Hadi Allah utandırmasın kardeşim, hayırlı uğurlu olsun şimdiden.
Printable View
Samsung ue55k6500 55inch curved. A101'de 2.900 TL piyasada 3.300 TL.
Alınır mı sizce?
Sabah gördüm a101'İn camında ürünü. 55 Curved Vestel'i daha pahalı aldık. Samsung'un 1 tık daha iyi olacağı aşikar.
O rakama alınır her türlü.
Arkadaslar beyaz esyada siemens bosch grubunda donanimhaberde bir uye var cetmen magazasi calisani en uygun fiyat ondan aliniyor haberiniz olsun
Bu tongalara gelmeyin dikkat 13 madde :D
Duğun Yaparken Vermek Zorunda Kalınan ve Yureğe Evlat Acısı Gibi Oturan 13 Harcama - onedio.com
Allah nasip ederse Ekim ayında nikahım var nikah şekeri yapacağım. Ben şu küçük vosvos' lardan yapayım diyorum. Çevrenizde küçük oyuncak araba satan eden varmıdır? Ucuz yollu nereden alırız?
Ebaydan alsın :D @AliGizda
Tahtakalede en uyguna bulabilirsin hocam
Bu arada nikah şekerini yapınca resim yüklersin :D Benim de düğün var yakında. Şu arabanın işleri bitsin de :D
Kardeşim Ekim' e yetişmez ordan alırsak :)
Tahtakaleye bu hafta sonu bakacağım :)
Yüklerim kardeşim :) Aklımda aslında Murat 124 yapmak var ama bulabilirmiyim bakalım.
Farklı fikri olan varsa onuda alabilirim bu arada.
Profilo BM4224EG A+,13 Ki
Bulaşık makinesi alıcak olanlara tavsiyemdir. Kesinlikle çok güzel bir ürün. Tam bir f/p ürünü.
Ekim de benim düğün 1 hafta içinde 16k alışveriş yaptım ne olduğunu anlamadan biriktirin öyle evlenin ağlamayın sonra :D
Bu arada TV arayışına girdim nişanlım ne gerek var düğünden sonra alalım zaten 2 hafta daha olmucaz dedi bi rahatlama geldi :D
Bosch beyaz eşya uygun nereden bulabilirim sadece fırın eksik nakit alacağım.
Bende Akasya Avm deki arçelik bayiini öneririm bir çok yere gittik cebimizde para alacağız hemen pahalıyı iteleme çabası ama oradaki arkadaşlar gerçekten çok ilgili ve ucuz pahalı gerekli gereksiz her konuda yönlendiriyor. Birde avizeler için benim gibi koçtaşa bauhause a filan dürtülmeyin gidin gaziosmanpaşa da avizeciler çarşısı var oradan alın.
Şimdilik düğüne 1 ay kalaya kadar tecrübelerim bunlar :)