Vallahi çok üzüldüm gece gece Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
Printable View
Vallahi çok üzüldüm gece gece Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin
öldüren veya öldürenlerin kafasını arabamın fanına tutmak istiyorum.
yok yok bu ülkede idam gerçekten şart
hemen ilk partide bu hafta içi 2-3 bin kişi gider her yer tertemiz olur, pisliklerden kurtuluruz
Ne istediniz günahsızdan , bu acıyı Allah misliyle cıkarsın insallah . Ailesine de Allah sabırlar versin.
Allah rahmet eylesin, haberlerde izledim şimdi bende. O şerefsiz serviş şöförü ne istedi acaba ufacık günahsız çocuktan...
Bu soysuz, dinsiz imansız adi köpekleri öldürmek, asmak ödül olur. Vereceksin onu halkın eline, sokucaklar bi yerine jopu kıracaksın elini ayağını acıdan kıvransın pezevenk. Ulan ne istedin günahsız bir çocuktan? Allah'
Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin, Allah rahmet eylesin.
Bu serviscilere artık bir uygulama getirilsin, ne kadar sapık, saplantılı adamlar varsa hepsi servis şöförü.
:S DÜn haberi okudum yıkıldım. 6 aylık bir kızım var bazen ne b.k yemeye böyle bir pisliğin içine çocuk yaptın diyorum.
Sonra gözlerine bir bakıyorum sarılıp kokluyorum iyi ki olmuşsun babacım diyorum.
Allahım evladımın başına gelecek bişey varsa ona değil bana gelsin.
Ne emekle büyütülüyor çocuğu olan bilir. Maalesef yapan bulunsa ne olacak mahkemede takım elbise giyip önünü ilikledi diye indirim alacak.
Adalet yoktu bu ülkede artık kırıntısı bile kalmadı. Rabbim ailesine sabır ihsan eylesin. Kimseye yaşatmasın.
Büyük sözüme başıma gelse katili 100 parçaya bölerim.
Allah ailesine sevenlerine sabir versin cok zor bir durum :(
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabir versin.Ne istemis serefsizler bu gunahsiz cocuktan..
Haberi okuyunca içim yandı resmen Allah ailesine sabırlar versin.
yazdım yazdım sildim. bu düzeninde bu adaletinde....
allah rahmet eylesin annesine babasına sabır versin. bunu yapan o.çoçuğunu direğe bağlayıp altından vericen odunu. cehennemi burda yaşatıcan ibneye. diri diri yakıcan asmak felan hikaye, en acılı şekilde geberticen puştu.
allah rahmet eylesın haberı ızleyınce cok uzuldum. aranmızda her turlu canı var arkadas zaman oylşe bı oldu kı kıme neye guvenecegını sasırıyor ınsan. bu servıs soforlerıne bı denetleme bır standart olusturulmalı. emeklı olan mınubus alıp okul servısı cekıyor veya hayatında bı baltaya sap olamamıs kısıler harc borc mınıbus alıp servıs ısıne gırıyor
Çocuklara istismarı kadınlara şiddeti legal yaparsan olacağı budur.
Allah rahmet eylesin çok acı.
insan haklarıymış falanmış, idam o yüzden yasakmış filanmış
ULAN KARŞINDAKİ İNSAN DEĞİLKİ???? ALOOOO
geberteceksin alayını + tüm yakalanan o piç kurusu pkk itlerini
tertemiz oluruz varya mis gibi..
ayrıca son günlerde bu sapık servis şöförleride ülkenin yükselen trendi!!
tabi tüm it kopuk ne varsa şöför yaparsan böyle olur gayet normal
bak, toplumda iş güç bi zike yaramayan ne kadar çulsuz, kalitesiz adam var hepsi şöför amk...
edit:
çok genel konuştum olmadı
tabiki her sektörde her branşta olduğu gibi gayet aklı başında düzgün servis şöförleri veya söförler var
onları konuya katmamak lazım.
Haberlerde gördüm dün akşam yemeği yerken. Boğazımızda kaldı lokmalar. Rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın. Allah rahmet eylesin :/
Anasını sikiyim başka bişey demiyorum.
Ülkede herkes birbirine bilendi
Allah anasına babasına sabırlar versin.
Allah öyle mahlukları da kahretsin. Duygularımı yazamıyorum yaa öyle bir ceza verilmeli ki kalan ömrü kadar çekmeli, acı-ızdırapla ölmeli. Benim çocuğum banyodan salona gelene kadar korkuyor, o yavru ölüme gidene kadar ne korkular yaşadı.! Allah ölene kadar kat kat fazlasını o mahluka yaşatsın inşallah.
Bize 3-5 tane dexter gibi adam lazim.