e devlet şifresi olan 20 kişiden rica etsek bi saatlik işi var 9999 tane araç sorgulamanın, adam başı 500 araba bişey değil , benim şifrem var diğer üyeler de duyarlı davranırsa bulabiliriz zor bişey değil, ben 500 arabaya bakarım
Printable View
e devlet şifresi olan 20 kişiden rica etsek bi saatlik işi var 9999 tane araç sorgulamanın, adam başı 500 araba bişey değil , benim şifrem var diğer üyeler de duyarlı davranırsa bulabiliriz zor bişey değil, ben 500 arabaya bakarım
aracın nereden nasıl darbe aldığı kazanın nokta nokta nasıl gerçekleştiği bulunabilirken expertizler ne *** yiyorda raporlar sizi suçlu gösteriyor? ne biçim biyer oldu arkadaş bu ülke ne gerizekalı bi nesil ortaya çıktı valla allaha emanet yaşıyoruz.
Kaza yerine polis çağırdıysanız, olay yerinden firar etmiş bir araç varken kaza tutanak tutmaz ya da tutanak tutsa bile kusur dağılımı yapamaz.
Sizin şu an yapmanız gereken çevredeki kameraları taramak.
Çok geçmiş olsun...
Siz kaza yaptığınızda polis çağırmadınız mı? Neye göre raporlar sizin aleyhinizde?
Böyle bir saçmalık olamaz. Rapora itiraz edeceksin avukatın aracılığıyla gerekirse dava açacaksınız.
Mahkeme polisten görüntüleri isteyecek, o it de dakikasında bulunacak. Plaka arama ne işine yarayacakki hadi buldun diyelim neyi ispatlayacaksın?
Adam ben orda değildim diyecek, katil mi olacaksın?
Aracın ibiza cupra olduğundan ve plaka karakterinden eminsen başlığı ona göre değiştirelim yardımcı olalım.
Ben Ankara'da yazılım işi yapan birkaç arkadaşın fbooklarında paylaştıkları fotoları ve seatclubturkey ankara buluşma fotolarını inceledim ama malesef birşey çıkmadı.
Size ozel mesaj attim.
işin tek çözüm yolu bence kameralar. 10000 tane araba içerisinde başka beyaz renkte cupra olabilir. Bence kameralara yoğunlaşın. Polis zaten ayrı mesele. Herif olay hemen kapansında evime gidiim diye çalışıo. Seni beni dinlemez yani. Herşey arka sokaklar dizisindeki gibi değil. Yaralanmalı kaza bile olsa bana ne der ki sizde de yaralanma var.
Geçmiş olsun öncelikle.
Size çarpan araba yeni ibiza cupra'mı yoksa ibiza FR mı ?
ikisinde'de ön ve stoplar aynı led'lerden oluyor.
Çok geçmiş olsun, Allah' tan size birşey olmamış. E-Devlet sorgusu olursa eğer bende seve seve plaka sorgularım.
muhtemelen sonu 19 ile başlar doğum gününü yazdırmış olabilir dingil buda bir yaklaşım inşallah tutar
edit 2000 den 1960a kadar indim seat yoktu
düzgün bi dağılım yapılır ve herkes ne bakacağını bilirse, seve seve bi saatimi ayırırım ben de.
ben pek ank de al plaka denk gelmedım de bgn ac plaka gordum olabılırmı ?
dün bizede şaşmaz shell in orda çarptılar. 87 doğan önce corsaya arkadan çarptı sonra savruldu bizim araca vurdu... şahıslardan biri vefat etmiş diğeri de koma da dedi karakolda komiser. bakalım bugün kaza raporu çıkacak. yol iyi de olan da basıyor olmayanda... size de çok geçmiş olsun hocam.
Saygılar
http://i.hizliresim.com/OAkp54.jpghttp://i.hizliresim.com/6PQLE0.jpg
Aq bebeleri neye güvenerek ş.içinde bu kadar basıyorsunuz, milleti hem canından hem malından etmeye ne hakkınız var.. Morlim bozuldu gördükçe, okudukça..
siz olayı tam ve eksiksiz anlattığınıza eminmisiniz
yani yolda çok düzgün seyir halindeydiniz adam makas ata ata geldi size çarptı kaçtı ve siz suçlusunuz?
ben anlatımınızdan bunu anladım doğrumu anladım?
kaza yerini yolu izi hiç bilmiyorum;
ben hiç bukadar kesin ve sivri konuşmam ama beni o hale sokacak kaçacak etraf dahil tüm zarar bana kalacak 3 sokak öteden tüm kameraları bulur o adamı evinden alırım.Bence sizin anlatmadığınız yada eksik anlattığını bişeyler var.bu kadar çaresizseniz elinizi kolunuzu bağlayan bir durum varsa bence sizde de bir sorun var