Arabam sizinki gibi patırdayan bir yapıya sahip. Orjinal varex'im var en sonda, kapalı durumdayken Renault 9'dan farksızım.![]()
Arabam sizinki gibi patırdayan bir yapıya sahip. Orjinal varex'im var en sonda, kapalı durumdayken Renault 9'dan farksızım.![]()
Megane 3 RS / 2.17 @İstanbulPark
Golf 8R / 48.40 @Körfez
Fiesta ST MK8 / 2.23 @İstanbulPark
76 lık hks tip kapalı olsa bile görüntüden ofsaytbu arada k20de vardı kısıyordu sesi baya baya
Powered By Demir Garaj Fast N' Loud
instagram brkdiinc-facebook burakdiinc
Ortaya freeflow takın. Sona da Varex; işte o zaman %100'e yakın keser.
Kendi aracımda header+düz boruda orta freeflow, sonda da 63 oem Varex vardı, kapanınca orijinal hâlinden zerre fark yoktu.
Geçen hafta replica varex aldım Korhan dan. İlk ticaretim, kendisini de tanımam, şu ana kadar çok memnunum. Düz boru tek varex hali ile kapalıyken biraz cızırtılı ama oldukça sessiz. Açıkken söylememe gerek yok![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Ben varexliyken aracımı bağlattım. Senin arabandan egzoz sesi geliyordu şimdi yok, varex mi var dedi, eğildi baktı. Sonra arabayı bağladı.
Cezamda da kumandalı egzoz yazıyordu.
Yani bağlamıyorsa insafındandır yani, herkes durumun farkında![]()
iyi yapılmış el yapımı varex orjinalden iyi kesiyor sesi.ikisinede kullandım.aracı sıkma konusunda da el yapımı daha iyi gibi.
korhanın yaptıklarını tavsiye ederim bende kullanıyorum çok memnunum.
Rica etsem bi adresi sitesi varsa alabilirmiyim bende düşünüyorum D14 civic ime .. Heardes 51 düz + SS kullanıyorum men yedim oem e döndüm ama asırı zevksiz
Taktırıyorum şu an orj varex.Bakalım sonucu yazarım
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Dostum selam bende de JCW var dp vardı s virajindan önceki virajda doblo gibi bi araçtan telsizle haber verip s de bagliyorlardı ben de basmadan gitmeme rağmen vites düşürünce patirtidan baglamislardi... sokturdum muayeneyi falan bekledim şimdi de varex düşünmeye başladım.
Benim downpipe Iskender varex egzozu da mı ondan yaptırsam diyorum yoksa gidip fabrikasyon varexi mi alsam, egzoz kalitesi bakımından Iskender daha iyi olabilir ama sanki sessizliği sağlama konusunda varex daha iyiymiş gibi hissediyorum.
Sonuçları paylasabilir misin yaptirmadiysan birlikte yaptiralim belki indirim de alabiliriz![]()
Bugun aldım Varex'i.Gittim taktırdım.Vallahi ses sıfıra geldi... Öyle böyle değil hani.. İlacım oymuş benim... Direk kapadım kelebeği kumandayı da torpidoya koydum.. Oh be.. Motorun sesini duymaya başladım , turbonun sesini duydum ne güzelmiş))))
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)