User Tag List

Sayfa 35/63 İlkİlk ... 25333435363745 ... SonSon
1190 sonuçtan 647 ile 665 arası

Konu: yeni evlenen veya evlenecek olan tazeler buraya :D

driver_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mutlu Değerli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet beyler güncel neler yaptım paylaşmak istiyorum.

Lojmana taşındım, 3+1 130mt. 370tl kira + 200tl çevre düzenleme payı olarak kiram var. Ufaktan içini doldurmaya başladım

TV'yi samsung 55mu9000 aldım, 5400tl + 600tl 3sene uzatılmış garanti.

Köşeli koltuk takımı aldım, fazladan modül eklettim. Fiyat 3500tl (Vivense mobilya)

6700tl beyaz eşyalarım tuttu. Hepsi arçelik son seri ürünler.

6kişilik yemek masası aldım salona 1400tl tuttu.

Köşeli takımım 1 ay sonra teslim olacagı için bir kanepe ihtiyacım dogdu, 900e aldım 0 kanepe. İlerleyen zamanlarda onu diger oturma odasına koyucam.

Şimdilik bunları aldım. Totalde: +- 18.000tl yani. Biz zaten bugüne kadar internetten bir sürü şey aldık (TV ünitesidir, kitaplıktır vs vs ıvır zıvır. Bunları hep ben aldıım onlarada 2000tl bile vermemişimdir) Ee daha neler eksik;

-mutfaga yemek masası alıcam. Salona halı alıcam. Bunlarda totalde 1000 1500tl gibi bir rakam tutucak. Ben erkek tarafı olarak bunları aldım. Kız ise; evden kendi odasını getirtecek. Onu bir odaya koyacagız komple. Yatak odasını, evin bütün perde ve halılarını (salon halısı hariç) alacak. Yemek seti tencere takımları ve çatal bıçak şeyleride onda.

Aşağı yukarı bir evi a dan z ye demiim ama dizmenin güncel maliyeti 30bin civarlarında. Geri kalan 15bin altın deseniz, bi 15te yok salondur yok gelin başıdır arabadır saga sola saçılan paradır dersek... Ortalama 60bin TL gidiyor
    Hayırlı olsun güle güle oturun yeni evinizde.Vivense markasından memnun musunuz?Teşhir mağazaları çok fazla olmadığından açıkcası güvenip görerek alamayacağız.Ama fiyatı da piyasaya göre uygun.Tercih edilir mi kullanan arkadaşlar mevcut mu?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok iyimser rakamlar,ben çok lüks'e kaçmadığım halde 100.000 lirayı geçti şu an.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok iyimser rakamlar,ben çok lüks'e kaçmadığım halde 100.000 lirayı geçti şu an.
    100.000 TL ‘yi aşağı yukarı Ne geçiyor merak ediyorum Eylül ayında evlenecek biri olarak?Özel dizayn mobilyalar koltuklar falan da mı var işin içinde?

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    100.000 TL ‘yi aşağı yukarı Ne geçiyor merak ediyorum Eylül ayında evlenecek biri olarak?Özel dizayn mobilyalar koltuklar falan da mı var işin içinde?
    Sıfır ev ve mutfak dolabı başta olmak üzere diğer dolaplar yok ise benim masraflarım şöyle;

-Mutfak dolabı ve diğer dolaplar(giyinme odası,vestiyer,yüklük,banyo dolabı vs. 22.000 TL+4.500 TL Mutfak dolabı tezgah üstü)
    -Salon takımı,oturma odası takımı,yemek takımı,mutfak masası,tv ünitesi(konsol vs yok ) halı ,orta sehba vs 22.500 TL
    -Beyaz eşya 10.000 TL (Bosch)
    -Televizyon 5.000 TL
    -Keyfi olabilir ama 2 balkona da cam balkon toplamda 3.400 Tl
    -Evin stor dahil tüm perdeleri 5.000 tl
    -Elektrik süpürgesi vb diğer küçük ev aletleri 2.500-5.000 Tl arası
    -Düğün salonu 11.500 Tl.

aklıma gelmeyenler şeyler de illa ki var . Lüks'e kaçtığımız şeyler de var ,standart olan malzemelerde. Mesela mutfak tezgahını çok iyi bir ürün kullandık,aynı gereksiz lüks'ü salon yemek takımına da yaptık.

Allah herkesin yardımcısı olsun,4-5 kilo gereksiz kaybettim . Mutlu bir yuva mı kuruyoruz ,dötümüze kazık mı sokuyoruz belli değil.
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ev kendi evinize yaptığınız masraflar çok göze gelmez tabi ki mutfak ve diğer dolaplar balkonlara cam kapama işi kiralık evde yapılacak masraflar değil tabiki.Beyaz eşya tv işi de normal fiyat olarak.Ben Sıemens bayisi olduğum için beyaz eşyayı sıemens aldım mıele bayiliği de var çalıştığım yerde süpürge de oradan.

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar birde Bosch ve Siemens yarın yada haziran 1 de beyaz eşyaya zam geleceğini söyledi. bu doğrumudur acaba? ve benim düğün mart 2019 da. beyaz eşyayı şimdiden almak mantıklımı olur? Siemens yada bosch düşünüyoruz. limit 7000 diyelim. nelere dikkat etmeliyim. tavsiye verebilir misiniz ?

kesik_çizgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ES353 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar birde Bosch ve Siemens yarın yada haziran 1 de beyaz eşyaya zam geleceğini söyledi. bu doğrumudur acaba? ve benim düğün mart 2019 da. beyaz eşyayı şimdiden almak mantıklımı olur? Siemens yada bosch düşünüyoruz. limit 7000 diyelim. nelere dikkat etmeliyim. tavsiye verebilir misiniz ?
    Evimin altında Siemens bayisi var, persembe günü 24.05.2018 de aksam üzeri bi selam vermek icin uğradım, işler nasıl diye sorunca o gün gelen maili gösterdi, güncel fiyatlarla satışları durdurun diye Siemens yollamış, merkezden Yen’i fiyat listesi de bikac güne gelir diyordu, bilginize
    iki şerit arasında müebbet yemişim..

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    salon icin koltuk takimi yenileyecegim: memnun kaldiginiz markalar neler?
    Experience is what you get when you don't get what you want.

canozgur106 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar balayı için Bodrumda otel tavsiyeniz var mıdır? 3 gece 4 gündüz olarak 12 Eylül giriş 15 Eylül çıkışlı olacak yardımcı olursanız sevinirim,otel personeli otel müdürü vs olarak tanıdık var mıdır..?
    ALLAH VAR GAM YOK..

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kanka Airport AVM' nin alt katında Bosch-Samsung-Vestel bayii falan var, tüm dükkanlar aynı adamın. Ben Samsung' tan almıştım ve fiyatları gerçekten spotcu kadar uygundu. 2 yıl olacak neredeyse daha hiç bir sıkıntı yaşamadık Allah' a şükür. Baksana oraya bi.

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siemes, bosch almanya üretimi olan ürünlerden almanı tavsiye ederim.Özellikle buzdolabı ve bulaşık mak. ta yerliden uzak dur.Buzdolabında tek kapı olarak alman serisi yoktu şu an var mı bilmiyorum.Alttan buzluklu alma ayrıca
    Yerli üretimlerden memnun kalmazsınız

ES353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    18 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AliGizda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka Airport AVM' nin alt katında Bosch-Samsung-Vestel bayii falan var, tüm dükkanlar aynı adamın. Ben Samsung' tan almıştım ve fiyatları gerçekten spotcu kadar uygundu. 2 yıl olacak neredeyse daha hiç bir sıkıntı yaşamadık Allah' a şükür. Baksana oraya bi.
    Samsung ve lg yi merak ediyodum kanka. Samsung diğerlerine göre biraz daha uygun gibi. Dediğin yere bakıcam

Alıntı streetracer_nos Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Siemes, bosch almanya üretimi olan ürünlerden almanı tavsiye ederim.Özellikle buzdolabı ve bulaşık mak. ta yerliden uzak dur.Buzdolabında tek kapı olarak alman serisi yoktu şu an var mı bilmiyorum.Alttan buzluklu alma ayrıca
    Yerli üretimlerden memnun kalmazsınız
    Alman üretimi artık kalmamış gibi öyle diyolar. Sadece bulaşık makinasında buldul o da son üretim falandı sanırım. Yerlileri o kadar mı kötü?

streetracer_nos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uzun yıllar beyaz eşya sattım genel durum bu Yerli üretim almak bizim yerli ürünleri almaktan farksız .
    Buzdolabında lg/samsung bakabilirsin. 10 yıl garantili inverter motorlu almaya bak.Bulaşık makinesi electrolux , lg bakabilirsin.samsung bulaşık mak. da alma kesinlikle.Durum bu

benim kendi kullandığım 7 yılda
    buzdolabı 2 kere bulaşık makinesi 1 kere bozuldu yerli üretim.

AliGizda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Samsung ve lg yi merak ediyodum kanka. Samsung diğerlerine göre biraz daha uygun gibi. Dediğin yere bakıcam
    Kanka benim herşey Samsung' tu, hatun sadece bulaşık makinesinden şikayetçiydi. Taşındığım evde Arçeliğin bulaşık makinesi var bizimkini sattım o yüzden şimdi hatun çok memnun. Çamaşır makinesini kurutmalı aldık ama sadece 1 kere kullandık kurutmasını Kurutmaya yalan yere para verme

b.arica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şurayı bir okudum evlenmekten bir daha korktum aga bu fiyatlar nedir böyle, sanırım bekar ölücem

cess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salon icin koltuk takimi yenileyecegim: memnun kaldiginiz markalar neler?
    Fox Koşe Koltuk Takımı | Saloni Mobilya

Rahatlık ve kullanışlılık olarak tavsiye ederim

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı driver_can Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlı olsun güle güle oturun yeni evinizde.Vivense markasından memnun musunuz?Teşhir mağazaları çok fazla olmadığından açıkcası güvenip görerek alamayacağız.Ama fiyatı da piyasaya göre uygun.Tercih edilir mi kullanan arkadaşlar mevcut mu?
    Biz internetten bakındık, ürünleri begendik. Gittik magazadan canlı gördük ayrı bi begendik. Fiyatına göre kaliteli ürünler bence. Ha 15bin tl'ye de oturma grubu var ama çok saraysı duruyor onlarda
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

Mutlu Değerli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göçebe yaşayacağımız için pahalıya kaçmadık fazla. İyimser fiyatlar birazda buna baglı. 4sene sonra doguya gidicem ve orada 7-8sene min. kalacagım. Ordan sonra kalıcı olarak izmire yerleşip emekli olurum. Tabi izmire yerleşirken bu elimizdeki eşyalar eskir. ortalama 12 13sene kullanılırsa evet baya eskirler hemde... O zaman gidip parayı basarak herşeyin en iyisini almaktan yanayım, inşaallah evimide almış olacagım o vakit.
    İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.

suk3b3 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 parça halı 2 adet yolluk 2500TL
    Buz dolabi bosch 2500
    Çamaşır mak bosch 1500
    Bulasik makinasi bosch 1500
    Firin ocak davlumbaz siemens ankastre 1500
    Muftak masası 4 sandalye 800
    Perdeler tüm odalar güneşlik dahil 3000
    Muftakta 3lü koltuk 900
    Oturma odası 3lu 2li 1li 3000
    Tv LG 55" 3000
    Kitaplik duvar saati duvar kağıdı 400
    Balkon store perde desenli 400
    Sehpa takımı 250
    Cocuk odası 1 sene sonra aldim 4000
    Yatak odası yatak dahil 4750
    Salon takımım yok. Bunlar 2013 senesi esya fiyatlari
    Düğün için
    15.000 düğün salonu 600 kişilik yemekli
    5000 gelinlik
    2000 kina kiyafeti
    1500 takim elbise ayakkabi
    Düğün nişan fotoğrafçısı 1750
    Git gel benzin parasi 3000
    Gelin basi erkek traşı vs 2000
    Kapida verilen. Garsonlara verilen bahsisler 1000
    Arac süsleme konvoy davetiye 1000
    Nişan ve kına için takım elbise 1000
    Karşı aile fertlerine hediyeler 1000
    Sikimsonik masraflar ( nereye gittiği kestirilemeyen) 5000
    Bu listenin üstü vardır alti yoktur.
    Düğün sonundaki hasılat 23 bilezik 72 çeyrek 10 gram ve muhtelif altın takılar. 8000 civarı nakit gelen.
    Cok önemli not : kesinlikle ama kesinlikle yeni tanıştığınız yada tanımadığınız kişilerle evlenmeyin.
    Candan sevdiğim bekar arkdslara şöyle fikrimi söyleyeyim nacizane fikrimdir ; Kızın annesi ile babası arasındaki evlilik ilişkisini begeniyorsaniz o kizla evlenin çünkü kızla sizin evliliginiz de o yönde olacaktır. Çünkü kız annesi kadar size eş olur. Babasindaki davranışları da sizden bekler. Evcimen pozitif vefakar anaç bir kadın ömrünüzü takriben 10 sene kadar uzatır. Bunları barindirmayan bir kadın ise 10 sene kadar kisaltir.
    Allah size sizin gibi insanlar nasip etsin.
    Saygılar sevgiler.
    SWAT

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)