hahaha alp abi bi bitmediler mını ha .elden para alınmaz sahte para koysalar kim nerden bilicek hiçç gerek yok
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Adam eft yi yaninizda yapar ama alıcı isimine kendi adını soyadini yazar. Adamın hesaptan para kesilir sizde inanirsiniz 5dk 10dk hesapta olur diye satışı verirsiniz.
Banka iban sahibiyle alıcı ismi aynı olmadigi için eft yi reddeder öyle kalırsınız
Piyasaya geçen ay çok güzel miktarda sahte döviz giriş yaptı ; kolay kolay lazersiz de ayırt edilmiyor , elden alırken de mümkünse banka-dövizci tarzı yerlerden parayı kontrol ettirmek de fayda var .
ya önce notere yada bankaya beraber gidilecek başka alternatif riskli.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Para banka hesabina asla satici yatirmamali
Alici yatiracak herzaman aciklama ile beraber
Devlet incelemeye alir hayirdir neden yatirdin diye meblag buyukse egee
Netten atiyorsa parayi hesaba geçince siz hemen baska hesabiniza atin
Bunun disinda risk yuzde 60 dir![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
ulkemızde araba satmakta sorun ....
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
noterlerde çalışan ekmeğine uğraşan çok insan var ama artık noterin araç satışından nemalanması için bu sistem böyle giderse katlanarak artar dolandırıcılıklar
O neymiş öyle ya. Allah ıslah etsin torpidoda para bırakacaz da notere çıkacaz. Peh.
Oversteer scares passengers, understeer scares the driver... (meali: kasko yok muska var)
Parayı torpidoya koyalım dediğinde sende "okey benim diğer arabaya koyalım, tabi öncesinde paranin doğruluğunu kontrol edelim" diyeceksin![]()
Para banka yoluyla hesaba gelmeli para görüldükten sonra satış verilmeli.
Ben baska türlü satmıyorum da almıyorumda. En az 10 kişi su anki aracım için kredi /kredi+nakit para/nakit para vs teklif ettiler kabul etmedim.
Ofise cagıranlar büyük insaat şirketleri vs cabası. Arayana tek dediğim parayı hesabımda görmeden notere girmem. Dogru yada yanlıs sonra ah vah edeceğime satmam daha iyi.
Ben bu sistemi yapsam şöyle yapardim
Bu ulkede ne satilacaksa tum islemlerin bankalarda yapilmasini saglarim.
Boylelikle hic bir sikinti olmaz.
Tapu noter falan gerek kalmaz
Bankalarda c.tesi açık yapardım.
Ama bunları yapmazlar yapamazlar![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
alırkende satarkende bankaya parayı yatırtıyorum yada yatırıyorum alıcı ve satıcı esas kişi olmak şartıyla ve açıklamasına aracın marka model i km bilgisi plaka bilgisinide ekliyorum yada ekletiyorum... Bunu yapmayan ne gerek var diyen kişi yad kişilerlede ticaret yapmıyorum...
imza...
Her notere bir banka şubesi açılması lazım. bir çok bankanın istekli olacağını düşünüyorum hatta ihale bile açılır. deli para dönüyor.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)