsunuz.
Arkadaş doğal kaliteli fındığı kabuklu olarak size ulaştırmayı düşünmüş, sunduğu hizmet karşılığı bir kar koyması da normal.
arkadaşlar hafif kavrulmuşu efsanedir,
benimde fındığım var ama kuzenim her karadeniz turunda 1 2 kg mutlaka gönderir kavrulmuş olarak.
öyle kuruyemişcide falan zor bulunur şiddetle tavsiye ederim.
vedat milor yese titremesi düzelir![]()
giresunlu bi aztek hafif kavrulmus kirmizi pakette getirmisti. otur 1kilo ye resmen. ben de kavrulmus varsa alirim 2 3kg.![]()
Kardeşim bence güzel bir konu aç satılık bölümünde.
1 Kilo - 2 Kilo - 3 Kilo - 4 Kilo - 5 Kilo
Şeklinde paketler yap ve fiyatlarını belirle birde iban numarası yazarsın daha hızlı kolay olur.
Herkez ne kadar alacağını ve ücretini tam anlamıyla öğrenmiş olur.
![]()
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
ben bir fındık üreticisi olarak arkadaşı destekliyorum ve yalan yok cerezlik ayırdığım fındık bitmiş olsa ben bile alırımfiyat o derece iyi sunulmuş giresun yağlısı için. eğriye eğri doğruya doğru, bende deli sava denen cins fındık var giresun yağlısı kadar iyi değildir ve ben kilosunu parakende 20 liraya vermem. kampanya güzel yani.
bbm pin :2B244451
bu arada 2. sayfayı okumamıştım onuda şimdi okudum 13.5 tl falan denilmiş. kilosunun üreticiye 8.5 yerine koşullarına göre 9 lirayı aşan bir üründen bahsedersek, ayrıca gerçekten giresun yağlısı gönderiyorsa arkadaş 13.5 tlye göndereceğine isteyen herkese bedava hediye etsin bir farkı yok. ben tekrar söylüyorum 13,5 liraya anca bu senenin mahsulü sivri fındık verilir. kaldı ki arkadaş giresun yağlısı göndereceğini söylüyor.
bbm pin :2B244451
Kardeşim merhaba bende şimdilik 1 kilo aliyim.Yerin nerde ya elden alırım yada bana hesap no verirsen kargo ile de gönderebilrisin.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Ozel mesaj attim bende siparis gectim kardesim sana![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
3 kiloda ben alıyım bursaya kargolarsan tabi
20-25 kilo diye konu açıldı ama 100 kilo oldu sanırım.
alabiliyor ise bende 2 kilo alırım.
cevabı bekliyorum.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Bir 2 kilo da ben alırım vallahttp://www.techturkey.com/forum/sohb...n-findigi.html
FOR US BY US
[/CENTER]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)