User Tag List

Sayfa 23/58 İlkİlk ... 13212223242533 ... SonSon
1090 sonuçtan 419 ile 437 arası

Konu: "Uber" korsan taksimidir?

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cayır cayır yanan minibüsçü ve taksici görsem müdahale etmem bu kadar net söylüyorum.Ülkenin kanseri.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ome_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taksici carptığı bebekli kadını tehdit etti (Video)

Beter olsun böyle taksiciler. Sanıyorum Uber'e de saldıranlar bu tiplerdir.
    Elim ayağım titredi bebeğin boynu 2 kere git gel yaptı anne kuvveti o bebeği yere düşürmedi.

karaktersiz şerefsiz bilerek bir tık atsın diye 3 - 4 manevra yapmadın kadını orada bıraktın yetmezmiş gibi tehdit ettin.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mr Oluk'un da dedigi gibi , sistemin taksicileri kollamasi lazim .
    New york'ta ( sadece manhattan ve 5 boro icin verilmis veri )

Sari taksi sayisi : 13.587 adet

Black Car ( ozel limo servisleri , gipsy cab denen Harlem , Brooklyn , Queens tarafinda calisan lokal dolmus taksi gibi araclar ) : 60.000 adet

Bunlarin 46.000 adeti de Uber ile anlasmali .

Sizi kollayan sistem varsa herkese pastadan bir dilim mevcut .

Taksiciler Ubere saldiriyorlar ya , ozaman dolmus ve otobuslere de saldirsinlar , bizim huyumuzdur yanimazda yuruyeni kendimizle geriye cekeriz , birlikte yuruyup , piyasayi domine edelim , hizmeti biz saglayalim demeyiz .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eger mahkemeler uberin yasa disi yolcu tasimadigina karar verir ve hakkinda kesilmis butun cezalarin iptaline karar verirse o zaman taksi plakalarinin fiyatlari yerlere duser.

Bu kararin cikma ihtimali nedir ? Bana sorarsaniz cok dusuk bir ihtimal, 100 den fazla plakasi olan godaman is adami brokrat, politikaci, siyasetici, sanatci var hepsi bir kenara altin yumurtlayan tavugun basi kesilir mi? Devlet yada belediye kime bagli tam bilmiyorum ama her plakadan 2.000.000 tl cukka yapiyor.

Plaka sistemi ancak ve ancak adaletine “inandigimiz” mahkemlelerin karari ile duzeltilebilir. Nitekim almanyada mahkemeler taksicilerin lehine karar vermis olup uberin almanya sinirlari icerisinfr faliyetlerini tamammrn durdurma karari vermistir.

Turkiyede de benzer bi olayla karsilasabilme ihtimalimiz cok yuksek.
    Polo gti 2.43.85 best
    Octavia vRS 2.38.40 best
    Polo gti 56.8 best ''korfez''
    Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
    Bulut Elektrik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu haber'den sonra bitaksi ve itaksi kullanmamaya karar verdim. Ne deme lan arabama bişey olsa görürdün. orul orul ****** evladına bak.
    bu itlere inat inadına uber

ChuckBartowsKi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aracımı havalimanı otoparkına bırakmıştım almak için geldiğim de ise araç kumandasının pili bitmiş giriş yapabilme imkanım yok mecbur taksi ile Florya da ki en yakın servise gittim taksiciden oflar puflar neden biniyorsun yazık günah değil mi şöyle böyle en son yükseldim adama indir kardeşim o zaman alma diye şikayet için yanında arayıp şikayet ettim bir daha tövbe sonr aynı mesafeyi uber şoförü ile yaptım dönüş için en ufak bir laf yok aksine teşekkür var.

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    237 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kadına çarpıyor bide laf mı söylüyor amk çocuğu orada esnaflarında amk vuramamışlar mı kafasına gözüne

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1- Minibüs 2- taksici..

Kadıkoy'de minibuscu dehşeti - En Son Haber

Kadıköy’de yolcu almak için aniden duran minibüse çarpmamak için ani fren yapan motosikletli çift Seren Okur ve Samet Yüksel, duruma tepki gösterince dört minibüs şoförü tarafından feci şekilde dövüldü. Yaşananları anlatan Seren Okur, “Muavin ve şoför beni minibüsün içine aldılar. Şoför bıçak çekti. Darp etmeye başladılar, tekmelediler, gücüm yetmedi. O an ölmeyi bekledim” dedi.

Minibus şoforu yaşlı adamı demir zincirle dovdu - Cumhuriyet Turkiye Haberleri

Bahçelievler'de bir minibüs şoförü, arabasına arkadan çarptığı yaşlı adamı demir zincirle dövdü

Minibus şoforu yaşlı adamı demir zincirle dovdu - Cumhuriyet Turkiye Haberleri

yalova'da bir şehit çocuğunun, ücretsiz geçiş kartıyla binmek istediği minibüs şoförü tarafından darp edildi

Minibuscu oğrencinin burnunu kırdı

Minibüsçü öğrencinin burnunu kırdı
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Can1993 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her zaman önce sarı taksiler sonra da mavi dolmuşlar ile kavga etmekten bıktım. Üstüne bide artık şu lanet servisçiler cıktı başımıza. Yol verme yada buna benzer durumlardan dolayı. Aslında çözümü çok basit ama devlet el atmak istemiyor. Hepsini özel bir kursa sokacaksın kursu geçemeyen trafige çıkamayacak.o zaman ne uber gibi uygulamalar ortaya cıkar nede millet bu sekilde sıkıntıya düşer. Sen yanında esi yada sevgilisi bayan arkadaşı olan delikanlıya nasıl vurursun ya. Bide üstüne üstlük motor kullanıyor en dikkat etmen gereken şey. Daha geçen de böle bir olaya müdahale ettik trafik tehlikesi artık kazaları geçti bunlara kaldıç

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahmet3425 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eger mahkemeler uberin yasa disi yolcu tasimadigina karar verir ve hakkinda kesilmis butun cezalarin iptaline karar verirse o zaman taksi plakalarinin fiyatlari yerlere duser.

Bu kararin cikma ihtimali nedir ? Bana sorarsaniz cok dusuk bir ihtimal, 100 den fazla plakasi olan godaman is adami brokrat, politikaci, siyasetici, sanatci var hepsi bir kenara altin yumurtlayan tavugun basi kesilir mi? Devlet yada belediye kime bagli tam bilmiyorum ama her plakadan 2.000.000 tl cukka yapiyor.

Plaka sistemi ancak ve ancak adaletine “inandigimiz” mahkemlelerin karari ile duzeltilebilir. Nitekim almanyada mahkemeler taksicilerin lehine karar vermis olup uberin almanya sinirlari icerisinfr faliyetlerini tamammrn durdurma karari vermistir.

Turkiyede de benzer bi olayla karsilasabilme ihtimalimiz cok yuksek.
    ahmetim kankim

Ankarada 4 adet plakası olan yüzbaşı tanıyorum, yine ankarada adetini bilmemekle plaka sahibi olduğunu bildiğim 1 savcı ve 1 hakim var.

o iş yaş gibi görünüyor, bahsettiğim kişiler eğer halâ fetöden şut yemediyse zaten çıkmaz öyle bir karar
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    he birde dünyanın çoğu yerinde gördüğüm konuştuğum taksiciler, neredeyse kayda değer bir para ödemediklerini söylüyorlar, önüne gelen taksici oluyor muş, önüne gelen derken eğitimini sınavını geçen oluyor. geçmişteki ceza siciline ve taksici olduktan sonraki ceza sicilide önem kazanıyor.

mesela yaya geçidinde durmadın mı ekmek paran elinden gidiyor bazı yerlerde. gibi gibi cezalar var ve o kazmaları adam etmiş. yoksa hiç biri türkte daha düzgün değiller normalde.

ancak birde şu var ki, büyük metropollerin %80inde taksi ve otobüse özel şeritler vardır şehir içi dahil. istanbuldaysa metro yerine metrobüs yapıp var olan şeritleri alıp emniyet şeridini bile gasp etti belediye. taksicilerinde işi zor ama devlet bir çözüm bulmalı hem vatandaşı hem taksiyi zor duruma düşürmeyecek şekilde.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vergi ödeyen taksi minibüs cu duydunuz mu ben hiç duymadim

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugun zıncırlıkuyu tat towersın orda 20 dk kadar park edıp arkadası bekledım,bı kız geldı taksı arıyor,durana ortakoye gıdıcem dıyor abartmıyorum 20 dk boyunca hıc bırı almadı kızı ,otobus duragına doğru gıdıyordu en son,aklıma gelmedi uberden cagır demek ,Yansın bu ibneler su veren itfaiyenin hortumunu skeym

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 tane taksiyi alabilmek için bitcoin şekli bir yatırım lazım sanırım. Yok 5-6 bin maaşla 3-4 taksi plakası almak güncel piyasadan hesaplanınca na mümkün.

5k dan hesaplasak yemeden içmeden 1600 adet maaş yapıyor. =) Değer düşükken birisi falan fısıldadı sanırım. Bu taksi plakası sahini olaylarının da takip edilmesi lazım bence. Nereden geliyor bu değirmenin suyu =)
    Instagram: mutusgarage

said_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bugün almanyada Slovenyalı bir iş ortağımız ile yemek yerken, bana istanbulda yaşadığı bir olayı anlattı, havalimanından taksiye binmiş ve taksici yolu bilmediğini söyleyip durup yol sormuş felan biraz gezdirmiş galiba.

Birde üstüne binerken euro kabul ederip diyip otele gelince euro almam gibi abukluklar yapmış.

yemin ediyorum utandım. yerin dibine girdim. O yüzden yukarıda bir çoğunuzun söylediği gibi yansalar su vereni engellerim. gram içim cız etmez.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sanirim Discovery'de izlemistim meshur ingilterenin " Black Cab" lerini ve nasil taksici olundugunu anlatiyordu . Ozetle cok ciddi bir sinavdan geciyorlardi , senelerce girip alamayanlar var di .

Taksicilerin bir gün sınavla şoförlük yapabileceğini duysanız, inanır mıydınız? Londra’da taksi şoförü olabilmek için The Knowledge kitabını hatmedip, yıllarca sınava hazırlananlar var. Türkiye’deki taksileri ve problemlerini düşününce “Keşke bizde de olsa.” diye iç geçirmemek elde değil.

Acil bir yere gitmek için yoldan geçen bir taksiyi çeviriyorsunuz. Yol hakkında bir bilginiz yok. Şoföre adresi gösteriyorsunuz. Tereddütsüz, navigasyona bile bakmadan, üstelik saatlerce trafikte bekletmeden, dolaştırmadan, hakkı kadar ücret alıp, sizinle münakaşaya girmeden, istediğiniz adrese sağ salim bırakıyor. Bahsettimiz bu taksi şoförleri Londra’da! Şehrin sokaklarında çok da popülerler. Bu şöhret kolay olmadığı gibi bir de bedeli var. İlk olarak ‘The Knowledge’ (Bilgi) isimli kitabı noktasına kadar bilmek. Sonrasında bu kitaptan yapılacak olan taksici seçme sınavını geçmek. Yanlış duymadınız. Londra’da taksi şoförleri Londra sokaklarına ve taksiciliğe dair bilgilerin yer aldığı bu kitaptan sınav oluyor. Navigasyona ya da haritaya bakmadan yolu bulanlar, nezaket kurallarını harfiyen uygulayanlar şoför olma hakkını kazanıyor. Bir de bu taksiciler başlıca yerleri özellikle bilmekle zorunlu; kiliseleri, polis istasyonlarını, müzeleri, parkları ve tiyatroları.
    Sınavı kazanmak için 4 yıl boyunca hazırlananlar var. Anlayacağınız her yiğidin harcı değil Londra’da taksi şoförü olmak. Şoför adayları sınava elbette ki sadece ‘The Knowledge’ kitabını ezberleyerek girmiyor. Şehirde bu sınava hazırlanmak için kurslar var. Özel hazırlanmış CD’ler, internet siteleri ve bloglar ise en büyük yardımcı. Gören de üniversite sınavına hazırlanılıyor sanır!
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı free-hifi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Vergi ödeyen taksi minibüs cu duydunuz mu ben hiç duymadim
    Kendine göre de muhasebecisi vardır.. Muhasebecilerde ayrı başlık olur gerçi... Zarar yaz onu bunu düş eksi yaz bilmem ne her türlü adilik mevcut.. Şoföre sigorta yok yakıt şoförden %10u şoförün gerisi haybeci plaka sahibinin.. Pzv*** taş attı kolu yoruldu yolsuz uğursuz herifler birde odaları var sanki çok bi iş yapıyolar.. Acilen mercek altına alınmalı plakalarda normal değerlerine düşmeli halk otobüsleri dahil.. Hadi bunları da geçtim vay efendim UBER kaçakmış.. Çıbanın başı kim acaba.. Hain kaçakçılar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulkenin en buyuk eksikligi aile terbiyesi, ahlak ve egitim eksikligi malesef. Bunlari zaten saglayabilsek her sektorde insan kalitemiz ortalamanin uzerine cikacak ama malesef insanlar ahkaksiz ve cahil.

Daha onceki yorumlarda yazildigi uzere minibus, ozel halk otobusu, taksi teslim edilen kisiler cesitli yeterlilik ve gerekli egitim sinavlarindan gecirilse ve duzenli olarak takip edilerek izlense su yasanan rezil, tiksinc olaylarin en iyi ihtimalle yarisi zaten olmayacak. Soforluk icin hic bir yeterliligi, donanimi, bilgi ve gorgusu olmayan hapisane kackini adamlar taksi ve minibuslerin malesef tepesinde.

Uber'e savas aciyorlar ama uber adil davranip onlara da kendi bunyesinde calisma imkani taniyor. Sisteme kayit ol, isini duzgun temiz yap sende kazan diyor. Ama bizim insanimiz haytaliga, serserilige alistigi icin bu duzene ayak uydurmak istemiyor. Devir artik degisti ve herkesin parasi kiymetli, kimse berbat hizmet aldigi, assagilanip 2. sinif muamele gordugu birinden hakli olarak hizmet almak istemiyor. O nedenle umarim Uber yasal bir duzenlemeyle uygulanmaya devam eder ve su zamana kadar hic bir konuda elini tasin altina koymayan, anca zam zamanlari adini duydugumuz Soforler odasi kendi bunyesinde calisan esnafa biraz degismeleri gerektigini bildirir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler hayal kurmayın, uberi yandexi zartı zurtu hepsi patlayacak eninde sonunda.

Sebebine gelince, bu taksici arkadaşlarımız maalesef cumhurbaşkanının 4 tekerli 2 ayaklı seyyar reklam ajansları, siz iktidarın boşuna mı bu adamlara bu kadar fazla kıyaklar geçtiğini sanıyorsunuz? yok ötv indirimleri ceza afları bilmem neler.

Her seçim dönemi taksi duraklarını gezmeler v.sler

Yani yine bir seçim dönemi bu seyyar reklam ajanslarına yalakalık için uber muber ne varsa korsan ayağına savaş açacaklar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)