Polis kasıtlı olarak yanlış rapor düzenledi, arkadan bize çarpıp kaçan aracı kaale almadı diyip onun hakkında da yasal işlem başlatacaksınız.
Bu iş avukatla mahkeme ile çözülür.
Printable View
Polis kasıtlı olarak yanlış rapor düzenledi, arkadan bize çarpıp kaçan aracı kaale almadı diyip onun hakkında da yasal işlem başlatacaksınız.
Bu iş avukatla mahkeme ile çözülür.
Her gün şaşmazdan giriyorum üniye. Aklımda bulunsun bakarım sürekli.
Bu arada geçmiş olsun. En kısa zamanda bulursunuz umarım
Aracın kaskosu yoktu. Cam kırıldığı için hemen servise bırakıldı ve camurlukla cam işi cepten halledildi. Ertesi gün kamera bulunup çarpan tespit edilince fatura ibraz edilerek nakit bedel istenildi. Sanıyorum prim yüksek çıkar diye sigortayı da devreye sokmak istemedi kamyoncu. Fatura bedelini ödedi konu kapandı.
Ama adam yemin billah inkar ederken -kameradan çarptığınızı gördük deyince ya arkası dönerken sürtmüş heralde farketmedim koca kamyon flan demeye başladı. Dayı iniyosun bakıyosun zaten ilk dönemiyorsun 2. ye dönüyorsun vurunca iniyosun bakıyosun geri alıp tekrar çıkıyorsun diye tüm detayları söyleyince sus pus oldu.
Geçmiş olsun. Yazın diğer aracımıza komşumuz arkadan dokundurup tamponu çatlatmış. İş yerimizin önünde. Bize gelip birşey söylememiş.
Her neyse arabada işimiz vardı uğraşıyoruz. Bi çocuk geldi, abi araba sizin mi? Şu arkadaki araba buna çarptı dedi. Baktık ki tampon çatlamış kocaman boydan boya. Komşuya gittim. Dedim böyle böyle bizim araca arkadan çarpmışınız. Evet ben çarptım dedi. Niye gelip söylemiyorsun abicim. Çoluk çocuk gelip söylüyor onlardan öğreniyoz dedik. Neyse masrafı yaptırırız sıkıntı yok diyo rahat rahat. Neyse yaptırdılar ama komşu bile gelip çarptığını söylemiyor. Fark etmezlerse yırtarım diye düşünüyor.
İnşallah bulursun da bir güzel ağzını burnunu kırarsın. Çok geçmiş olsun.
Kardeşim şaşmazda dynocu ferhat var kesin o biliyodur onu