Yaklaşık 4 5 ay önce oem vti jantlarım çalındı polisin ilgilendiğini görmedim işin zor geçmiş olsun allah cezalarını verir inşallah bir tarafından çıksın.
Çiçek abbas a çevirmişler y.vsaklar.
Yatacak yerleri yok onun bunun evlatlarinin
Geçmiş olsun.
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Geciş olsun Artık eskisi gibi cumarteis akşamları G.O.P Tır garajında bulusmalar var Oraya gidip butun araçları tek tek incelemek lazım.
evet güzel haber geldi jantlarımız maalesef ki bonzai karsılıgında torbacılara satılmıs. bu aksam kendi jantlarımızı 800 tl ye geri aldık. iyi dilekleriniz için yardımlarınız için ilgilenen arkadaslara tesekkur ederız. şaka gibi torbacılardan jant aldık.
geçmiş olsun valla konuyu en baştan beri takip ediyodum insanın ağzı açık kalıyor hem çaldır sonra git kendi malını satın al. allahından bulsunlar
Vay arkadaş nasıl bir memleket ya adamlara gel jantcıda çalış desen maaşla çalışmaz ama gece karanlıgında elinde bijon anahtarı ile hırsızlık yapar....
Neyse bununla geçmiş olsun sizde şifreliyi kullanıp şifresini iyice saklayın kaybedince kötü tabiki ama böyle bi duruma düşmekten bin kat iyidir
#RenaultSport Clio-R
Yalnız adamlar bijonlar sokulurken ses yapmasın diye wd40 kullanmışlar. Jantlarin bijon delikleri hep wd40 olmuş baya usta olmuş bunlar.
Nasıl yani şimdi polisi arayıp hırsızı buldum gelin malımı elinden alın desem gelmeyecekler mi?
Jantı çalmamış olsa bile çalıntı mal satın almak da suç değil mi?
Geçmiş olsun bu arada.
Geçmiş olsun tekrardan kardeşim, biraz zarar edilse de bulunması çok iyi olmuş.
Konuyu kapatıyorum.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)