tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı
Ben mobilyaminegölden diye bir siteden bakmıştım adamların çalışma sistemi şu.
Sana ürünü gösteriyor bilgisayardan, yerinde görmek istersen alıp seni ürünü üreten atölyeye götürüyor. Bir nevi aracı, ödemeni vs bu adamlara yapıyorsun.
Gördüğün ürünü montaj dahil satın alıyorsun.
Bir mağaza görseli bekleme sanayideki dükkanlar gibi, eski postlarından nişanlının bek araştırmayı sevmeyen bir arkadaş olduğunu hatırlıyorum o yüzden bu sistem pek sana göre değil sanırım.
Ama bakmakta fayda var dışarında 5 e alacağın ürünü 3 e alırsın. Kesinlikle karlı.
Ben İnegöl de Modda mobilyadan almıştım mobilyalarımı, mağaza atmosferine kapılıp ayrılan bütçenin %50 üstüne çıkmıştım ama içime sinen güzel ürünler aldım. Sakarya da aynı ürünleri alsam + 6 -7 bin fazla ödeyecektim hemen hemen. Sıkı pazarlık yap.
Bütün mağazalar gir bak fiyat sor. Biz girdik aldık çıktık araştırsak daha güzel olurdu.
Kaparo verirken max 1000 TL ver ve bunu k.kartından öde. Elden verme. (eşek gibi versinler vergisini)
Malı teslim almadan paranın tamamını verme. Zigon ve orta sehpayı hediye olarak iste. Bir orta sehpaya 500 TL istiyorlar en az.
Modda'nın ürünlerinden memnun kaldım, satış sonrası çok iyi olmasa da biraz sıkıştırınca işlerini adam gibi yaptılar. (Kırık sehpa geldi sıfır gönderdiler)
Ve sözleşmeye imza atarken mutlaka oku, teslim tarihini net konuş zamanında teslim olmazsa paranı zamanında alamazsın de.