User Tag List

Sayfa 45/58 İlkİlk ... 35434445464755 ... SonSon
1090 sonuçtan 837 ile 855 arası

Konu: "Uber" korsan taksimidir?

brs852 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Amacım polemik çıkarmak değildene ubermiş arkadaş 100 bin liralık araba milyonluk taksileri silip atmış haberimiz yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 bin liralık araba al vergi yok fiş kesiyorlarmış evet kırtasiyeden alınmış irsaliye faturasına kesilen fişler vergi numaralarının olmadığı karşılığı olmayan boş fişler bazı arkadaşlar fiş almıyoruz taksiler fiş vermiyor demiş siz istesenizde istemesenizde biz günlük olarak o fişleri kesiyoruz devlet bize demiş ki basit usulsünüz götümü yırtsam 4 bin lira vergi çıkıyor rekabet piyasası olsun diyen arkadaşlarada uber aracı 8bin lira kira ödesin bakim sizi aynı hizmetle götürüyor mu mazot harici gider yok turizm taşımacılık belgesiyle korsan yapacak sonra taksiyi bitirecel gün gelir servisciler gibi plaka talebinde bulunur bu arada kendi ödemediği gibi uber firmasıda vergisini ödemez yatırılan paralar yabancı bankalardan yurt dışı transfer olarak hesaba geçer ülkeye 1 lira yararı olmaz bunları yazarken taksicilerin düzgün olduğunu savunmuyorum devlet taksiciyi düzeltmeli diyorum bu konuya artık bişey yazmicam yazarsam polemik birbirimizi kırmaya kadar gider iş gerek yok ama tek temennim allah kimsenin işine hırsızları musallat etmesin..

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı brs852 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100 bin liralık araba al vergi yok fiş kesiyorlarmış evet kırtasiyeden alınmış irsaliye faturasına kesilen fişler vergi numaralarının olmadığı karşılığı olmayan boş fişler bazı arkadaşlar fiş almıyoruz taksiler fiş vermiyor demiş siz istesenizde istemesenizde biz günlük olarak o fişleri kesiyoruz devlet bize demiş ki basit usulsünüz götümü yırtsam 4 bin lira vergi çıkıyor rekabet piyasası olsun diyen arkadaşlarada uber aracı 8bin lira kira ödesin bakim sizi aynı hizmetle götürüyor mu mazot harici gider yok turizm taşımacılık belgesiyle korsan yapacak sonra taksiyi bitirecel gün gelir servisciler gibi plaka talebinde bulunur bu arada kendi ödemediği gibi uber firmasıda vergisini ödemez yatırılan paralar yabancı bankalardan yurt dışı transfer olarak hesaba geçer ülkeye 1 lira yararı olmaz bunları yazarken taksicilerin düzgün olduğunu savunmuyorum devlet taksiciyi düzeltmeli diyorum bu konuya artık bişey yazmicam yazarsam polemik birbirimizi kırmaya kadar gider iş gerek yok ama tek temennim allah kimsenin işine hırsızları musallat etmesin..
    Ah be kardeşim bilgi sahibi olmadan ne güzel fikir sahibisin.

Öncelikle irsaliye faturası diye bir şey yok.

İrsali ye mal taşımak için kullanılan bir yasal belgedir. Basımına da Maliye bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş matbaalar yapabilir ancak.

İrsaliyeli fatura da mal satış anında teslim ediliyorsa genel olarak kesilen fatura türüdür.

Siz de hizmet sektöründesiniz dolayısıyla yaptığın için bir katma değeri var

Normal şartlarda o "sonradan biz onları kesiyoruz " dediğin perakende satış fişini anında kesmen lazım.

Uber dediğin olayda ise müşteri ödemeyi banka yolu ile yapmakta, o para şirkete aktarılır faturası kesilir vergisisenin gibi keyfiyet ile değil seve seve ödenir.

Öyle kırtasiyeden almak falan söz konusu değil yani, sana bunu kim anlattıysa hata etmiş.

Bu arada taksi plakasının milyonluk bir emtia gibi değer görme saçmalığını geçer isek kaç tane taksici düzgün bildirimde bulunuyor ?

Taksiyice çarptım ön çıtası kırıldı beni icraya vermiş 5 gün arabam yattı diye 1500 TL para istiyor. Kazancını ise günlü 20 TL bildirmiş.

Maalesef içinde bulunduğun sektörde çürük elma sağlam elmadan çok çok daha fazla, sen iyisindir biz bilemeyiz ama uber kaltieyi yükseltmek açısından süper bir gelişmedir.

8K kira vereceğine al bir araba geç uber yap niye mal sahibini zengin ediyorsun ki ?

Çok değil 5 sene içinde o milyonluk plakalar ederine geri dönecek.

TorqueTuning - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devlet eliyle yaratılmış milyon TL'lere varan bir rant kapısı taksiler, elbette sahipleri kanının son damlasına kadar kendilerince (!) savaşacak. Ancak değişimin önünde de kimse duramaz, bu da kaçınılmaz.

Günkut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İrsali ye mal taşımak için kullanılan bir yasal belgedir. Basımına da Maliye bakanlığı tarafından yetkilendirilmiş matbaalar yapabilir ancak.

İrsaliyeli fatura da mal satış anında teslim ediliyorsa genel olarak kesilen fatura türüdür.

Normal şartlarda o "sonradan biz onları kesiyoruz " dediğin perakende satış fişini anında kesmen lazım.

Uber dediğin olayda ise müşteri ödemeyi banka yolu ile yapmakta, o para şirkete aktarılır faturası kesilir vergisisenin gibi keyfiyet ile değil seve seve ödenir.

Öyle kırtasiyeden almak falan söz konusu değil yani, sana bunu kim anlattıysa hata etmiş.

Bu arada taksi plakasının milyonluk bir emtia gibi değer görme saçmalığını geçer isek kaç tane taksici düzgün bildirimde bulunuyor ?

Taksiyice çarptım ön çıtası kırıldı beni icraya vermiş 5 gün arabam yattı diye 1500 TL para istiyor. Kazancını ise günlü 20 TL bildirmiş.

Maalesef içinde bulunduğun sektörde çürük elma sağlam elmadan çok çok daha fazla, sen iyisindir biz bilemeyiz ama uber kaltieyi yükseltmek açısından süper bir gelişmedir.

8K kira vereceğine al bir araba geç uber yap niye mal sahibini zengin ediyorsun ki ?

Tebrik ediyorum,harika özet. Birde uber hiç kullanmadım fakat istanbul taksicilerine bakıyorum %60 ı belki 70'i. Tip ofsayt yolda yürürken baksan rahatsız edecek eşgaller, arabanın içinde sağ kolda bir tesbih hafif sağa yatık ,dikiz aynasında kesmeli bir oturuş. Hoş değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Plakalar ederine dönebilir dediğim gibi yatırım aracı olarak görmüyoruz kendimiz çalışıyoruz ama kalkıpta turist taşıma belgesiyle korsan taşımacılık yapan firma değilde devlet döndürsün bizi o değerlere seninde dediğin gibi farkı uberle değil taksileri geliştirerek yapsın mesala araçların yenilenmesi için D segment araç çok iyi olacak
    Fatura kısmına gelince irsaliye boş fiş falan derken bunu uber kullanan söylüyor verdikleri fişleri faturaları şirketr verdiğimiz zaman ödeme yapmıyorlar diyor bunu uber kullanan söylüyor ben değil.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Plakalar ederine dönebilir dediğim gibi yatırım aracı olarak görmüyoruz kendimiz çalışıyoruz ama kalkıpta turist taşıma belgesiyle korsan taşımacılık yapan firma değilde devlet döndürsün bizi o değerlere seninde dediğin gibi farkı uberle değil taksileri geliştirerek yapsın mesala araçların yenilenmesi için D segment araç çok iyi olacak
    Fatura kısmına gelince irsaliye boş fiş falan derken bunu uber kullanan söylüyor verdikleri fişleri faturaları şirketr verdiğimiz zaman ödeme yapmıyorlar diyor bunu uber kullanan söylüyor ben değil.

Buna katılıyorum. Devlet bu düzeni kursun, yazılım yaptırsın tüm taksiler üzerinde denetim kursun.

Taksiler için de puanlama gelsin, mesela araçların içine karekod koysunlar kullanıcısı o karekodu okutup taksi hakkında bilgi sahibi olsun.

Plakası nedir, şoförü kimdir. kaçta binmiş kaçta inmiş denetlensin.

Benim kendi adıma hizmet kalitesi ile ilgili sorunum var. Ama sen de düşün çoluk çocuk bindin taksiye,

adam açmış cengiz dinliyor yüksek sesle ( ben de dinlerim ama toplu taşımada değil) bir elde telefon ne kemer takmış ne trafik kurallarına uyuyor, diğer elde sigara fosur fosur pis kokuyor. Araba desen leş. Benim itirazım buna.

devlet becersin mercedes e leri koysun vitoları koysun millet bu hizmeti hak ediyor. Taksi sahibi 8K alıyorsa kiralayan da en az 4K kazanır.

Demek ki ortada bir getiri var. Çok eleştirlecek yer var.

O yüzden hizmet kalitesini kim artırırsa vatandaş ondan hizmet almalı, rekabet olmayan bir pazarda gelişim sağlanamaz. Tekelci mantık (şuan taksicilerin yaşadığı durum) ile ancak bu olur. Maalesef bakıyorsun işi gücü olmayan sabıkalı tiplerin çoğu taksicilik yapıyor.

bunu yazarken de yük. lis. sahibi olup zamanında minibüste çalışmış bir adam olarak yazıyorum, hiç erinmem yaptığım işten ekmeğinin peşinde koşacaksın.

ama hizmet sektöründe isen ona uygun davranacaksın. Eleştirilerim sana değil sistemin geneline.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Buna katılıyorum. Devlet bu düzeni kursun, yazılım yaptırsın tüm taksiler üzerinde denetim kursun.

Taksiler için de puanlama gelsin, mesela araçların içine karekod koysunlar kullanıcısı o karekodu okutup taksi hakkında bilgi sahibi olsun.

Plakası nedir, şoförü kimdir. kaçta binmiş kaçta inmiş denetlensin.

Benim kendi adıma hizmet kalitesi ile ilgili sorunum var. Ama sen de düşün çoluk çocuk bindin taksiye,

adam açmış cengiz dinliyor yüksek sesle ( ben de dinlerim ama toplu taşımada değil) bir elde telefon ne kemer takmış ne trafik kurallarına uyuyor, diğer elde sigara fosur fosur pis kokuyor. Araba desen leş. Benim itirazım buna.

devlet becersin mercedes e leri koysun vitoları koysun millet bu hizmeti hak ediyor. Taksi sahibi 8K alıyorsa kiralayan da en az 4K kazanır.

Demek ki ortada bir getiri var. Çok eleştirlecek yer var.

O yüzden hizmet kalitesini kim artırırsa vatandaş ondan hizmet almalı, rekabet olmayan bir pazarda gelişim sağlanamaz. Tekelci mantık (şuan taksicilerin yaşadığı durum) ile ancak bu olur. Maalesef bakıyorsun işi gücü olmayan sabıkalı tiplerin çoğu taksicilik yapıyor.

bunu yazarken de yük. lis. sahibi olup zamanında minibüste çalışmış bir adam olarak yazıyorum, hiç erinmem yaptığım işten ekmeğinin peşinde koşacaksın.

ama hizmet sektöründe isen ona uygun davranacaksın. Eleştirilerim sana değil sistemin geneline.
    2 milyonluk arabalara cliolar dacialar kesinlikle yakışmıyor en lüksü egea işte D segment olayı araçların gelişmesi açısından çok iyi
    Araca binince müzik kapalı olmalı o anki yolcu senin o anki verdiğin hizmeti satın alıyor sen pop dinlersin ama yolcu belki arabesk dinlemel istiyor belki türkü istiyor o yolcunun isteği doğruştusunda olmalı söylediklerine harfiyen katılıyorum kodlar gpsler takip sistemleri devlet içinçok zor değil 1 ayda çözer istese
    Araçta sigara içmek çok ağır para cezası veririm
    Turist dolandırmayı sahte para vereni dolandırıcılık davası açar hapis yatırırım millet nasıl taksici gasp edilirken taksicinin yanında oldu gaspın cezasını arttırdılar gasp olayı durdu aynı o şekil
    Araçları belli aralıkşa temizlik kontrolüne çağırırım
    Bu işi taksilere bırakıcaksa devletin sıkı kontrolünde olmalı taksiler

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dostum yemin ediyorum ki sana cidden hak veriyorum. Ancak kırtasiye muhabbeti komik olmuş hangi taksici LTD? uberciler bildiğin ltd şti.

Benim zaten taksicilere en çok kızdığım nokta da budur. Uberciler de 8bin TL aylık kira ödesin de göreyim lafıdır.

Sence taksicilerin bu kadar yüksek kira ödemesi hak mıdır? Bir çok taksi şöförü istanbul da bu yüzden ubere geçiyor. Halâ daha geçen var erdoğanın açıklamasından sonra bile. Çünkü onlarda bu düzenden rahatsız. Ayrıca İstanbul taksicilerinin durumunun %100 ne halde olduklarının farkında olduğunu sanıyorum. Zaten bu adaletsiz sistem yüzünden taksiciler günü kurtaramadı mı sinir küpü garip insanlara dönüşüyorlar çünkü yeterli kazancı sağlaması gerek ailesi var adamın aslında bir bakıma haklılar.

Bura da en büyük zarar Plaka sahiplerinindir. İçlerinde melek gibi iyi niyetli düzgün babacan mükemmel insanlar var olduğunu gerçekten biliyorum hatta eş dost akrabamda bile var plaka sahibi olan. Hiç birine acır mıyım? Kesinlikle hayır çünkü bu düzgün insanlar maalesef plaka sahipleri içinde %20 belki %30luk kesim.

1 tanesi bile taksicilik sektörünün bu kadar aşağılanmasına sebep olan pislik meslektaşlarının temizlenmesi, bu b.ktan düzenin değişmesi, örneğin resmen bu mesleği p.ç eden plaka komisyoncularının yok edilmesi, plaka sahiplerinin önüne gelen kazmaya plaka kiralayabilmesinin önüne geçen düzgün bir sistem kurulması için isyan etti mi? etmediler!

Ama bir uber için yolları kapattılar. Zamanında da korsan taksiler için yolları kapattılar. Ambulans geçemedi ona bile s.ktir çektiler hakları için.

Şu olaylar için ne yaptınız mesela? Bana de ki şu olay için taksiciler çıktı isyan etti şurada şu eylemi yaptılar.

http://www.milliyet.com.tr/taksici-e...undem-2650040/

Ankara'da taksi şoforu yolcuya tecavuz etti - Son Dakika Turkiye Haberleri

Taksici sarhoş muşterisine tecavuz etti! - En Son Haber

Bir de uber şöförünün %100 haklı olduğunu gösteren araç kameraları kayıtları olmasına rağmen müşterisini araçtan attığı için ne yaptığına bakalım?

Konuyla ilgili Uber yetkilileri açıklama yaptı. Açıklamada şöyle denildi: Bahsi geçen davranış Uber uygulamasında kesinlikle kabul edilemez ve kimsenin başına gelmemesi gereken bir olaydır. Soruşturmalarına destek olmak için yerel emniyet birimleri ile yakinen çalışmaktayız. Konuyla ilgili araştırmalarımız tamamlanana kadar sürücü ortağının Uber sistemine erişimi engellenmiştir. Bahsi geçen davranışlar Uber Topluluk Kuralları’na aykırıdır. Yolcularımızın ve sürücü ortaklarımızın güvenliği bizim en büyük önceliğimizdir. Herhangi bir olay olduğunda yerel emniyet birimleri ile birlikte çalışarak araştırmalarına destek vermekteyiz. Uber’in Acil Destek Ekibi dünya genelinde yaşanabilecek olayları veya kazaları takip ederek hemen dönüş sağlamaktadır. Uber konuyu hassasiyetle takip etmekte ve konunun aydınlatılması için araştırmalarına destek olmak üzere yerel emniyet birimleriyle çalışmaktadır.
    UberXL için Gerekli Belgeler
    Lisanslı aracınızla sürüş yapmak için hesabınıza eklemeniz gereken belgeler

D2 Belgesi
    Yol ve Güzargah Belgesi
    Ruhsat
    Şirket Açılış Belgeleri
    Araç Sigortaları
    Ehliyet
    Sabıka Kaydı
    Sürücü profil fotoğrafı
    Sürücünün tam yüzü ve omuzlarının üst kısmı da dahil olmak üzere öne bakan, ortalanmış güneş gözlüğü olmayan bir fotoğraf olmalıdır.
    İyi aydınlatılmış ve odakta sadece sürücünün olduğu bir fotoğrafın olması gerekir. Ehliyet fotoğrafı veya başka bir basılı fotoğraf olamaz.
    Kısacası belki bir gün uber kapatılacak, belki sadece sarı taksiler uber olabilecek. belki başka türlü gelişecek.

Ancak ubere şu yüzden hepimiz teşekkür edeceğiz. Uber sayesinde sarı taksilere güzel yönde düzenlemeler gelmesi gerektiğini halkta devlette gördü. Umarım rantçı olmayan halkı düşünen düzenlemeler getirirler. Düzgün olduktan sonra niye sarı taksiye binmeyeyim ki? Tek istediğim 2 sokak öteye bile gidecek olsam güler yüzünü asmayan taksiciler.

Uber yasaklanırsa yine yolda taksi çevirmeyeceğim, bitaksi itaksi v.s hangisi düzgün hizmet verirse onlarla sarı taksi çağıracağım. Yeter ki karımı kızımı bir yere taksiyle yollarken içimde şüphe kalmasın.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen öyle uber rekabet getirdiği için diğer tarafı da gelişime zorluyor.

Bu parayı müşteri zaten ödeyecek haklı olarak en çok tatmin olduğu yere ödemeyi tercih ediyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dostum yemin ediyorum ki sana cidden hak veriyorum. Ancak kırtasiye muhabbeti komik olmuş hangi taksici LTD? uberciler bildiğin ltd şti.

Benim zaten taksicilere en çok kızdığım nokta da budur. Uberciler de 8bin TL aylık kira ödesin de göreyim lafıdır.

Sence taksicilerin bu kadar yüksek kira ödemesi hak mıdır? Bir çok taksi şöförü istanbul da bu yüzden ubere geçiyor. Halâ daha geçen var erdoğanın açıklamasından sonra bile. Çünkü onlarda bu düzenden rahatsız. Ayrıca İstanbul taksicilerinin durumunun %100 ne halde olduklarının farkında olduğunu sanıyorum. Zaten bu adaletsiz sistem yüzünden taksiciler günü kurtaramadı mı sinir küpü garip insanlara dönüşüyorlar çünkü yeterli kazancı sağlaması gerek ailesi var adamın aslında bir bakıma haklılar.

Bura da en büyük zarar Plaka sahiplerinindir. İçlerinde melek gibi iyi niyetli düzgün babacan mükemmel insanlar var olduğunu gerçekten biliyorum hatta eş dost akrabamda bile var plaka sahibi olan. Hiç birine acır mıyım? Kesinlikle hayır çünkü bu düzgün insanlar maalesef plaka sahipleri içinde %20 belki %30luk kesim.

1 tanesi bile taksicilik sektörünün bu kadar aşağılanmasına sebep olan pislik meslektaşlarının temizlenmesi, bu b.ktan düzenin değişmesi, örneğin resmen bu mesleği p.ç eden plaka komisyoncularının yok edilmesi, plaka sahiplerinin önüne gelen kazmaya plaka kiralayabilmesinin önüne geçen düzgün bir sistem kurulması için isyan etti mi? etmediler!

Ama bir uber için yolları kapattılar. Zamanında da korsan taksiler için yolları kapattılar. Ambulans geçemedi ona bile s.ktir çektiler hakları için.

Şu olaylar için ne yaptınız mesela? Bana de ki şu olay için taksiciler çıktı isyan etti şurada şu eylemi yaptılar.

Taksici engelli kıza tecavuz etti - Son Dakika Haberler

Ankara'da taksi şoforu yolcuya tecavuz etti - Son Dakika Turkiye Haberleri

Taksici sarhoş muşterisine tecavuz etti! - En Son Haber

Bir de uber şöförünün %100 haklı olduğunu gösteren araç kameraları kayıtları olmasına rağmen müşterisini araçtan attığı için ne yaptığına bakalım?

Kısacası belki bir gün uber kapatılacak, belki sadece sarı taksiler uber olabilecek. belki başka türlü gelişecek.

Ancak ubere şu yüzden hepimiz teşekkür edeceğiz. Uber sayesinde sarı taksilere güzel yönde düzenlemeler gelmesi gerektiğini halkta devlette gördü. Umarım rantçı olmayan halkı düşünen düzenlemeler getirirler. Düzgün olduktan sonra niye sarı taksiye binmeyeyim ki? Tek istediğim 2 sokak öteye bile gidecek olsam güler yüzünü asmayan taksiciler.

Uber yasaklanırsa yine yolda taksi çevirmeyeceğim, bitaksi itaksi v.s hangisi düzgün hizmet verirse onlarla sarı taksi çağıracağım. Yeter ki karımı kızımı bir yere taksiyle yollarken içimde şüphe kalmasın.
    Söyledikleriniz tespitleriniz gayet doğru söyleyecek hiç bir şey yok aslında zaten sorunda belli ubercide olsan takside olsan herkesin dile getirdiği sorun belli amaç çözüm bulmak mı rant sağlamak mı ? Uberin dürtmesiyle bazı kararlar alıyorlar eğitim d sgment araç falan ama gerçek ama yalan birde geçen videoda denk geidm uber sürücüsü alkollü veya senin bahsettiğin olayda uber sürücüsüne denetleme uyguluyor ben yolcuyu aşağı atsam bana kimse demiyor ki niye attın bu günümüz teknolojisinde araçlarıda lüksleştirip denetim altına almal hiç ama hiç zor değil

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Ya şu taksiler bi gitsin Dubai'ye hem şöfor hem arabahem de standart görsünler. Hepsi tek tip Camry belirli özel şirketlere ait renklerle ayrışıyor müzik kapalı şoför konuşmuyor vs. Lüks istersen Lexusler var Siyah onlara biniyorsun daha pahalı. Sonuç;

Ucuz olan da belirli bir standartta lüks olanda. İlla lüks olacak diye birşey yok. Tek tip olacak aynı standartta olacak bitti.
    25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
    23" Fiat 500e LaPrima
    23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
    Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    havalimanı saldırısında yolcuları 100$'a havalimanından kaçıran adamlar için mi bu kadar dil döküyosunuz. Yok fiş yok laiklik falan görüşüm açık ve net.

Su veren itfaiyenin hortumunu zikeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    havalimanı saldırısında yolcuları 100$'a havalimanından kaçıran adamlar için mi bu kadar dil döküyosunuz. Yok fiş yok laiklik falan görüşüm açık ve net.

Laiklik görüşünle bi alaka kuramadım ama bana sorarsan bu işin elebaşı havalimanı adamlar uzun yada kosa iş değil o anki trafik saatine göre en iyi işi istiyorlar o 100$ taşıyanları dolandırıcılıkla yargılasa kimse böyle bir şeye cesaret edebilir miydi ?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı B16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Yakin der gitmez, trafik var gitmez, abi sofor degisicem uzaga gitmem der gitmez, serseri mayin gibi araba kullanirlar, yolu bilmiyorsan yabanciysan turistsen direk siker veya dolandirirlar. Yetermi bilemedim

Ayrıca

Son dakika: Taksiciden turiste buyuk tuzak.. 3 kez kopruyu gectikten sonra - Son Dakika Haberler
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yakin der gitmez, trafik var gitmez, abi sofor degisicem uzaga gitmem der gitmez, serseri mayin gibi araba kullanirlar, yolu bilmiyorsan yabanciysan turistsen direk siker veya dolandirirlar. Yetermi bilemedim

Ayrıca

Son dakika: Taksiciden turiste buyuk tuzak.. 3 kez kopruyu gectikten sonra - Son Dakika Haberler
    Bu işin cezası aynenbu olmalı o aracını kiraya veren aydan aya kira gelmiş diye hesabı yoklayıp camide 5 vakit namaz kılan hacı hoca tiplerede diyeceksin ki plakanızın kime kiraya gittiğine bakın böyle bir suça katışırsa ruhsatınızı iptal ederim bak bakalım bu sorunlar oluyor mu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işin cezası aynenbu olmalı o aracını kiraya veren aydan aya kira gelmiş diye hesabı yoklayıp camide 5 vakit namaz kılan hacı hoca tiplerede diyeceksin ki plakanızın kime kiraya gittiğine bakın böyle bir suça katışırsa ruhsatınızı iptal ederim bak bakalım bu sorunlar oluyor mu
    plakayı hiç kiraya vermesinler
    plaka sahibine çalışma zorunluluğu getirsinler
    1 tane sorun kalmaz
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine korsan taksi çıkacak piyasaya.devlet'de hata yapıyor.

uber yasal yap verginide alıyorsun denetimide sağlanıyor.

şimdi uber kalktı korsan taksi çıkacak bu sefer o uberlerden aldığı vergiyide alamıyacaksın.
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)