Düşünceleriniz için teşekkürler.Görüşüm sizle aynı yöndeydi ancak emin olamıyordum,süsletmeyeceğim.Kuaför,fotoğraf,nişanı n yapılacağı yere gidilecek derken elbet @GokhanRS ve @kado abinin belirttiği gibi sorun yaşanacaktır. @ardicli2000 azar işitme konusunu bilemedimAslında bana bıraktı ama yaşanabilecek yüksek ihtimalli olumsuzlukları paylaşınca anlayışlı olacağını ve aynı şekilde düşüneceğini tahmin ediyorum
Arabayı süsleteceğiz diye güzel günümüzden tatsız hatıralar kalmasına gerek yok.
dasestar
kızlar uzadıkça çirkinleşiyor; kız dediğin 1.60 - 1.75 olacak. 1.85 kız mı olur ya. he bu arada 1.45 de olmaz, o ne lan öle iddaa oranı gibi..
bu konuya çok şey yazılır fakat biraz ağzımın ayarı bozuk , sonum cimere kadar gider diye birşey yazamıyorum![]()
30 ocakta evlenmiş biri olduğuma şükür ediyorum zarf peşinde koşan veletler yüzünden.
ancak şöyle bir durum var. istemem yan cebime koy muhabbeti bile varsa o gelin arabasının süslenmemesi başınızı ağrıtır ilerde. hiç bir şey demem merak etme dese bile içinde az da olsa olmasını isteyen bir yanı varsa arkadaş ortamında şakayla karışık lafını sokar kadın milleti.
benim ki yapmaz deme illa ki yapar![]()
abi hiç mi yok ya 3+ yıldır evli olup mutlu olan, numunelik bile mi yok
'92 Nissan Laurel Altima A31
4 yıl oldu şimdilik iyi gidiyor. çok şükür diyeyim. ilk 1 sene biraz zor geçti. iki tarafın da birbirine alışma süreciydi sanırım. sosyal medyaya düşürmeden seviyeli bir şekilde yaşıyoruz hayatımızı. gezmeler tozmalar bize kalıyor. en fazla instagramdan yol hikayesi atıyor. kocişimle gezmeceler konseptli fotolarımız yok. en fazla evlilik yıldönümünde düğün fotomuzu paylaşıyor. ben mi? sosyalmedya kullanmıyorum bu şekilde geçiyor zaman
Kardeşim, doğamıza aykırı bu kurum. Kadın cinsiyle uzun süre aynı ortamda kalamıyoruz, onlar da bizimle kalamıyor.
iki taraf için de mutluluk lazımsa, erkek için genetiği ve hormonları gereği fiziksel temas ve özgürlük; kadın için yine genetiği ve hormonları gereği çocuk sahibi olup erkeği uzaklaştırma.
1 seneyi devirdik gidiyoruz, çok şükür herşey yolunda. Ben şikayet etmeyen taraftayımBen evliliği isteyen, aile kurmak isteyen biriydim birazda bakış açım ve anlayışım bundan dolayı farklı. Kafa yapısı ve saygı oldukrsn sonra sıkıntılar çözülüyor, ve herşeyi açık konuşmak lazım en başında. Allah herkese sağlık ve mutluluk dolu günler versin.
5 ekim de düğünümü yaptım,1 aylık evliyim herşey yolunda şükür,
65 bin tl tuttu herşey,bulaşık makinası ve tv hariç onlar mevcutta vardı,
eşimde 20 bin tl civarı harcamıştır.(yatak odası mutfak eşyaları vs)
balayına 7500 gitti kıbrıs elexus da kaldık
evlenmeyin demiyorum,herşeyi iyi tartın ,paranızı biriktirin öyle evlenmeye niyetlenin ,borçla evlilik olmaz zaten büyük kavgalar olur birbirinizi yıpratırsınız
Herkesin hakkında hayırlısı
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Yahu işinizmi yok evlenıyorsunuz biliyorum cok guzel olacak gibi gelıyor her gun eve gelicem beraber sarılarak film izlicez kahve içicez vs ama işin aslı kesınlıkle öyle değilEn geç 1 sene içinde anlayacaksınız...
Gerçekten bekarken herkes evlenme heveslisi oluyor , evlendıkten sonrada boşanma hayalleri kuruluyor...Büyük çoğunluk bu şekilde...
Benimde başımdan geçti
Ne demiş ünlü bir düşünür;
19 yıllık evliyim, düğün videomuzu tersten oynattıkça inanın mest oluyorum. Videoda en sevdiğim yer, karımın yüzüğü parmağı ndan çıkarıp, nikah salonundan geri geri çıkıp kapıda bekleyen arabaya binip gözden kaybolması . İşte o kareler beni çok mutlu ediyor.
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)