Biz her dükkanımıza o kadar harcadık valla hatta daha fazla... Pendikte 400 m2 lik altlı üstlü 2 katlı dükkanımız vardı.Sıfırdan tadilata girildi bütün elektrik sistemi duvar içi kablolar dahil yenilendi.. duvar içi ses sistemi lan kabloları neon ışıklandırmalar elektronik kapı alarm sistemi vs 200 binden fazla tuttu.10 ay sonra burası iş yapmaz diye kapadıkCarefoura kiraya verdik dükkanı...
mağazamız buydu
http://www.badya.com.tr/Showrooms/Pendik/
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
300-400e sinema fikri gerçekten çok zor.
Bu devirde avm dışında sinemaya da gidilmiyor, avmde kirasını falan düşünmek bile istemiyorum.
Şu TRde en çok sermaye gerektiren şey benzinlik sonrasında sinema bana göre![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şuan bir sinema sahibi ile birlikteyim 400bin lirayla çok güzel bir şey oluşturabilir dedi. 2bin tl ye projektör 500tl ye 5+1 ses sistemi alıp evde izlesin hem parası cebinde kalır hemde para kaybetmez dedisektör bu ara durgunmuş
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Sinema Salonu Açmak
Sinemalar, günümüzde vakit geçirirken genel kültür bilgimizin de artmasını sağlayan en güzel ortamlardandır. Genellikle eğitim ve öğretim almış, yönetmenlerin yorumlarının önemini bilen birçok kişi sinemalarda oynayacak filmleri yakından takip ederek katılmaktadır. Ayrıca ülke tarafından sevilen birçok film de, iyi gişe rekorları alarak birçok seyirciye gösterim sağlamaktadır. Ülkemizde, belirli başlı markaların sinema salonları bulunmaktadır. Çünkü sinema ekipmanları, sistemleri kısacası A’dan Z’ye her şeyi oldukça kaliteli olmalıdır. Örneğin sinema salonunun yalıtımında oluşacak en küçük hata, tüm çalışmaların olumsuz sonuçlanmasına neden olabilir.Sinema salonu açmak için gereken şeylere bu yazımızda ulaşacaksınız
Sinema kurmak ile ilgili güzel bir yazı
Sinema Salonu Acmak | Web Para Kazan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)