Konuyu takipteyim. Bende yakında başımı bağlıyorum hayırlısıyla inşaallahhh
Konuyu takipteyim. Bende yakında başımı bağlıyorum hayırlısıyla inşaallahhh
İnsanları, yalan söylediklerini anlayacak kadar tanımak istemiyorum.
kastamonuda düğün yapıcam varmı tanıdık
www.honda-tech.com
Tv soran arkadaş vardı , ona bende bu tv yi öneririm, bu hafta içinde aldım, pusuya yatırdım
PHILIPS 49PUS6401/12 4K UHD Ambilight Android Smart Ultra İnce LED TV | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İcin Teknoloji
%50 şansım var zaten diye her şeyi vestelden aldım bahtımıza artık![]()
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Arkadaşlar bende şimdi böyle ciddi işlerin arefesindeyim. Yakında söz var sanırım
Kız arkadaşımla planımız 2018 yazında evlenmek. Sorum şu;
Şimdi benim oturacağım evin piyasa değer 260-270 bin lira falan. Evlendikten sonra (öncesi zor açıkçası) o evi satıp 450binlik bi eve geçmek bizi kasar mı? Tecrübe sahibi arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim
Buarada ikimizde çalışıyoruz şuan ki maaşlarımız 1500+1500 ama 1,5 sene sonra ikimizinde maaşları değişir zaten. Ödenir mi dersiniz nasıl bi yol izleyebiliriz
Ayni dertten muzsaribim, Allahdan Turkiyede olmiycaz o biraz rahatlatiyor ama yinede yine dugun yeri va baya stresli
Is, daha tarih net belli degil ama yaz sonu dusunuyorum, Allah yardimcimiz olsun
Yaz dugunu icin guzel mekan tavsiyesi olan varsa alirim fiyatlari ucmamislardan![]()
ben bugün baktım hadi 400 ev olsun 200 peşin 200 kredi dedim 120 ay 3000 TL geri ödeme..
bu memlekette okadar yaşayacağımız muamma 1500 kiraya çıkarım daha iyi
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Öncelikle 2+1 veya üstü bir evin varsa ve borcunuz falanda yoksa hiç kaşınmayın. Borclanmak yerine yatırım yapın.
Mesela 150.000 lik bir ev daha alın kiraya verin 500 gelsin. Üstünü de siz ödeyin. O şekil devam edin. Büyük evin ısıtması bir dert, temizliği bir dert, içini doldurmak için mobilya döşemek ayrı dert.
kastamonuda düğün salonu arıyorum
www.honda-tech.com
Yani şuanki bütcenizle 350bin tl kredi çekip 5-10 sene faizi ödemek yerine 150.000 e bir daire alıp ödeyip. Sonra daireyi büyütmek daha daha mantıklı
Sahibi olmak tabi ki güzel bişey ama arkadaşın 1500+1500=3000 geliri var ileride örneğin bebek olursa yenge hanım büyük ihtimalle doğum izni sonrası işten çıkarılır.
Yada bebek vs geçtim iki çalışandan biri işten çıksa sonrası bunalım olur. Garanti 5000 gelir olsa yada evin yarı parası birikmiş olsa alsınlar tabiki.
Şimdilik kirada idare edip milletin sıfır dairesini eskitsinler bir yandan otomobil alıp model yükseltmeye çalışsınlar sonra onu satıp eve peşinat yaparlar![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)