1110 TL ye Philips Fc9924/07 Marathon Ultimate aldık biz. Çok sessiz ve güçlü bir makine. Kesinlikle tavsiye ederim.
Printable View
yok abi 1000 lira falan çok para ,500-750 arasına süpürge bulmak lazım.
ütüyü de ya tefal ya da philips düşünüyorum
Evlenecek arkadaşlara kolay gelsin elektrik süpürgesine çok para vermeyin hepsinin içinde 50 liralık motor var :D
Ütüde kendime güveniyorum:D uzun araştırmalar sonrası Philips Azur serisi almıştım çok memnunum.
Ayrıca sadece iyi ütü yeterli değil ütü masası yada örtüsünün de iyi olması gerekiyor. Gazella marka ütü masası örtüsü tavsiye ederim.
şirkette Fakir süpürge aldık 250 liraya canavar gibi çekiyor, vida felan ne varsa ama yıkılıyo ortalık
eve gittik 1000 küsür lira philips aldık neymiş efendim filtresi varmış.
bide bana yüksek teknoloji eseri bir ürünmüş gibi anlatmıyorlarmı.
28 Nisan'da düğünüm var. Detay hesaplamadım ama oturacağım evin tadilatıyla beraber 100 bin falan..............
Her sabah ütü yapan biri olarak Philips öneririm. Evliyken bir gazla tefal'e servet vermiştim yok yere.
Philips candır, model yazarım yarın eski bir ürün ama benzerini buluran direkt al. Fazla para gömme bu tür şeylere.
1000+ süpürge nedir ya beyler vermeyin o paraları yazık, illa harcayacaksan 300 e süpürgeyi al kalan 700 le de hatunu al yemeğe falan çıkar.
Balayı için ne desem boş ne tür tatil seviyorsanız ona yönelik bir tercih yapın milyontane otel var, feedback leri en yüksek olanı seç.
Mükemmel diye kasma ama muhtemelen düğün stresinden sonra ve genel olarak hayatında geçireceğin en güzel 1 ya da 2 hafta olacak, o yüzden iyi değerlendir derim.
Antin kuntin şeyere çok para vermeyin, düğünü sen ya da ailen de yapıyor olsa israf etmeyin. Mutluluğunuzu büyütmek için çabalayın.
Ben sadece boxer'ı alıp çıktığım için evden ve sonrasında dünya ödeme yaptığım için bu konuda uyarmayı borç biliyorum genç arkadaşları.
Eşyaya değil birbirinize yatırım yapın. Rabbim evlenecek tüm arkadaşların mutluluğunu daim etsin şimdiden.
aynı kafadayız ,benim hatun da öyle düşünüyor zaten. İhtiyacımız olabilecek şeyleri alalım diyoruz ilk etapta. Saçma sapan şeyleri yüklemeye gerek yok .
mesela evin salon kısmını oturma odası olarak kullanıcaz,boş yere salon takımları alıp kapısını çekmeye gerek yok. Eskidendi onlar :) .
Yine de olması gereken şeylere (mutfak dolabı,beyaz eşya,oturma grupları vs.) çok para gidiyor .
Otel olarak ben Marmaris Grand Yazıcı düşünüyorum. Kuzenim gitmiş normal tatilini yapmış çok beğenmiş. Bende 5 Mayısta dönünce düşüncelerimi paylaşırım illaki :) Henüz 2018 rakamları açıklanmadı ama hesaplı diye düşünüyorum. Birde mayıs ve eylül ayları sezona girmediği için daha hesaplı sanırım
Bende niyet varda dert büyük evi vs herşeyi hallederizde universitede öğrencisiyim üstlere ne diycez diye dertleniyoz bu nedenden evlenemiyoz hatta 2 yıldır sevgili olduğumuzu bile söyleyemiyoruz =)
Dostlar, romalılar, eyy güzel insanlar ne yapıcaz biz yahu!!!
önceki sayfalarda süpürge konusu gecmiş.
beyaz eşya ve mutfak eltleri satan bi zincir mağazasında çalışıyodum .
2 marka elektrik süpürgesi satılıyodu
biri miele
diğeri dyson
miele müşterisine motoru çok yüksek değil çünkü yuksek emiş halınızın tüylerini kopartır ve erken eskimesine neden olur derlerdi.birde üzerine çalışan çıkardı dayanıklı derlerdi.
dyson müsterisinede bu çok güçlü bi çeker tozu pisliği 10 gün daha evini süpürmene gereke kalmaz derlerdi.
eee hani çok güçlü olunca tüyleri kopartıyodu.
hepsi pazarlama arkadaşlar boş yere yüksek paralar vermeyin . süpürge seçicekseniz sessiz olanlardan tercih edin . hepsi aynı.
Üstlerde baya yorumlarım var. Onlara bakın mutlaka dostlar :) arnica aldım elektrik süpürgesi gayet memnunum. Düğün yapmadım nikah artı + 50 kişilik alkollü yemek verdim. Dansozlu eglenceli falan mekanda. 6000 idi yanlis hatirlamiyorsam mekana verdigimiz para. Belediyenin nikah salonuda 450 falan almisti. Oturma grubu + yemek masasi + zigonlar + yatak odasi takimi + tv unitesi toplam 9500 civari idi sanirim tam hatirlamiyorum bir para verdim. İder'den aldik ve memnunuz. Abarti mobilya urunlerine kacmamanizi oneririm.
Sabah sabah ne kafalar yaşadım :d
Beko arçelik 200 300tl arası modeller niye yetmiyor anlamıyorum. Ben 4 senedir kullanıyorum.
Elektrik süpürgesine, 700-1500 verdiriyorsa hanımlarınız çekeceğiniz var.
Şimdiden geçmiş olsun sizlere...
Evlendiyseniz geçmiş olsun. Daha evlenmediyseniz anasına çok düşkün avrat almayın size en büyük tavsiye. Kızı memleketinden ayrı bırakmayın sittinsene mutlu edemezsiniz. Hadi hayırlı işler. :)
Ütü konusundada, eğer bir oturuşta eşiniz yada kendiniz 2 saat ütü yapmıyorsanız kazanlı ütü almak çok saçma bir karar. Olay dönüp dolaşıp, ya ütüyü her zaman açmak zor geliyor bir tanede normal ütü alma noktasına geliyor. En sevdiğim müşteridir buhar kazanlı ütü alan yeni evlenecek müşteriler. Çünkü biliyorum ki en geç 4 - 5 ay içerisinde gelip bir tanede normal ütü satacağım. O yüzden tavsiyem normal ütü almanızdır.
Aynen öyle bende ne hesapladıysam x2 oldu ama benim verdiğim fiyat tabi ki şuana kadar olan değil :D Finalle beraber o parayı bulacak. Şuan 50 bin civarları işte. E ev tadilatı mobilyalar, kalan takılar gelinlik düğün günü yok kapı çalmadı kapı açılmadı, gelin başı kına saçı, kına çerezi derken saplanacak yani :D
konvoyda önümü keseni ezerim,zaten aracım basık ezilmezlerde sürüklenir dururlar arabanın önünde . Berber mükellefim var ,kim kimi koparıyor kendi payının taa :D nikon d90 prof makinem var ,güzel fotoğrafçı bir arkadaşım var fotoğrafları da ona çektiririm
ahahaha :D
Düğün zamanı kız evi- erkek evi -salon yakın konvoyu bile toplasan 3-4 km yol yapacaktı Gelin arabası. Dedik ki kuzenin beyaz BMW yi gelin arabası yapalım.
Saç getir götürede benim Astra J yi kullandım ki gelin arabasıyla gitmeyeyim diye.
Herşey bitti, eşim saçtan çıktı 1 tane cocuk kuaförün önünde bekliyordu, çırak zannettim. velet karşıdan geçmeye yardım etti eşime, dedim yardımcı oldu 5TL vereyim. ulan 15 tane cocuk sardı etrafımı. 10-15 tane 5TL dağıttım hala istiyorlar. Arabayı sürdüm-zigzag yaptım, yanımda koşuyorlar. birde arabanın özellikle önüne geçip yavaşlatmaya çalışıyorlar. Bir ara cidden ezeyim artık dedim. Cidden söylüyorum cocuklara VURA VURA çıktım ordan. Çok kötü bir görüntü ama zerre pişmanlığım yok.
Valla önceden hesaplanan giderlerden çok çok fazlası giriyor onu iyi biliyorum :D
Biz herşeyimizi eşimle beraber yaptık, ne benim ailemden ne de eşimin ailesinden yardım almadık. Zor günlerde geçirdik ama atlattık.
Biz evlenmeden yaklaşık 9 ay önce kenara para atmaya başladık gerçekten çok büyük faydasını gördük, tavsiye ederim.
Kına gecesini eşimin istediği gibi yaptım, kınaya ödediğim parayla düğün yapabilirdim. Ben düğün sevmediğim için sadece nikah yaptık ve ben hiç pişman değilim.
Düğünü bilmem ne otelde yapan, balayına maldivlere giden arkadaşlarım var şu an bir dünya borcun içindeler :) 1 gece için 48 aylarını ipotek altına almışlar. Allah' a şükür borcum yok, huzurum var :D
tekrar konu açmak istemedim,fazla uçuk kaçık olmamak şartıyla nerde nasıl hangi mekanda teklif yapılabilir sizce :o
bak bir daha düşün, cevabın aynıysa bir daha düşün.
Hatta baktın hala teklif etmeyi düşünüyorsun, sen en iyisi bir daha düşün.
Baktın yine inat ettin bi 6 ay daha ertele o arada yine bir düşün.
Mutluluklar dilerim. Ben yolda giderken arabayla sağa çektim bulgur tanesi kadar yüzüğü çıkarttım teklif ettim kabul etti. Çıtayı yükseltme