User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
45 sonuçtan 39 ile 45 arası

Konu: Sinema salonu açmak

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    400 bin tl ye sinema salonu açmak mı ??? Göztepede cafe açtı arkadaşım 450 bin sadece tadilatına harcadı... Bizim dükkanın sadece elektrik tesisatına 250 bin verdik 2 yıl evvel.. 400 bine sadece koltuklarını alırsın sinemanın İyi bir sinema açmak için en az 10 milyonu gözden çıkarmak lazım... E sadece 3d imax sisteminin fiyatı 2 milyon dolar.Amerika fiyatı oda... Türkiyede ne kadar bilmiyorum..

O paraya ancak hani sinema cafeler varya taksimde falan projeksiyon odaları var girip istediğin filmi izliyorsun ancak öyle bir cafe açılabilir oda yeterse o kadar para.
    elektrik tesisatına 250bin derken nasıl bi dükkan hocam orası merak ettim

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    elektrik tesisatına 250bin derken nasıl bi dükkan hocam orası merak ettim
    Biz her dükkanımıza o kadar harcadık valla hatta daha fazla... Pendikte 400 m2 lik altlı üstlü 2 katlı dükkanımız vardı.Sıfırdan tadilata girildi bütün elektrik sistemi duvar içi kablolar dahil yenilendi.. duvar içi ses sistemi lan kabloları neon ışıklandırmalar elektronik kapı alarm sistemi vs 200 binden fazla tuttu.10 ay sonra burası iş yapmaz diye kapadık Carefoura kiraya verdik dükkanı...

mağazamız buydu
    http://www.badya.com.tr/Showrooms/Pendik/
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    300-400e sinema fikri gerçekten çok zor.

Bu devirde avm dışında sinemaya da gidilmiyor, avmde kirasını falan düşünmek bile istemiyorum.

Şu TRde en çok sermaye gerektiren şey benzinlik sonrasında sinema bana göre
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

qatrio - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şuan bir sinema sahibi ile birlikteyim 400bin lirayla çok güzel bir şey oluşturabilir dedi. 2bin tl ye projektör 500tl ye 5+1 ses sistemi alıp evde izlesin hem parası cebinde kalır hemde para kaybetmez dedi sektör bu ara durgunmuş
    Yüce F.U
    PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG

TLH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga_kaan_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Detaylarını bilmediğin sektörede sıkıntı yaşarsın. Sermayesi bu kadar büyük olmasa da dışarıdan karlı görünen bir işe girdik yaparız diye ama yürümedi.

Cinema işinde biraz sürü psikolojisi var anladığım kadarıyla. Hani arkadaşların zikrettiği markaların olduğu avm ler genelde dolu oluyor.

Tabiki tercih edilmelerinin bir sebebi var belli bir kalite standardını tutturmuş ilerliyorlar.

Yaşadığım yerde belediye sinema salonu açtı kalite bir cinemaximum değil ama idare ederdi,

Bilet fiyatları çok daha uygun olmasına rağmen kaç defa gittiysem koca salonda 2 kişi film izledim.

İyi araştırmanı öneririm. Madem iyi kazandığın bir işin var bence riske atma, elindeki kapitali daha likit değerlendirebileceğin bir yerde kullan.

Klasik olacak ama kelepir araç / ev düşürüp al sat mesela. Çok daha az zamanda halledersin.

Özellikle emlak konusunda inanılmaz rakamlar dönüyor, 1 gün önce 150 ye sattığımız yere 170 teklif geldiğini gördüm. Sahibi satsa 1 günde 20K cebine koyacaktı.
    Abi bizim burda ev fiyatları uygun, çok daha büyük şehirlerde böyle değilki
    Alıntı MBALP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sanırım araç nazım hikmet ile Cemal sureyya' nin vakti zamanında ortak olarak aldıkları ve Ataşehir gecelerine adlarını altın harfler ile yazdırdiklari araç..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinema Salonu Açmak
    Sinemalar, günümüzde vakit geçirirken genel kültür bilgimizin de artmasını sağlayan en güzel ortamlardandır. Genellikle eğitim ve öğretim almış, yönetmenlerin yorumlarının önemini bilen birçok kişi sinemalarda oynayacak filmleri yakından takip ederek katılmaktadır. Ayrıca ülke tarafından sevilen birçok film de, iyi gişe rekorları alarak birçok seyirciye gösterim sağlamaktadır. Ülkemizde, belirli başlı markaların sinema salonları bulunmaktadır. Çünkü sinema ekipmanları, sistemleri kısacası A’dan Z’ye her şeyi oldukça kaliteli olmalıdır. Örneğin sinema salonunun yalıtımında oluşacak en küçük hata, tüm çalışmaların olumsuz sonuçlanmasına neden olabilir.Sinema salonu açmak için gereken şeylere bu yazımızda ulaşacaksınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinema kurmak ile ilgili güzel bir yazı

Sinema Salonu Acmak | Web Para Kazan

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)