Arçelik bakanlara bana pm den ulaşsın en iyi bayiden fiyatı verecek adamı tanıyorum![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
hocam model olarak kurutma makınalı bırtan var zaten 3600 flndı sanırım ama diğer markalarda en iyisi
Internette fiyatlar bayağı uygun gibi ama hb artık farkli saticilarla anlasma yaptigi icin toplu alimda en az bi 300 500 kargo fiyati biniyor. Şöyle üstünkörü butun beyaz eşyalara bi bakayim dedim netten kaca patlar diye, buzdolabından tv ye blendera tost makinesine kadar toplam 11bin tutuyor. Dışarıdan alsak daha pahaliya gelir sanirim.
8 ay önce aldığım Samsung marka bulaşık makinemi yeni evde ankastre bulaşık makinesi bulunduğu için satacağım. Düşünenler PM ile ulaşabilirler.
2 aylık evliyim uzun araştırmalar sonucunda aldım bütün eşyalarımı. Bulaşık makinem dışında bütün beyaz eşyalar ve TV Samsung. Kurulumundan telefon desteğine kadar her an memnun kaldık aldığımızdan beri. Bulaşık makinem ankastre olduğu için Arçelik. Daha bir sorun yaşamadık ama biraz leke bırakma durumu var.
En önemli konulardan biri elektrik süpürgesi. Arkadaşım Hoover'da müdür. Hem onun bilgileri hemde okuduğum 1400 sayfalık elektrikli süpürge seçimi konusu konusunda Arnica Terra Premium modelini aldım Turbo fırçalı ve toz torbalı. Hoover'da müdür olan arkadaşımın ve o 1400 sayfalık konuda tek söylenen. Toz torbasız süpürge kandırmacası. Hem kısa sürede bozuluyorlar. Hemde hijyenik değiler. Hepa filtre olmasına rağmen toz salınımı çok fazla hepsinin. Philips'lerde ciddi kronik problemler var. Uzak durun kesinlikle.
Elektrik süpürgesi 400-500 TL'yi geçmez diyor arkadaşım. Eğer üşenmiyor ve her temizlik sonrası ayrıca elektrik süpürgesini de temizlerim diyorsanız sulu modelleri tercih edin. Ama eşiniz üşenip temizlemezse bir mikrop yuvasına dönüşüyorlar. Genelde bayanlar üşenip temizlemiyor. Sonra koku vs gibi şikayetler geliyor.
Ben şahsen çok memnunum aldığımız üründen, çekiş gücü çok iyi. Benim hatun tam güçte çalışırken arada zor hareket ettiriyor. Bide ufak bir Arnica modeli aldım. Oda mutfakta duruyor. Yere falan birşey dökülünce hemen pratik almak için. Terrar için 400 TL, ufak model için 100 TL verdim.
Mobilya konusunda İder mobilyayı tercih edebilirsin. Orta kalitededir ve ürünleri genelde gençlere yöneliktir ve fiyatları uygundur. Ben Salon takımı + yemek takımı + yatak odası + zigonlara toplam 9200 para verdim. Aynı ürünleri farklı markalarda almak istediğimde 13-14 bin TL leri bulan fiyatlara ulaştım.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Bir soru da benden. Bu evidea ; evmanya sitelerinden birşeyler alan var mıdır? Antre için vestiyer almayı düşünüyoruz kurulum dahil ama sistemin işleyişi memnun kalma olayı nedir acaba?
Arenimo
TÜM LAYLONLARI ... JELATİNLERİ SÖKÜLMEMİŞTİR...
LAYLON ne AMK yaa , Laylay lom galibaaa sana göre sevmeler ???
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
Siemens iq500 çamaşır makinesi internet ve bayi fiyatı aynı.Yakın bir mağazadan temin edebilirsiniz.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
16 eylülde düğünüm var Allah izin verirse, 13 bin salona gitti Modoko'dan aldım 13 bin Yatak odası yine modoko, düğün altın vs derken ortalama 65 bin para gidiyor Allah herkese kolaylık versin![]()
R.E.S
Ne yaptın sen kardeş
Ben 9200'e salon+yemek+yatak odası düzdümDüğün sezonu şuan çakal mobilyacılara dikkat.
Yukarıda bir düğün fiyatı mevzusu olmuş. Nikah + 50 kişilik eğlence olarak organizasyon yaptım ben. 4 Göbek akrabayı eğlendirmeye gerek yok. Nikah 500 (Küçükyalı evlendirme dairesi), 600 TL foto video mevzu, 6500'de Küçükyalı sahilde Pürneşem meyhanesi. 50 kişilik yemekli, gece Aldo çıktı eğlenceye bide dansöz çıktı
Uçmayın arkadaşlar sonra aylarca borç ödemeye çalışıyorsunuz. 2 aylık evliyim. Sıfır borcum var. Eşimle evliliğimizin keyfini sürüyoruz.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)